wooden living room

amin2001

Active Member
سلام به همه
4کرم :)
این هم آخرین کار من که امروز رندرش تموم شد

مدل هایی که توی دکور استفاده شده آماده هستن . همینطور بلندگوها و مدل های روی میز
سایر مدل ها رو خودم زدم
و این که مبل ها رو قبلا ساخته بودم و از روی عکس یک مدل آماده (برای تمرین مادلینگ :lol: ) خولاصه همونو دیگه استفاده کردم که به یه دردیم خورده باشه

برنامه های مورد استفاده : 3Dsmax-Photoshop Cs3-Vray-Zbrush
Zbrush برای مبل ها !

خوشال میشم نظراتتون رو بدونم

عکس اولی size اصلی هست . دومی رو برای اون هایی که اینترنتشون نفتیه کوچک کردم :lol: سومی هم که وایر :دی

موفق باشید
:)

عکس آخری جدید هستش !

پیوست ها

• Wooden Living Room L.jpg
    Wooden Living Room L.jpg
    289.5 کیلوبایت · بازدیدها: 58
  • Wooden Living Room S.jpg
    Wooden Living Room S.jpg
    185.1 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • Wire.jpg
    Wire.jpg
    361.3 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • Wooden Living Room L 2.jpg
    Wooden Living Room L 2.jpg
    250.1 کیلوبایت · بازدیدها: 29
امين جوووون سلام

اول از همه من خيلي رك هستم و كاري ندارم كه بچه هاي ديگه چي مي گن و نظر خودمو مي گم

آقا از نظر مدلينگ حرف نداره اما به نظر من نور اصلا خوب نشده يعني ببخشيد اما اصلا در حد حرفه اي نيست آخه شما كه مدير انجمن 3D هستي بايد كارتون بيش از اين حرفا توپ باشه آخه اين رو شما با Vray گرفتي و با Vray اصلا خوب نيست آخه با Vray بهتر از اين ميشه كار كرد اما از نظر مدلينگ همه كارات بدون مشكل هست و من به عنوان مدلينگ كار قبولت دارم داداشي اميد وارم كه ناراحت نشده باشي منم جديدا" خودم رو قاطي شما ها كردم آخه يه چيزايي بلدم از مكس ولي خيلي وارد نيستم

ببخشيد اگه زبون درازي كردم

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

Divine Love

Well-Known Member
اول از همه من خيلي رك هستم و كاري ندارم كه بچه هاي ديگه چي مي گن و نظر خودمو مي گم

آقا از نظر مدلينگ حرف نداره اما به نظر من نور اصلا خوب نشده يعني ببخشيد اما اصلا در حد حرفه اي نيست آخه شما كه مدير انجمن 3d هستي بايد كارتون بيش از اين حرفا توپ باشه آخه اين رو شما با Vray گرفتي و با Vray اصلا خوب نيست آخه با Vray بهتر از اين ميشه كار كرد اما از نظر مدلينگ همه كارات بدون مشكل هست و من به عنوان مدلينگ كار قبولت دارم داداشي اميد وارم كه ناراحت نشده باشي منم جديدا" خودم رو قاطي شما ها كردم آخه يه چيزايي بلدم از مكس ولي خيلي وارد نيستم

موفق باشيد
بابا لايتنيگ به اين تميسي و نرمي مگه چش شده؟
فقط من اگه جاي امين جان بودم رنگ مبلارو عوض مي كردم
در كل خيلي قشنگ شده.

بگو ما هم ببينيم !!!

در كل خيلي قشنگ شده.

Divine Love عزيز
حاجي اگه ميشه به من بگيد كه كجاي اين لايتنيگ نرم شده كه شما مي گي | به اين تميسي و نرمي | :eek: لطفا" راهنمايي كنيد ما هم چشمامون بهتر ببينه :cool:

Divine Love

Well-Known Member
Divine Love عزيز
حاجي اگه ميشه به من بگيد كه كجاي اين لايتنيگ نرم شده كه شما مي گي | به اين تميسي و نرمي | :eek: لطفا" راهنمايي كنيد ما هم چشمامون بهتر ببينه :cool:

سيد! بابا ما بگيم غلط كرديم خوبه. :cry:
به نظر من غير از اون سايه ها اشكال خاص ديگه اي نداره. :neutral:
منظورم از نرم اين بود كه GI خوب تو صحنه پخش شده. كنتراست شديد نداره. نويز هم نداره.

