Windows longhorn به بازار آمد

123456

Member
با درود به همه بچه های با معرفت مجید آنلاین
راستش چند روز پیش از طریق یکی از دوستان با خبر شدم که Windows longhorn در ایران به بازار آمده و توسط همین دوستم نصب شده بود.
من هم از آنجاییکه همیشه کنجکاو هستم رفتم دنبالش و دارم از ادانکی دانلودش می کنم.
می خواستم بپرس ایا به نظر دوستان تبدیل ایکس پی به Windows longhorn کار درستی هست یا نه؟
چون من اینطور فکر می کنم که هر چقدر هم که Windows longhorn اشکال داشته باشد , اما چون بعد از ایکس پی آمده باید از آن پیشرفته تر و بهتر باشد.
نظر شما چیه ؟
ایا استفاده از Windows longhorn که الان در مرحله آزمایشی به سر می برد کار درستیه؟

Peyman-Pop

Active Member
پیشنهاد می‌کنم صبر کنی‌ تا نسخه کامل اون ارائه بشه چون الان اشکالات زیادی داره و همینطور ساپرت خوبی‌ الان نداره و خیلی‌ از برنامه ها هم روی اون یا نصب نمیشن یا با اشکال نصب میشن .

پیمان

Norik

Active Member
اگه ايرانی, فکر نکنم کسی بتونه مچتو بگيره, ولی اگه يه جايی مثل آمريکا هستی
بهت پيشنهاد ميکنم اصلآ حرفشو نزنی
الآن لانگهورن قرار تا 2006 نياد چون مايکروسافت ميخواد همه قاچاقچی های لانگهورن رو بگيره
ولی بازم واسه تنوع 10 روز بيشتر استفاده نکن

123456

Member
با درود فراوان

دوستان دمتون گرم و سپاس که راهنمایی کردین.
در ضمن نوریک من اوپا هستم و اینجا هم سر این کپی رایت خیلی تازگی سخت می گیرن و خوب شد گفتی.
حالا من امروز نصبش می کنم یک چند روزی امتحانش می کنم که کرمم بریزه :wink:
بع دوباره می روم سراغ ایکس پی خودمان..

a Truth Seeking

Active Member
Windows Longhorn هنوز مراحل آزمايش خودش رو مي گذرونه و تا حالا هم نسخه كامل اون به بازار عرضه نشده اين نسخه بايد توسط كارشناسان و صاحب نظران در اين زمينه از نظر نقاط ضعف و قوت و مشكلات و امكانات براي عرضه نسخه نهايي مورد بررسي و آزمايش قرار بگيره.در بسياري از مقاله هايي كه در اين زمينه خوندم كاربران رو به طور اكيد از نصب اين نسخه ناقص و آزمايشي منع كردن.

123456

Member
از این

از برنامه هایی که مثل کازا کار می کند می توانی استفاده کنی.
مثل eMCrypt یا DC++ که در هر دو من امتحان کردم و هست.

a Truth Seeking

Active Member
مسووليت استفاده از سيستم ها و نرم افزارهاي آزمايشي به عهده خود كاربره از ما گفتن بود.

جدیدترین ارسال ها

بالا