(WALLPAPER) مرا ببوس....(اگه جرات داري.....D:)

Peyman-Pop

Active Member
آقا سامان مشکلی‌ نیست من قبلا به آقا پارسا هم اخطار کرده بودم .

قبل از اینکه شما در اینجا بگید به دلیل ارسال های ناپسندی که ایشون در این مدت داشتن من دسترسی‌ ایشون رو بستم .

این نام کاربری Banned مال ایشونه که جدید ساختن، اگر با این هم بحث های بیمورد در تاپیک ها ارسال کنند مجبورم دسترسی‌ این رو هم ببندم .

در مورد مقایسه کردن آقا پارسا با حیوون خونگی‌ هم آقا سامان لطفا کمی‌ مراعات کنید .

ممنونم .

پیمان

banned

Member
آره ! راستش من اگه به مجيد چيزي ميگم خدا شاهده منظوري ندارم ! يكم زادي شوخ طبعم شوخي هم با كسايي ميكنم كه دوسشون دارم مثل مجيد ! اگه هم از دستم ناراحته ازش معذرت ميخوام ! اما سامان ! يه چيزيو بهت بگم . اگه دعواييي تو اين سايت بين منو تو راه بيوفته اين تويي كه ميري ! چون من اگه دعوا باشه كم نميارم ! حيوان خونگيت هم با كسي مقايسه نكن !
و پيمان ....
ميدوني يكي از موضوعاتي هيچ وقت ناراحتم نكرده بن شدنه ! 3 بار تو اين سايت بن شدم ! 6 بار گفتمان ! 25 يا يا 26 بار پرشين تولز ! من حرفمو ميزنم ! ميخواد بنم كنن ميخوان نكنن !

Pooriya_Online

Active Member
banned گفت:
البته در مورد آقاش راست ميگي ! من بايد بگم آقاي مجيد علوي زاده ! يا جناب مجيد علودي زاده ! آقا مجيد حدود 10 سال از من بزرگتره !
اما ببينم شما خيال ميكني منو با سگت مقايسه ميكني خيلي مودبانه تره !؟

يعني تو بايد 10يا9 سالت باشه... 8O

saman_sweden

Active Member
banned گفت:
آره ! راستش من اگه به مجيد چيزي ميگم خدا شاهده منظوري ندارم ! يكم زادي شوخ طبعم شوخي هم با كسايي ميكنم كه دوسشون دارم مثل مجيد ! اگه هم از دستم ناراحته ازش معذرت ميخوام ! اما سامان ! يه چيزيو بهت بگم . اگه دعواييي تو اين سايت بين منو تو راه بيوفته اين تويي كه ميري ! چون من اگه دعوا باشه كم نميارم ! حيوان خونگيت هم با كسي مقايسه نكن !
و پيمان ....
ميدوني يكي از موضوعاتي هيچ وقت ناراحتم نكرده بن شدنه ! 3 بار تو اين سايت بن شدم ! 6 بار گفتمان ! 25 يا يا 26 بار پرشين تولز ! من حرفمو ميزنم ! ميخواد بنم كنن ميخوان نكنن !

اين دفعه اگر خطا بري از طريق نام كاربري بن نمي شوي بلكه از طريق آي پي نامبر
براي اينكه شما از منزل به اينترنت وصل هستيد يا بايد اون كارت اينترنتي كه ميخريد عوض كنيد يا اينكه..... كه هيچكدام بصرفتان بخواهد بود در هر حال خود دانيد

Pooriya_Online

Active Member
banned گفت:
و پيمان ....

تو غلط ميكني زيادي شوخ باشي... خوبه خودت ميگي 10سال از مجيد كوچيكتري... تازه واردم كه هستي و زياد باهاش خونگرم نيستي... چايي نخورده قندون تموم ميكني... با اين احتساب مجيد متولد 63 يعني 20 سالشه پس تو بايد 10 سالت باشه :wink: يعني از كل اين انجمن كوچيكتر... :wink: يه خورده ادب بد نيستا...

چه افتخارم ميكنه كه بن شده... جزو افتخاراتته؟ :wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
دوستان عزيز كلا بحث اين تاپيك عوض شد.. خوب شد گفتم كه بحث خارج از موضوع نكنيد :wink:

از آقا سامان و پوريا جان خيلي متشكرم بابت حمايتها و الطافي كه به من دارند اين واقعا باعث خوشحالي من هستش ..خيلي ممنونم..

ولي با عرض شرمندگي بايد به نمايندگي از طرف بقيه مديران عرض كنم بدليل مشكلاتي كه اخيرا در انجمن پيش اومده و كمي اوضاع رو بهم ريخته كرده به اين نتيجه رسيديم از فردا چهارشنبه 18 آگوست برابر با 28 مرداد دسترسي آقا پوريا را به مدت يك ماه و درسترسي اقا سامان رو به مدت 3 ماه قطع كنيم...

