Wolf soldiers libertine

hosienmax100

3D Artist
واقعآ جون میده برا مدل زدن / اسکچ شاخی شده /

کار تمیزی شده و میتونست بهتر هم بشه ..من خوشم اومد ازش ...

چند تا نکته به ذهنم اومد :

1) بک کار رو کاملا حذف کن : نه مفهومی داره نه بعد خاصی(z) / نمای کار رو هم خراب کرده / cam

2) به نظر من سمت راست رو میتونی با یه درخت و سایه های مخوف و شاید انبوه جنگل (بیشتر تمرکز روی تاریکی این ینی زیاد جزئیات نمی خواد / پر کنی ..با جزئیاتی مشابهه استفاده از عنکبوت و تارهای عجیبو غریبش ....

3) دندان ها که عالی paint شدن رو میتونی dirty detail بزنی واقعآ عالی میشه (خون و زرد بودن و عفونت لزج )

البته من فقط برا اینکه منظورم رو خوب بگم این مزخرفات رو اضافه کردم چون اصولا مبهم و ناقص حرف میزنم و کسی متوجه حرفهام نمیشه حقیقت رو بگم خودم هم نمی فهمم /

زیاد دخالتی شد ببخشید حاج خانوم! ( حاج کلمه ایی عجیب و سرشار از معنی برگرفته و تحمیل شده از افکار کشورهای شن دوست و وارد شده به ادبیات ایران و هضم آسان با وعده های آسمونی )

موفق باشی /

Arsham

اینو میخوریم گول نخوریم ♠

1) بک کار رو کاملا حذف کن : نه مفهومی داره نه بعد خاصی(z) / نمای کار رو هم خراب کرده / cam

2) به نظر من سمت راست رو میتونی با یه درخت و سایه های مخوف و شاید انبوه جنگل (بیشتر تمرکز روی تاریکی این ینی زیاد جزئیات نمی خواد / پر کنی ..با جزئیاتی مشابهه استفاده از عنکبوت و تارهای عجیبو غریبش ....

3) دندان ها که عالی paint شدن رو میتونی dirty detail بزنی واقعآ عالی میشه (خون و زرد بودن و عفونت لزج )

البته من فقط برا اینکه منظورم رو خوب بگم این مزخرفات رو اضافه کردم چون اصولا مبهم و ناقص حرف میزنم و کسی متوجه حرفهام نمیشه حقیقت رو بگم خودم هم نمی فهمم /

زیاد دخالتی شد ببخشید حاج خانوم! ( حاج کلمه ایی عجیب و سرشار از معنی برگرفته و تحمیل شده از افکار کشورهای شن دوست و وارد شده به ادبیات ایران و هضم آسان با وعده های آسمونی )

موفق باشی /

درود بر حسین جان .
همون جور که گفتی منم نفهمیدم منظورت چیه ولی با یه بخشی از حرفات موافقم و با بخشی مخالف :
طرح بسیار عالی و شخصیتی جالب با این تصور یک نسخه بتا باشه همون جور که تو عسک پایین میبینی جای کار بسیار دارد، با جنگل تاریک ولی سرد بسیار موافق چون مو های بسیار بلند و زیاد این شخصیت نشان دهنده محیط زیست سرد اونه و اسمان سرد شب به همراه ماه (مهتاب (چو شخصیت از خانواده گرگ هاست ))واضافه کردن نکات دیگه کارو میترکونه
پس با حذف کار مخالفم و توصیم به گیلاس جان اینه که اولا این کار رو ادامه بده و من ببخشه که دست تو کارش بردم(قسدم کمک و آموزش بوده)
راستی گیلاس جان خودت نمی دونم ولی دوست دارم امضاتو بِخورم { قشنگه}

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
گیلاس جان توپ توپ

ممنون

کارت خوب شده ولی قشنگی کل کار تو چشم ها و موی بدنه

باقی رنگ بندی ها با نور پردازی ...
یعنی به هم نمی خوره .
تو عکس زیر اول عضر میتلبم که از کارت استفاده کردم و بعد یکم چشما ، گوشا ، زنجیر دور گردن ، خالکوبی پشت ، نور پردازی موها ، دهان و ... راستی یه سی کار برای بالابردن وحشت مثل سیاهی کلی از جمله دور چشم ، رخم لب ، چشم و..

امید وارم این نکات به دردت بخوره بازم عضر می طلبم

ولی در کل ترکوندی
gaah.gif

راستی یکم شخسیتش نمیخوره ...
.. به گیلاس ؟ :cool:

ممنون:rose:

با عرض سلام گیلاس جان عالیه آفریــــن
ولی یک مشکل اینکه اون دهن کارت به اون حیوون نمی اد
و اون جسم زرد که نمی دونم چیــــــــه هم بده ؟؟
ویک سوال این کارها رو با اون دستگاه می زنی یا با دست کار میکنی

ممنون داش ممد بیشتر حالت تمرین داشت

موفق باشی /

مرسی
ایده هاتون خیلی عالی بود و قدرت تخیلتون هم همینطور
همونطور که گفتم این اولین کارم با تبلت بود و یکسری تصویر هایی که دیده بودم مثل همچین آسمونی را یا موها را خواستم با طریقه ی خلقشون آشنا شم
باز هم ممنون
انشاالله توی کار بعد قوی تر میام جلو

s3pideh

Banned
راستش با ایراد تغییر 2 موافقم .
به نظر طرح 1 چشم ها ترسناک هستن ولی میشه با دیتیل دادن بیشتر خشن ترش کرد .
رو بکگراند هم بیشتر کار کنی بهتره گیلاس !
خوش باشید ...

جدیدترین ارسال ها

بالا