(WALLPAPER) اگه ياهو بفهمه كلمو ميكنه......................D:

mehrdad-k

Member
ممنون.. مطمنا اگه جو اينقدر صميمي و اشتياق آور براي مشاركت ودوستي نبود من و بقيه بچه ها هم اينقدر وقت صرف بهتر كردن اين رابطه نمي كرديم...
اينجا همه خوبن

دوستتون دارم
-------------------------
مهرداد

ARTA_ADOBE CO

Active Member
من كي گفتم تو اينترنت مو جوده من گفتم ياهو درستش كرده نه اينكه تو اينترنت هست بعدش من كاره خودم را گفتم كه دارم كه اون وكتور نيست بعدش هم اصلا طراحي اون ربطي به ياهو نداره
نميخواهي بذاري بگو !؟؟؟!!!

Mandana

Active Member
گفتم كه.مثل 3پنتا يكم درمورد اين برنامه و قابليتهاش توضيح بدين.ميشه؟

mahdiflash

Member
ARTA_ADOBE CO و mehrdad-k داره كارشون

به رو كم كني و انتقام ميكشه

ريش سفيد ها پا وسط بگذارند اين دو تا را آشتي بدهند .

Mandana

Active Member
بابا از من پيرتر اينجا نيس ولي حرمت يالهاي سفيد من رو هم نگه نداشته اين آرتا.شيطونه ميگه .....

mehrdad-k

Member
ما با هم دعوا نداريم فقط با هم زياد سرو كله ميزنيم كه ايراد كارهاي هم رو بهتر بفهميم..
همين

ARTA_ADOBE CO

Active Member
khar_koochooloo گفت:
بابا از من پيرتر اينجا نيس ولي حرمت يالهاي سفيد من رو هم نگه نداشته اين آرتا.شيطونه ميگه .....

اگه واقعا شما تحمل اين يزره كلكل را نداريد ما ديگه كلكل نكنيم ! :oops:

اين خر عزيز ما هم كه مجهول الهويه است يكهو قاطي ميكنه ما در چت هم با هم صحبت كرديم
ومشكلي نداشتيم در ضمن چيزس مبني بر پا در مياني در اونجا مطرح نشد و ايشون در نظر خود فقط پا فشاري ميكرد كه بي مورد بود . :wink: :oops:

Norik

Active Member
ARTA_ADOBE CO گفت:
khar_koochooloo گفت:

اگه واقعا شما تحمل اين يزره كلكل را نداريد ما ديگه كلكل نكنيم ! :oops:

اين خر عزيز ما هم كه مجهول الهويه است يكهو قاطي ميكنه ما در چت هم با هم صحبت كرديم
ومشكلي نداشتيم در ضمن چيزس مبني بر پا در مياني در اونجا مطرح نشد و ايشون در نظر خود فقط پا فشاري ميكرد كه بي مورد بود . :wink: :oops:
شايد شيطونه يه چی ديگه ميگه...
:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا