8) همين..و بس...
S Shaker New Member Sep 8, 2004 #3 آقا مهرداد طرحت قشنگه اگه زحمت نباشه اسم فونتها يا خود فونتهارو بگين خيلي ممنون ميشم
mehrdad-k Member Sep 8, 2004 #7 a Truth Seeking گفت: كارت قشنگه مهردادجان راستي اون عكس افراد ماله چي بود؟ کلیک کنید تا باز شود... نميدونم والا؟؟؟؟
a Truth Seeking گفت: كارت قشنگه مهردادجان راستي اون عكس افراد ماله چي بود؟ کلیک کنید تا باز شود... نميدونم والا؟؟؟؟
ARTA_ADOBE CO Active Member Sep 8, 2004 #8 بابا تو اين ايده ها رو تو خواب ميبيني ! بابا ذهن فعال فكر كنم تو به جاي مهندسي بايد ميرفتي طرف هنر ! دمت گرم ! تركيب رنگت مثل هميشه بيسته بيسته !
بابا تو اين ايده ها رو تو خواب ميبيني ! بابا ذهن فعال فكر كنم تو به جاي مهندسي بايد ميرفتي طرف هنر ! دمت گرم ! تركيب رنگت مثل هميشه بيسته بيسته !
jasoosk Member Sep 8, 2004 #9 واقعا خسته نباشي مهرداد جان. بسيار زيباست. فقط من با اون پروانه سفيده زياد حال نكردم - اصلا به صفحه و فرم كار نمياد. قربانت. محمد
واقعا خسته نباشي مهرداد جان. بسيار زيباست. فقط من با اون پروانه سفيده زياد حال نكردم - اصلا به صفحه و فرم كار نمياد. قربانت. محمد
mehrdad-k Member Sep 8, 2004 #13 ممنون راستش اگه وسط بود توجه و تعجب او آدمها يك مقدار رو كار سنگيني ميكرد..؟؟
mostafa_az Well-Known Member Sep 9, 2004 #16 EMX جان من تو كف آواتورتم اگه امكان داره آموزششو بزار مخلصيم
[EHSAN] Well-Known Member Sep 11, 2004 #17 mostafa_az گفت: EMX جان من تو كف آواتورتم اگه امكان داره آموزششو بزار مخلصيم کلیک کنید تا باز شود... با اجازه آقا مهرداد.. توي پيام خصوصي برات فرستادمش.. موفق باشي مخلصيم --EMX
mostafa_az گفت: EMX جان من تو كف آواتورتم اگه امكان داره آموزششو بزار مخلصيم کلیک کنید تا باز شود... با اجازه آقا مهرداد.. توي پيام خصوصي برات فرستادمش.. موفق باشي مخلصيم --EMX
iman.prs Active Member Sep 11, 2004 #18 ولي اگه واسه والپيپره...اگه مي خواستي وسط نباشه سمت راست بهتر بود...