win xp كارت گرافك منو درست نمي شناسه

mojijon

Member
اقا كارت گرافيك من ي كم قديميه (8mg) حدود يك سال پيش xpنصب كردم و جديدا متوجه شدم
كارت گرافيكمو خوب نميشناسه چون وسط بعضي از بازيها هنگ ميكنه ....وكارت گرافيك من tv out داره در حالي كه ساپرتش نميكنه cd يش رو هم گزاشتم ولي فقط براي ويندوز هاي پايينتره
:cry: حالا نميدونم چكار كنم.........

mojijon گفت:
اقا كارت گرافيك من ي كم قديميه (8mg) حدود يك سال پيش xpنصب كردم و جديدا متوجه شدم
كارت گرافيكمو خوب نميشناسه چون وسط بعضي از بازيها هنگ ميكنه ....وكارت گرافيك من tv out داره در حالي كه ساپرتش نميكنه cd يش رو هم گزاشتم ولي فقط براي ويندوز هاي پايينتره
ميريد مي بينيد سايت شركت سازندش چيه بعدش از اونجا برنامشو دانلودش مي كنيد.

paramond

Member
اون کارت گرافيکی که شما داريد خيلی قديمی هستش 8مگ خيلی پائين هستش
در ضمن اگه کارت گرافيکت رو ويندوز ايکس پی درست نشناخته نشده باشه هيچ وقت بازی استارت نميشه

Pooriya_Online

Active Member
mojijon گفت:

اولا خيلي ببخشيدا ولي كارت گرافيكي شما يه كم قديمي نيست خيلي قديميه ... 8مگ 8O

دوما همون طور كه پاراموند گفت فقط توي يه بازي هنگ نميكنه و مشكلي نداره. و اگر هم قديمي باشه خود اكس-پي ميشناستش پس اون بازي حتما حتما يا بايد با كارتي كه 3D رو ساپورت ميكنه اجرا بشه يا اينكه كارت گرافيكي احتياج اون بازي از 8مگ بيشتره.

mojijon

Member
اخه بازي هايي رو هنگ ميكنه كه روي سيستم هاي ديگه با كمتر از اون اجرا ميشه...

Pooriya_Online

Active Member
پس حتما دايركت ايكست ورژنه پايينه هستش.

درضمن ممكنه رم و سي-پيوتم كم باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا