Windows santa cluase

sahar_me

Member
سلام.
من اخيرا ويندوزم كه xp 2002 با sp1 بوده را به xp 2004 كه همراه sp2 بوده ، upgrade كرده ام ، اما در system properties همان xp 2002 با sp1 آمده است ، در ضمن تغيير خاصي هم نمي بينم ، فقط آيكون درايوها عوض شده !! جريان چيه ؟؟
مثلا قرار بود در sp2 ، به IE ، قسمتي به نام pop-up blocker اضافه بشه كه خبري نيست!!
حالا از همه مهمتر جريان اون system properties كه گفتم چيه ؟؟!! :cry:

Pouria_DK

Member
سحر جان شما احتیاج نبود که ویندوز رو عوض کنی چون سرویس پک 2 روی ورژن 2002 هم سوار میشه من خودم روی نوت بوکم 2002 رو دارم با سرویس پک 2 همه چیز هم درسته . اما در هر صورت من یک پیشنهاد دارم . شما این فایل رو دانلود کن و نصب کن ایشاالله که درست بشه
اینجا
http://www.neowin.net/staff/Toxicfume/sp2/iever.JPG

اما لازم به ذکره که بگم (مسئولان شرکت IBM اعلام کردند که Service Pack2 مايکروسافت که براي رفع نقص هاي سيستم عامل ويندوز Xp به بازار عرضه شده و از سايت اين شرکت قبال بارگذاري است نبايد مورد استفاده برخي کاربران ويندوز قرار گيرد)
موفق باشید.پوریا

R_chizari

Active Member
sahar_me گرامي
نسخه آخر و بدون باگ سرويس پك 2 ويندوز ايكس پي هنوز ارايه نشده و بزودي ارايه ميشه ( www.microsoft.com ) نسخه اي كه شما نصب كردي نسخه بتا هست و براي افراد خاصي است جهت اينكه اشكالات اون رو پيدا كنن و به سايت مايكروسافت اعلام كنن. شايد به اين خاطر باشه كه شما اطلاعات غلط در system properties ميگيري و اون امكان pop-up blocker رو هم پيدا نميكني. يه كم صبر كن تا نسخه اصلي بياد دوباره نصب كن. به لينكي كه نوشتم هم مراجعه كن مايكروسافت اطلاعاتي در مورد اين سرويس پك داده.

شاد باشيد

R_chizari

Active Member
امروز سرويس پك نسخه اصلي ارايه شده است. به آدرس www.microsoft.com مراجعه كنيد. بالاي صفحه را كليك كنيد. توضيحات كاملي نيز ارايه شده است.

بالا