از اين بابت من از آقا پوريا و اقا سامان كه دوستان خوب من هستند معذرت ميخوام اما چه كار كنم كه براي رعايت نظم و رعايت قوانين م همچنين اعتراضاتي كه شده محبور به اين كار هستم.

خيلي ممنونم

مجيد

banned

Member
نه من 12 سال تموم دارم ! در ضمن من از تير پارسال عضو سايتم ! شمات كه از خرداد پارسال !

saman_sweden

Active Member
Majid گفت:
دوستان عزيز كلا بحث اين تاپيك عوض شد.. خوب شد گفتم كه بحث خارج از موضوع نكنيد :wink:

از آقا سامان و پوريا جان خيلي متشكرم بابت حمايتها و الطافي كه به من دارند اين واقعا باعث خوشحالي من هستش ..خيلي ممنونم..

ولي با عرض شرمندگي بايد به نمايندگي از طرف بقيه مديران عرض كنم بدليل مشكلاتي كه اخيرا در انجمن پيش اومده و كمي اوضاع رو بهم ريخته كرده به اين نتيجه رسيديم از فردا چهارشنبه 18 آگوست برابر با 28 مرداد دسترسي آقا پوريا را به مدت يك ماه و درسترسي اقا سامان رو به مدت 3 ماه قطع كنيم...

از اين بابت من از آقا پوريا و اقا سامان كه دوستان خوب من هستند معذرت ميخوام اما چه كار كنم كه براي رعايت نظم و رعايت قوانين م همچنين اعتراضاتي كه شده محبور به اين كار هستم.

خيلي ممنونم

مجيد

مجيد جان هرطور تصميم بگيري من يكي بازم دوستت دارم
اما بدون با قطع دسترسي من و پوريا انجمن درست نمي شود اشكال زير سر دو تا مدير ازگل بنام ايمان فلاش و عليرضا همون ترنج است اونا هستند كه اوضاع را بد مي كنند

banned

Member
سامان جان ميدوني مشكل شما چيه !؟ بيخود و بي جهت با همه دعوا ميكني ! از همه شاكي ميشي ! شما كه اينجوري نبودي پارسال ...

demon_da

Member
saman_sweden من خيلي مي خوامت ولي خداييش وقتي پست هات رو خوندم .... من از شما انتظار نداشتم.

banned

Member
هيچ كي انتظار نداره ! سامان يه زماني مدير ارشد بود ! يه زماني به همه كمك ميكرد ! معلوماتش نظير نداشت !

Pooriya_Online

Active Member
saman_sweden گفت:
Majid گفت:

خيلي ممنونم

مجيد

مجيد جان هرطور تصميم بگيري من يكي بازم دوستت دارم
اما بدون با قطع دسترسي من و پوريا انجمن درست نمي شود اشكال زير سر دو تا مدير ازگل بنام ايمان فلاش و عليرضا همون ترنج است اونا هستند كه اوضاع را بد مي كنند

مجيد منم با هر دو حرف سامان موافقم... هرجوري تو تصميم بگيري ما قبولت داريم... :wink: ولي مشكل اصلي همون طور كه سامان گفت اون دوتا مدير و البته مشكل اصلي يكي ديگس كه با رفتن اون مشكلات حل ميشه... چون اگه ما حتي براي هميشه هم كه بريم باز افراد ديگي هستن كه ميانو اعتراض ميكنن...

ما مخلص همه اون دسته از عزيزان مجيدآنلايني خوب هستيم... :wink: (نه از نوع مريخياش :lol: )

راستي اگه خودت تصميم ميگرفتي بهتر بود چون اون شخص گمنامي كه اسمش رو نميبرم هم توي اين تصميم گيري شريك بوده و اون چند مدير ديگه كه با من و سامان دشمني ديرينه دارن... :wink:

يه چيزي رو هم بگم بيشتر اون اعضا قديمي سايت به خاطر اون شخص گمنام اين سايت رو ترك كردن... از خودشون بپرسيد... فك كنم همگي ديگه اون شخص رو حدس زدين كه كي باشه... خيلي موزيه در ظاهر خودشو با كاربران نشون ميده ولي باطني پليد داره...

اميدوارم اين نوشته هامو پاك نكنين...

موفق باشيد...

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
آقا مجيد جان با بستن دسترسي اقا پوريا و آقا سامان مشكل حل نميشه بايد يك فكره اساسي كرد اين مشكل با اين كارا حل بهشو نيست شما به عنوانه مدير سايت بايد يك كاره اساسي انجام بدي

Hwt

Active Member
اقا شما چرا از اصل قضيه دور شديد !‌ اصل قضيه خيلي خوب بودا !‌

Apollo

Active Member
Bepar2 گفت:
آقا مجيد جان با بستن دسترسي اقا پوريا و آقا سامان مشكل حل نميشه بايد يك فكره اساسي كرد اين مشكل با اين كارا حل بهشو نيست شما به عنوانه مدير سايت بايد يك كاره اساسي انجام بدي

مشكل حلش كردم

جدیدترین ارسال ها

بالا