[WALLPEPAER] کار اول من در مجید آنلاین

Pouria_DK

Member
سلام به همه مجید آنلاین های گل ، عزیزان دوست دارم در مورد موارد زیر به این بکگراند نمره بدید.

1- ایده طرح

2- ترکیب رنگ بندی ها

با تشکر فراوان :arrow: پوریا

Pooriya_Online

Active Member
آقا پوريايو سالاري ولي مجبورم ايرادات رو بگم...

كار دومي خوبه ولي خيلي شولوغه و اگه اون دست اون بابارو هم با فيلتر به صورت نقاشي ميكرده بهتر بود... پروانشم خيلي بده چون گرافيكي نيست و مثل چاپ ميمونه اونم اگه رنگيش كني و يه شكل ديگه پروانه داشته باشي بهتره...

اولي خوبه ولي خيلي خاليه راستي اون روباه گرگ چيه انو خودت كشيدي يا نه؟

درضمن ايمان جان كلش مياد... يه ريفرش كن درس ميشه...

Pouria_DK

Member
برای من هر دو تا رو درست نشون میده ، نمیدونم مال شما چرا نمیشه!!

اما مرسی از اون دوست خوبم که ایراد کار منو گفت ، چشم دفعه های دیگه سعی میکنم بهتر باشم ، اها اون روباه رو هم خودم کشیدم خیلی سخت نیست ، دوستم برام روی کاغذ کشید اول بعد من هم با کامپیوتر در اوردمش. مرسی :arrow: پوریا

iman.prs

Active Member
الان درسته مياد........بار اول قاطيده بود...

باتشكر
نيم رخ!

a Truth Seeking

Active Member
قبل از هر چيز بايد بگم هر دوتا كارت قشنگه يعني رگه هايي از ابتكار و خلاقيت توشون وجود داره كه انكارناپذيره.
فقط در مورد تصوير دوم يه سوال داشتم : معني اون رنگ ها چيه؟اين حالت تا حدودي شبيه وقتيه كه يه ماده روغني روي سطح آب باشه منظور شما هم همين بود يا اين فقط يه طرحه؟

Navid4d

Member
هر جفتشون ايده جالبي دارن

من از 10 نمره به اولي 5 ميدم و به دومي 7 ...

ولي اگه روباه رو خودت كشيده باشي واقعا دستت طلا ...
من اولين باره تو اين سايت و اين انجمن از چيزي تقاضاي آموزش ميكنم ..!..
پس خوشحال ميشم هر چي زودتر آموزش كشيدن ان روباه رو ببينم كه يه بار كشيدنش خيلي تجربه آفريني ميكنه .....

بازم مرسي

موفق باشي

Pouria_DK

Member
(((((ولي اگه روباه رو خودت كشيده باشي واقعا دستت طلا ...
من اولين باره تو اين سايت و اين انجمن از چيزي تقاضاي آموزش ميكنم ..!..
پس خوشحال ميشم هر چي زودتر آموزش كشيدن ان روباه رو ببينم كه يه بار كشيدنش خيلي تجربه آفريني ميكنه .....))))))

به روی چشم سعی میکنم تا فردا آماده کنم بزارم همین جا تا بقیه هم استفاده کنند. آها راستی پوریا آنلاین بابا تو که ای ول داری ما خیلی مخلصیم داداش. :arrow: پوریا

Pouria_DK

Member
a Truth Seeking گفت:
قبل از هر چيز بايد بگم هر دوتا كارت قشنگه يعني رگه هايي از ابتكار و خلاقيت توشون وجود داره كه انكارناپذيره.
فقط در مورد تصوير دوم يه سوال داشتم : معني اون رنگ ها چيه؟اين حالت تا حدودي شبيه وقتيه كه يه ماده روغني روي سطح آب باشه منظور شما هم همين بود يا اين فقط يه طرحه؟

تلفیق کردن رنگها برای هر کسی میتونه یک معنا داشته باشه ، اما برای من حس همبستگی به همدیگه رو داره . :arrow: پوریا

dost

Member
به نام خدا
آقا دمت گرم خيلي عالي البته من دومي را ديدم اولي عكس نمي ياد نمي دونم براي چي ولي دومي را مي بينم خيلي عالي است آفرين

جدیدترین ارسال ها

بالا