نه نه . اشتباه نشه دوستان . من منظورم این نبود . منظورم اینه که رنگایی باید کار بشه که معمولا برای این کارهای مذهبی در نظر گرفته میشه .
من اصلا منظورم این نیست امام حسین یعنی سیاه . اما رنگ صورتی هم خوب نیست . برای مثال کلا توی طرح های مذهبی از رنگ سیاه برای عزا و از رنگ سبز برای شادی استفاده میشه . گاهی اوقات هم برای تنوع از رنگ آبی استفاده میشه .
اما رنگ صورتی رنگی نیست که عرف جامعه ما قبولش کنه . تنها در این صورت میشه از این نوع رنگ ها استفاده کرد که یا طرح رو برای خودمون زده باشیم یا اگه برای جایی زدیم بتونیم طرفمون رو به استفاده از این رنگ ها متقاعد کنیم .
برای مثال میگم . من خودم برای یه سازمان دولتی یه طرح مذهبی زدم . اتفاقا هم با این تفکر که باید از رنگ های کلیشه ای و همیشگی خارج شد . اما وقتی طرحم رو که اتفاقا با رنگی از خانواده بنفش و صورتی بود بردم همچین بهش نگاه کردن که خودم فکر کردم اشتباهی کارت دعوت عروسی گذاشتم رو میز . با کلی دلیل و منظق و همین حرفا راضیشون کردم که قبولش کنن اما وقتی فکر کردم دیدم بنده خدا راست میگفت . میگفت مارو که با دلیل و منطق راضی کردی اما بقیه افرادی رو که این طرح رو میبینن چی ؟ باید یکی بزاریم زیر طرح تا بیاد برا اونا هم دلیل بیاره ؟ یه قشر مذهبی قدیمی پسند خیلی براشون سخته که این رنگارو قبول کنه .
اما اگه طرح رو برای خودتون زدین و برای فروش و سفارش نیست به نظرم مشکلی نیست که ازین رنگا استفاده بشه . اتفاقا تنوع هم ایجاد میشه .
بازم از دوستان معذرت میخوام . منظورم رو بد رسونده بودم .