whats difference?

sadraman

Active Member
سلام
add on domain با parked domain و subdomainچه تفاوتی میکنه؟

آیا میشه دو وب سایت متفاوت رو روی یک سرویس هاست قرار داد؟چیجوری؟
مر30

pasargadteam

Active Member
سلام
add on domain با parked domain و subdomainچه تفاوتی میکنه؟

آیا میشه دو وب سایت متفاوت رو روی یک سرویس هاست قرار داد؟چیجوری؟
مر30

با درود

Subdomain: نام است که قبل از نام دومین قرار میگیرد و با . از نام اصلی دامنه جدا میشود.
به طور مثل : www.lamtacom.com نام یک دومین است و forum نام یک فولدر که در سی پانل یا هر کنترل پانلی من به عنوان سابدومین تعریفش کردم و در نتیجه میشه: www.forum.lamtacom.com
نهایتا : www.lamtacom.com یک دومین و www.forum.lamtacom.com یک سابدومین است.

Park Domain: ممکنه شما بخواهید چند دومین رو به سایتتون وصل کنید و هر کدام از این دومین ها را بزنید دومین اصلی رو نمایش بده به طور مثال: دومین gardiran.com یک دومین اصلی است. من میخواهم یک دومین دیگر رو به آن متصل کنم پس در نتیجه میام داخل پارک دامین و دامنه را وارد میکنم kayhanelc.com و نهایتاً هر کدام رو بزنم سایت رو نمایش میده.
اما ممکنه بخواهید سایت اصلی رو به یک جای دیگه انتقال بدید. پس اول پارکش میکنید و بعد وقتی پارک شد جلوی نام دامنه یک گزینه هست به نام Manage redirection و میزنید و در اونجا آدرس جدید رو میدید.
به طور مثال: lamtacom.com رو که در آدرس بار بزنید به forum.lamtacom.com انتقال پیدا میکنه.

Addon Domain: از این گزینه میتونید یک دومین رو وارد کنید و اطلاعات خواسته شده دیگه هم بدید و در نتیجه شبیه سابدومین ایجاد میشه اما یک فولد مخصوص و با سطح دسترسی اطلاعاتی که وارد کردید برای اون شخص که مالک دومین است اضافه میکنه. در واقع قسمتی از هاستتون رو اشغال میکنه. که پیشنهاد نمیشه که استفاده کنید. از دید من.

توضیح بیشتر:

Add-on Domain در حقیقیت یک ساب دومین (Sub Domain) است که به صورت مجازی استفاده میشود.
به طور مثال www.gardiran.com نام دامنه ای است ما داریم و میخواهیم این دامنه هم به هاست kayhanelc.com متصل شود. ما میتوانیم از طریق Add-on domain یک ساب دومین در سایت خود ایجاد کنیم و نام مورد نظر خود را روی آن تنظیم کنیم به این صورت gardiran.com.kayhanelc.com

حالا وقتی که کاربر در مرورگر خود www.gardiran.com را وارد کند بدون اینکه متوجه شود به یک ساب دامنه در kayhanelc.com متصل میشود و سایت www.gardiran.com قابل استفاده است.

برای استفاده از این سرویس در cPanel به قسمت Add-on Domain بروید دامنه مورد نظر خود را وارد کنید و آدرس ساب دومین را مشخص نمایید تا Add-on domain فعال شود.

موفق باشید.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا