آقا اين روزا ما شديد رو مد طراحي هستيم شرمنده اگه تق و تق تاپيك جديد ميزارم..
mehrdad-k Member Sep 9, 2004 #1 آقا اين روزا ما شديد رو مد طراحي هستيم شرمنده اگه تق و تق تاپيك جديد ميزارم..
mostafa_az Well-Known Member Sep 10, 2004 #4 خيلي قشنگ شده آقا مهرداد ولي اگه ميشه طريقه درست كردن آواتورتو هم بزار ( مخصوصا دورش ) ببخشينا مخلصيم
خيلي قشنگ شده آقا مهرداد ولي اگه ميشه طريقه درست كردن آواتورتو هم بزار ( مخصوصا دورش ) ببخشينا مخلصيم
mehrdad-k Member Sep 10, 2004 #5 چشم..اصلا به خاطر گل روي شما من فردا PSD اواترم رو ميزارم...بعد خودت مي فهمي كه فقط استايل نه چيزه ديگه...
چشم..اصلا به خاطر گل روي شما من فردا PSD اواترم رو ميزارم...بعد خودت مي فهمي كه فقط استايل نه چيزه ديگه...
A a Truth Seeking Active Member Sep 10, 2004 #7 خيلي قشنگه بابا ايده بابا ابتكار بابا خلاقيت بابا ... خداييش من كه خيلي ارادت دارم.
Mandana Active Member Sep 11, 2004 #10 تنوعو حال كنين.واسه من آبيه واسه مهرداد مشكي بابا يك كاري بكن دق ميدي مارو.منم ميخوام ببينم
everex Member Sep 15, 2004 #11 abtin_khosravi گفت: تنوعو حال كنين.واسه من آبيه واسه مهرداد مشكي بابا يك كاري بكن دق ميدي مارو.منم ميخوام ببينم کلیک کنید تا باز شود... منم اين رنگه
abtin_khosravi گفت: تنوعو حال كنين.واسه من آبيه واسه مهرداد مشكي بابا يك كاري بكن دق ميدي مارو.منم ميخوام ببينم کلیک کنید تا باز شود... منم اين رنگه
Ghamnevis Well-Known Member Sep 16, 2004 #13 سلام مهندس سلام مخصوص ! بابا دمت گرم بازم گل كاشتي. يكي دوتا از اينارو هم واسه همونجا كه ميدوني نگه دار مخلصم سايان
سلام مهندس سلام مخصوص ! بابا دمت گرم بازم گل كاشتي. يكي دوتا از اينارو هم واسه همونجا كه ميدوني نگه دار مخلصم سايان