Whois فارسي با ASP

آيا Whois با ASP هست كه اطلاعات رو فارسي بگردونه؟
لطفا اگر ميشه مقداري درباره كار Whois توضيح دهيد؟
فكر ميكنم بدرد همه بخوره
با تشكر خدمت شما
((منظورم از فارسي برگردونه اينه كه مثال شما دومين Hello.com را كه سرج ميكنيد اگر بود بگه كه اين دومين را قبلا كسي ديگر ثبت كرده و يك لينك به مشخصات اون بگذاره و اگر نيست بگه اين دومين را كسي ثبت نكرده شما ميتوانيد اين دومين را هم اكنون ثبت كنيد))

mazoolagh

Active Member
من قبلا نوشتم - سعي ميكنم امروز آپلودش كنم - امكاناتش زياده و اكثر دومين ها رو پيدا ميكنه

حالا نميشه يك كمي به ما بكنين حداقل روش كار رو يادمون بدين
شما چطور دومين ها رو بهش اضافه ميكنين من كه اصلا سر در نمي آورم
عجيبا غريبا
اگه بگين خيلي ممنون ميشيم؟!

mazoolagh

Active Member
هر يك (يا بعضي وقتها چند تا) دومين سطح بالا يا همون Top Level Domain =TLD توسط يك موسسه پشتيباني ميشه كه اطلاعات ثبت دومينها و name server ها و يكسري چيزهاي ديگه رو روي سرورهايي معروف به whois server نگهداري ميكنن.

روش متعارف اين هست كه شما با ايجاد يك ارتباط tcpip و فرستادن درخواست خودتون به سرور مورد نظر جواب رو دريافت ميكنين. اين ارتباط معمولا (نه هميشه) از طريق پورت 43 هست.

بدبختانه غير از tld هاي اصلي كه whois server مشخص دارن (بقول معروف پدرمادر دار!) tld هاي مربوط به كشورها هر كدومش يك جوريه! بعضي هاشون اصلا ندارن يا بعضيهاشون دارن ولي روي پورت 80 (همون http خودمون) هست و نميشه ازشون درخواست كرد

ضمنا فرمت پاسخ اين سرورها هم استاندارد نيست بعضي هاشون وسط جواب اطلاعات بزبان محلي ميدن (مثل تايوان)

خلاصه اينكه شما يك سيستم whois كامل داشته باشي كه جواب استاندارد بده فارسي هم باشه خودت بگو كه چند درصد شدنيه و چقدر زمان ميبره

برنامه قبليم asp بود كه دارم به asp.net تبديلش ميكنم چند تا خورده كاري هم داره كه سعي ميكنم بذارم - اين 27 تا هم كه صحبتش شد فقط از تو سايت خودش ميشه چك كرد يه ايميل بهش زدم كه اگه سرور داره فرمت درخواست و پاسخش رو بده - منتظر جوابم - اگه نداد كه همينجوري ميذارم

mazoolagh

Active Member
متاسفانه دير شد و بدقول شدم ولي خالي بند نه! هم تغييراتش از ورژن اوليه وقت گرفت هم اينكه گرفتاري ديگه هم داشتم. به هر حال از همه كساني كه اينجا سر زدند و دست خالي برگشتند معذرت ميخواهم!

گذاشتمش اينجا:
http://mazoolagh.somee.com/whois.aspx
با دومين هاي مختلف امتحان كنيد (ايران رو هم گذاشتم)

بعضي وقتها ممكنه جواب نده كه از منطق برنامه نيست و ممكنه بخاطر خود سرورهاي whois يا host باشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا