madmaster_3d
Well-Known Member
بهتر شد. ولی به نظرم بهتر روی یک کار جدید تر وقت بزاری. بعدا که حرفه ای تر شدی برگرد سراغ این. حالا هر جور خودت میدونی
ممنونبهتر شد. ولی به نظرم بهتر روی یک کار جدید تر وقت بزاری. بعدا که حرفه ای تر شدی برگرد سراغ این. حالا هر جور خودت میدونی
78 لایه؟
ممنون هاشمی جونعالي ي ي ي .........
منتظر تغييرات بيشتر ميمونم.
مرسی عباسی
خیلی جالبه دقیقا من از همین روش استفاده کردم با یک vray sun و dome و hdr
ولی عکس Hdr میخواستم که کوهو تپه داشته باشه واسه همین یه پلن پشت صحنه گذشتم و این عکسو بشassign کردم (که ماله سری ویز پیپل هست) و باقی نورو تنظیماتم مثل همین فیلمس
حالا که بدون گندمها رندر گرفتم تمام سایه ها بهتر دیده شدن روی زمین شاید سایه ها روی گندمها که میوفته و گندمها که از هم فاصله دارن باعث میشه سایه کمتر دیده بشه
بازم روش کار میکنم
من دو سه دقیقهسلام رفیق اصلا فیلتر نیست ، همش Curves و یکمی Glow اما هر قسمت یک لایه کار شده واسه همین زیاد شده حجمه فابل PSD وحشتناک بالاست اگه خواستی خودم در خدمتم .
همش فتوشاپ و Denoise که پلاگینه .
واسه Blur هم از Field-Blur که تو CS6 استفاده کردم .
زمان نمیذاری این کلا 5 دقیقه طول کشید ، مگه چقدر طول میکشه کار هات ؟؟؟
دارم پر در میارمالان ساعت 2 نصفه شبه از بس کارو خوشگل کردی تا صبح خوابم نمیبرهدارم ازش یه DigitalPainting میزنم نمیدونم چرا از این صحنه خیلی خوشم اومده یه تراکتور هم بزار وسط و یک تبر هم بخونه تکیه بده وای الان نقاشی تموم میشه
آقا اینم از Digital Drawing ــش .
مشاهده پیوست 92210
عاشق این سر هم نوشتنمسلامهرانجان
خیلی عالی شده.مخصوصا رندر اولت...
احساس خیلی خوبی بهم دست داد
خیلی ممنون از بابت کار و موضوع زیبات
برای HDR کوه برو به لینک زیر ببین چیز بدرد بخوری داره دانلود کن (سمت چپ سایت برو تو قسمت HDRI Panorama)
http://www.openfootage.net/
امیدوارم به دردت بخوره
مونده تا استادی راه طولانی دارمخواهش بابا شما استادی من شخصا نمیتونم الین صحنه رو درست کنم !!!!!!!!!!!
سلام خیلی قشنگ شده مهران جان.یه تراکتور و یک کمباین هم باشه بهترم میشه.
موفق باشی
سلامتی دادا؟سلام مهران جان داداش چه خبر
آقا خسته نباشی
کار خوبی شده به نظرم ایراده قابل مطرح کردنی نداره خیلی خوب شده
خداقوت