madmaster_3d
Well-Known Member
به نام خدا
سلام به دوستان گلم
خوبید؟ الو؟ صدام میاد؟ برو بابا
چه خبرا؟
همیشه دوست داشتم یک خونه به سبک Stylized بسازم . اینجور خونه ها حالت کارتونی داره و تکسچرهاش Hand painted هستش یعنی با قلم نوری تکسچرهاش رو رنگ می کنند. ولی مشکل اینجاست که من قلم نوری نداشتم و ندارم. پس نشدنی بود. یعنی با موس عمرا و ابدا نمیشه پینت کرد.
ولی تصمیم گرفتم این کار نشدنی رو انجام بدم. این یک خونه وایکینگی هستش که بهش حمله شده. هم از طرف وایکنیگ ها و هم از طرف اژدها ها ( تربیت کننده های اژدها )
قبل از دیدن کار نکات زیر رو حتما بخونید:
( مانیتور رو روی حالت استاندارد قرار بدید که رنگها بهتر دیده بشه )
1.این کار لا پلی هستش و تعداد پالیگان های خونه با سقف شیرونی و درخت ها که تکرار شدن کلا 28.486 پلی گان هستش
2.خود خونه با تیر ها و بمبی که بهش خورده و جزئیاتش 7.667 پالی گان هستش
3.هر درخت به تنهایی فقط 378 پالی گان هستش
4.تو این کار از هیچ چمفر و توربو اسموسی استفاده نشده
5.تو این کار از هیچ مپ بامپ یا اسپیکولار و رفلکشن و .. استفاده نشده. فقط درختان مپ اپاسیتی دارند.
6.اگر دقت کنید گوشه ها تیز نیست و علتش این هستش که با پینتینگ اینطوری نشون میده که انگار چمفر و یا توربو اسموس داره
7.تکسچر های این کار رو با موس پینت کردم که اصلا و ابدا نشدنی هستش. امتحان کنید . من از تکسچرهای واقعی هم استفاده کردم و اون ها رو پینت کردم. مثلا اون سنگ زیر خونه. از تکسچر واقعی به عنوان الگو برای شکلش استفاده کردم و پینت کردم
8.برای ساخت تکسچرها شما حتما نیاز به قلم نوری دارید
9.ایده این کار خونش نصفش از اقای marko stanojevic هستش و نصفش هم از خودم
10. ایده درختاش از خودمه و چمنش و آسمون و اژدهاش
11. از Depth of field هم استفاده کردم ( به توصیه مصطفی جان )
12. اضافه کردن های لایت ها روی قسمت های گوشه و تیز اجسام با موس فوق العاده سخت و دردآور بود. انگشتام داغون شد
13.کار آنرپ شده همه جاش
14.من پینتینگ و طراحی متاسفانه بلد نیستم ولی دارم با همین موس تمرین می کنم.
15.پینتینگ این کار تقریبا میشه گفت با روش مندر آوری بود و جواب داد با موس =))
خلاصه کار کارتونی و فانتیزی هستش
ایرادی نظر چیزی دارید خوشحال میشم بشنوم
امیدوارم خوشتون بیاد
برنامه های استفاده شده
3ds Max + V-ray + Photoshop
لینک مستقیم
upsara.com/images/7f49_stylized-house-+-post-pro.jpg
[/URL]
پیوست ها
آخرین ویرایش: