قالب willys Jeep

سلام.
راستش تو بازی COH بودم که این جیپ رو دیدم و یهو به دلم اومد که طراحی کنم. پروژه زیاد انجام دادم منظورم پروژه های آموزشی بود که از شرکت دیجیتال تیوتورز هست .

تا حالا کار به این صورت انجام نداده بودم این کارو انجام دادم که یه تستی برای خودم باشم بدونم چقدر توانایی زیاد شده :)

البته کار دیگم اینه که پروژه های خارجی رو به فارسی تبدیل میکنم که یه نمونش هم گذاشتم .

این شما و این کار من شرمنده تکسپچر دیگه نذاشتم شاید بعدها کاملش کردم و گذاشتم

3.png
4.png
اینو بگم رفرنسی که داشتم زیاد دقیق نبود :green:

شرمنده بد شده.

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب. برای اینکه خودت زدی کاره قشنگی شده. حتما یم تکسچر ارتشی هم که تو اینترنت پیدا میشه بهش بده.
2تا ایراد داره. یکی اینکه سپرش یکمی زیادی اومده جلو
یکی هم قسمت شیشه و چهارچ.ب شیشه جداست از کاپوت
چرخ ها هم می تونه بهتر باشه.
ولی در کل قشنگه.
بازی coh منظورت cod بوده!؟!

خوب ممنون از اینکه راهنمایی کردی.
بزار اول من رفرنس هایی که ازش کارو زدم نشون بدم مثلا برای همین سپر که میگی :
willys-military-gp-vehicle-10.jpg

برای چرخ از این نمونه استفاده کردم :
Jeep-Willys_MB_1943_800x600_wallpaper_02.jpg
حتما یم تکسچر ارتشی هم که تو اینترنت پیدا میشه
آره خوب چیز خاصی نیست رنگ بدنه که سبزه و چهارتا ستاره میخاد :green:
البته تو رندر زیاد قوی نیستم اما حال نداشتم روش کار کنم آخه چندتا کار دیگه هم دارم انجام میدم اونا واجب ترند.
مثلا یکی از مشکلاتم در آوردن این نخ بود که تو عکس زیری هست اگه اینو بلد بودم اینو هم میساختم راستش یکم توی شناخت متریالهای مشکل دارم و اینکه چطور مدل دلخواهمو در بیارم که برمیگرده به آموزش های رندر که فعلا بهش نرسیدم.
43-willys-3.jpg
شیشه جداست از کاپوت
اینو نفهمیدم میشه یکم بیشتر توضیح بدی با توجه به عکس ها و نمونه های واقعی.

البته امیدوارم بتونم کاملترش کنم البته اگر دوستان راهنمایی و کمک کنند حتما اینکارو میکنم

madmaster_3d

Well-Known Member
ببین منظورم از شیشه جدا شده. فریمش بود نه خود شیشه. به عکس نگاه کن

در مورد رندر هم آموزش فارسی وری تو همین سایت هستش که می تونی دانلود کنی. اگر هم می خواب به صورت یکجا دانلود کنیش. همین اموزش رو تو سایت www.archdownload.com هستش.

اگر هم خلاصه ترش رو می خوای خارجیش هست سایت v-ray guide 6 تا ویدئو هستش خیلی عالیه. خلاصه و مفید بهت میگه

منظورت از نخ چی بود؟! با عکس مثل من نشون بده. کاری هم نداره. هر جا دیدی نمی تونی از line کمک بگیر.

پیوست ها

• 3.png
    3.png
    107.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3
ببین منظورم از شیشه جدا شده. فریمش بود نه خود شیشه. به عکس نگاه کن
سلام دوباره.
آره نگاه کردم اما ببین شیشه این ماشین هم میخوابه رو کاپوت و هم بلند میشه بنابراین این طوری نیست که چسبیده باشه ، عکس دومی رو اگر توش دقت کنی میبینی که فاصله هست و چسبیده نیست ، یعنی تو واقعیت اصلا یه طوریه که باد ازش عبور میکنه به راحتی این جیپ جنگیه ماشین تزئینی و خانوادگی که نیست . توی چندتا عکس دیگه هم نگاه کردم چسبیده نبود مثلا این عکس که خیلی واضحه :
Jeep-Willys_MB_1943_800x600_wallpaper_03.jpg

یا همون عکس دومی بالا یکم بیشتر روش دقیق شو میبینی که چسبیده نیست .
در مورد نخ عکس سوم که کاملا واضحه کلاف نخ پیچیده شده رو ندیدی عقب ماشین ؟
منظورم اون بود .
عکس آخر کار تزئینی زیاد داره اما سخته برام.

راستی در مورد این که گفتی
بازی coh منظورت cod بوده!؟!
منظورم Company Of heroes بود یه بازی استراتژیک هست که وقتی به مدلهاش دقت کردم دیدم اصلا زیاد جزئیات توش نیست و دیدم ما ایرانی ها حال کار نداریم و الا میشه یه همچین بازیهایی درست کرد.
نمونش همین بازی مبارزه در خلیج عدن که نه مدل سازیش جالب بود و نه کیفیت گیم پلی البته از یه تیم 6 نفره انتظاری بالاتر از این نمیره.
اما این رو جدا میگم افراد خلاق زیادداریم حالا چرا از اونا استفاده نمیکنیم نمیدونم. شاید پول زیادی میگیرند الله اعلم.

madmaster_3d

Well-Known Member
بگو طناب خوب چرا میگی نخ.
در مورد ماشین هم من اشتباه کردم.

در مورد بازی سازی یک چیزی رو رک بگم کسی جبهه نگیره لطفا. از وقتی عقلم رسید که درست چپ و راستم رو شناختم فهمیدم که کشورم با این سیستم رفاقت بازی و پارتی بازی به جایی نمیرسه متصفانه. مثلا بازی سازی که میگی مدل کردنش که کاری نداره. مهم برنامه نویسی بازی هستش که باگ نداشته باشه مثل بازی گرشاسپ که زیاد داشت. و اینکه متصفانه سرمایه گزاری نمیشه اونجوری که باید. خلاصه من و یکی از رفیقام که می خواد بره ژاپن و اونجا بازی بسازه یک موقع باری رو پیش هم هستیم طراحی می کنیم. سناریو بازی. یا مراحلش ولی .... بگزریم.
تکسچر به کارت بده. قشنگ میشه.

madmaster_3d

Well-Known Member
توضیح که نمیشه داد. ولی برایت یک آموزش میزام . بعد برای اینکه طنابت به این شکل در بیاد ممی تونی یک لانی شبیهش بکشی با path contrait این حرفها کاری کنی طنابت تو اون لاین باشه بعد. 2 3 تا کپی هم میگیری ازش زیر هم میزاری به مین سادگی. حالا طناب رو بساز رسیدی به اونجاش بهت میگم

یک آموزش میسازم میزارم تو بخش آموزش سایت. اونجا ببینی.

جدیدترین ارسال ها

بالا