در ضمن من هيچ ادعايي هم ندارم. زير آماتورم.

amin2001

Active Member
امين جوووون سلام

آقا از نظر مدلينگ حرف نداره اما به نظر من نور اصلا خوب نشده يعني ببخشيد اما اصلا در حد حرفه اي نيست آخه شما كه مدير انجمن 3D هستي بايد كارتون بيش از اين حرفا توپ باشه آخه اين رو شما با Vray گرفتي و با Vray اصلا خوب نيست آخه با Vray بهتر از اين ميشه كار كرد اما از نظر مدلينگ همه كارات بدون مشكل هست و من به عنوان مدلينگ كار قبولت دارم داداشي اميد وارم كه ناراحت نشده باشي منم جديدا" خودم رو قاطي شما ها كردم آخه يه چيزايي بلدم از مكس ولي خيلي وارد نيستم

موفق باشيد

سلام عزیز

بهر حال ممنون از نظرت . انتقاد همیشه بیشتر کمک آدم میکنه :) 4کرم

مبل ها که آمادست من از سایت Archibase.net/gdl گرفتم.
بقیش خیلی خوبه

عزیز منم که نگفتم طرح خودمه :) گفتم که از روی مدل آماده الگو گرفتم :wink:

ممنون

در كل خيلي قشنگ شده.
ممنونم داداشی
اون هم چشم . چه رنگی دوس داری ؟

امين جان خوب شده
در مورد نور فكر كنم هنوز يه كم كمايي جاي كار داره
راستي مگه خود مكس چشه كه با زيبراش مبل ساختي
در كل خوب بود
موفق باشي

ممنون حامد جان

base توی مکس بود . چین و چروک توی Zbrush

کار زیبایی شده امین جان فقط منم با نور کمکی مشکل دارم میتونست بهتر باشه سایه هم به خاطر نور زیاد جالب نشده

سلام علی جان
ممنون . چشم بیشتر روش کار میکنم
این کار فقط 2 روز وقت برد
کمتر شاید

4کرم

آره داش امیر کاره جالبی هست ولی یک کم سایه ها تیزه

4کرم رضا جان

امین :دی

سيد! بابا ما بگيم غلط كرديم خوبه. :cry:
به نظر من غير از اون سايه ها اشكال خاص ديگه اي نداره. :neutral:
منظورم از نرم اين بود كه Gi خوب تو صحنه پخش شده. كنتراست شديد نداره. نويز هم نداره.

در ضمن من هيچ ادعايي هم ندارم. زير آماتورم.

داداشي نوكرتم ببخشيد اگه حرفي زدم آخه يه كم از حرفت تعجب كردم اما خب آره خدايي اونايي كه گفتي رو رعايت كرده و خوب شده منم 444444444 كرم :d

:Mohsen:

کاربر باتجربه
امين جان كار خوبيه، البته از نظر مدل سازي كه عاليه
مبلها واقعا حرفه اي مدل شدن. از poly استفاده كردي يا ...؟
ولي نور يه مقدار زيادي نرم و ملايمه، شايد روش بيشتر كار كني بهتر بشه
موفق باشي

آخرین ویرایش:

amin2001

Active Member
ممنون محسن جان

مبلا خیلی ساده مدل شدن . چندتا box هستن . ولی بردمشون توی Zbrush و چین و چروک اضافه کردن
یخورده Zbrush بلد باشی میتونی بسازی

برای نور پردازی اگه وقت کردم تجدید نظر میکنم

شما هم موفق باشی

:Mohsen:

کاربر باتجربه
امين جون جدي ميگي؟ يعني به راحتي ميشه اين كارارو انجام داد توش، آخه با مكس نميشه راحت از اين مانورها دادا!!!
من تاحالا zbrush كار نكردم، ميشه يه مقدار دربارش توضيح بدي؟ دقيقا چه توانايي هايي داره، رابطش با مكس چجوريه، آخرين ورژنش چنده؟
ببخشيد پر حرفي كردم، ممنون

Mandana

Active Member
امین واقعن خوشمل شده.من از نورپردازی می دونی که بنکلن سرم در نمیادش اما مدلها عالی اند.مخصوصن مبلها رو واقعن با زی براش قشنگ در آوردی.فقط یک رنگه خوشمل روش می ذاشتی بهتر بود به نظرم.یه رنگی که خودشو جدا کنه از اتاق.مثلن من باشم نارنجی درخشانه خوشگل می ذارم که چین و چروکها خوب مشخص بشه یا کرمی.البته قهوه ای تیره هم ممکنه بیاد بهش اما چین و چروکها رو خوب نشون نمیده :اسمایله تفکر:
شرمنده اسمایل دون ام رو هنوز نصب نکردم.بهر حال این بود انشای من ^.^
موفق باشی

amin2001

Active Member
امين جون جدي ميگي؟ يعني به راحتي ميشه اين كارارو انجام داد توش، آخه با مكس نميشه راحت از اين مانورها دادا!!!
من تاحالا zbrush كار نكردم، ميشه يه مقدار دربارش توضيح بدي؟ دقيقا چه توانايي هايي داره، رابطش با مكس چجوريه، آخرين ورژنش چنده؟
ببخشيد پر حرفي كردم، ممنون

آره خاب . چند هفته ای میتونی خوب یاد بگیریش
این چین و چروک ها هم که خیلی سادس
فقط کمی تفکر لازم داره که کجا ار چه برنامه ای استفاده کنی

Zbrus 3.1

امین واقعن خوشمل شده.من از نورپردازی می دونی که بنکلن سرم در نمیادش اما مدلها عالی اند.مخصوصن مبلها رو واقعن با زی براش قشنگ در آوردی.فقط یک رنگه خوشمل روش می ذاشتی بهتر بود به نظرم.یه رنگی که خودشو جدا کنه از اتاق.مثلن من باشم نارنجی درخشانه خوشگل می ذارم که چین و چروکها خوب مشخص بشه یا کرمی.البته قهوه ای تیره هم ممکنه بیاد بهش اما چین و چروکها رو خوب نشون نمیده :اسمایله تفکر:
شرمنده اسمایل دون ام رو هنوز نصب نکردم.بهر حال این بود انشای من ^.^
موفق باشی

مسی ماندانا . حتما رنگ هایی که گفتی رو امتحان میکنم

به نظرم نارنجی باحال بشه

سیاه چطور ؟
البته با این محیط فک کنم زیاد جور نیست

قرمزچی ؟
یه مدت مد بود . هنوزم هست ؟

شما هم موفق باشی

.:. soroosh .:.

Active Member
درود .
خسته نباشيد امين جان .
ميبخشيد تا الان نظر ندادم چون .. ( بين خودمون بمونه ... :wink:)
اين رندر آخري خيلي بهتر شده .
اون رندر اولي سايه‌هاي خيلي خشني داشت اما اين رندر جديد سايه‌هاي خيلي ملايم و منظمي داره .
فقط يك مسئله كوچيك كه من ميبينم و بهتر بود انجام ميشد اين بود كه اون اسپيكر هايي كه سمت ديوار هستن كمي از ديوار فاصله ميگرفت بهتر ميشد .
چون الان خيلي به ديوار چسبيده و هيچ سايه‌هاي بين اونها و ديوار ايجاد نشده كه اين باعث يكنواختي اون قسمت شده .
اما با دادن كمي فاصله بين اسپيكر ها و ديوار پشت ميتوني اين احساس را از بيننده بگيري .
ضمنا من تناسب مناسبي بين اون جام‌ها ( يا همون گيلاس‌ها ) و محيط نميبينم . منظورم از نظر اندازه و فرم هست . ( البته اين نظر شخصي بنده هست كه احساس ميكنم كمي بزرگ‌تر از حدي كه بايد باشن هستن .
ميبخشيد اگر زياد حرف زدم .
موفق باشيد.

ea_utopia

Active Member
سلام
من خیلی وقته تو این سایت نظر ندادم
اما از اونجایی که امین جان مدیر این بخش هستن فکر می کنم ظرفیت انتقادشون بالا باشه
متریال کف و دیوار ها اصلا خوب نیست
نور در رندر آخر بهتر شده اما باز جای کار داره.چرا از این که صحنه پر نور تر بشه واهمه دارین
توی همه ی رندر هاتون یه احتیاط مشهودی در افزایش نور می بینم.صحنه فاقد روحه.با روشن کردن مونیتور یا نور های سقفی و دیواری می شه این مشکل رو تا حدودی مرتفع کرد.
رفلکت کف رو هم یه کم شارپش کن.موفق باشی

amin2001

Active Member
ممنون از نظراتتون

سروش خیلی ممنون
بله درست میگی . بهتر بود کمی فاصله میداشت
در مورد تناسب به نظرم متناسبه

Ea_utopia
سلام
ممنون

از صحنه های شلوغ و خونه های شلوغ بدم میاد
به نظرم این نور به خونه ظارامش میده
اگه خیلی روشن باشه خوب نیس
رفلکت کف رو هم باید بگم : توی همچین صحنه ای که سالن بزرگ نیست رفلکت کف کم باشه بهتره

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا