wall paper به مناسبت عید مبعث ( اساتید چطوره ؟)

سلام من اسم این سبک رو نمیدونم تا بحال هم کار نکرده بودم این 2 تا اولین کارهای من توی این سبکه اگر از شما اساتید کسی این سبکها رو میشناسه یه مقدار در موردش توضیح بده .
ممنونم:oops:

پیوست ها

• 01.jpg
    01.jpg
    274.8 کیلوبایت · بازدیدها: 60
  • 03.jpg
    03.jpg
    80.1 کیلوبایت · بازدیدها: 69

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اقا مرتضی خیلی قشنگ کار کردی من که خیلی خوشم اومد. هر کدوم یه قشنگی داره. اولی قشنگیش به اینه که بالاخره یه نفر هم درباره امام حسین با دیدی شاد طرح زده که خیلی خوبه. دومی هم جالبه.

در مورد نوع سبکی که خواسته بودی نمیشه سبک خاصی رو براشون در نظر گرفت چون تکنیک خاصی بکار نرفته ولی تنها چیزی که میشه سبک در نظر گرفتش همین نحوه نوشتن اسمها هست. که یجورایی تایپوگرافی میشه درنظر گرفتشون.

راستی اسم تاپیک درباره مبعثه ولی والپیپر با اسم امام حسین؟
موفق باشی/ سارا

arashonline

Well-Known Member
خيلي خيلي شاده اولي ممنون راستي فونت كه نيست ؟
دومي هم قشنگه اسم محمد (ٌص) رو قشنگ درآوردي...!
البته ببخشيدا چون من اساتيد نيستم..!

msnasiri

Member
منم اصلاً گرافیک کار نکردم ولی به عنوان یه بیننده معمولی به نظرم قشنگه ولی دومی به نظرم از رنگ بهتری استفاده شده.
موفق باشید

cold

Member
منم به عنوان کسی که فقط در جمع اساتید حضور داره و از تجربشون بهره میگیره میگم که طرح دوم قشنگتره . رنگ طرح اولی با عرف جامعه و کارهای مذهبی همخوانی نداره . ضمن اینکه نحوه تایپوگرافیش هم باعث شده سنگینی طرح از بین بره .

arashonline گفت:
خيلي خيلي شاده اولي ممنون راستي فونت كه نيست ؟
البته ببخشيدا چون من اساتيد نيستم..!

خیر فونت نیست همش با دایره و هلال ساخته شده
در ضمن اختیار دارید شما سرور مائید
.:. مرتضی واحدی .:.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اقا دانیال منم تو پستم همین موضوع رو گفتم که اتفاقا کار خوبی کرده این دوستمون که رنگ کارش رو شاد در نظر گرفته! چرا هر وقت اسم امام حسین میاد ادم یاد رنگ سیاه و عزداری و این حرفا باید بیافته؟! این خیلی بده که اسم یه بزرگی رو فقط با غم و غصه و ماتم ببریم. امام حسین جدای واقعه کربلا تو زندگیشون زوایای دیگه ای هم داشتن که متاسفانه اصلا به اونها پرداخته نشده و این خیلی بده!

cold

Member
نه نه . اشتباه نشه دوستان . من منظورم این نبود . منظورم اینه که رنگایی باید کار بشه که معمولا برای این کارهای مذهبی در نظر گرفته میشه .
من اصلا منظورم این نیست امام حسین یعنی سیاه . اما رنگ صورتی هم خوب نیست . برای مثال کلا توی طرح های مذهبی از رنگ سیاه برای عزا و از رنگ سبز برای شادی استفاده میشه . گاهی اوقات هم برای تنوع از رنگ آبی استفاده میشه .
اما رنگ صورتی رنگی نیست که عرف جامعه ما قبولش کنه . تنها در این صورت میشه از این نوع رنگ ها استفاده کرد که یا طرح رو برای خودمون زده باشیم یا اگه برای جایی زدیم بتونیم طرفمون رو به استفاده از این رنگ ها متقاعد کنیم .
برای مثال میگم . من خودم برای یه سازمان دولتی یه طرح مذهبی زدم . اتفاقا هم با این تفکر که باید از رنگ های کلیشه ای و همیشگی خارج شد . اما وقتی طرحم رو که اتفاقا با رنگی از خانواده بنفش و صورتی بود بردم همچین بهش نگاه کردن که خودم فکر کردم اشتباهی کارت دعوت عروسی گذاشتم رو میز . با کلی دلیل و منظق و همین حرفا راضیشون کردم که قبولش کنن اما وقتی فکر کردم دیدم بنده خدا راست میگفت . میگفت مارو که با دلیل و منطق راضی کردی اما بقیه افرادی رو که این طرح رو میبینن چی ؟ باید یکی بزاریم زیر طرح تا بیاد برا اونا هم دلیل بیاره ؟ یه قشر مذهبی قدیمی پسند خیلی براشون سخته که این رنگارو قبول کنه .
اما اگه طرح رو برای خودتون زدین و برای فروش و سفارش نیست به نظرم مشکلی نیست که ازین رنگا استفاده بشه . اتفاقا تنوع هم ایجاد میشه .

بازم از دوستان معذرت میخوام . منظورم رو بد رسونده بودم . :wink:

آخرین ویرایش:
حالا با این صحبتی که شما کردید یه فکری به ذهن چلاغ بنده خطور کرد که اگه مدیر محترم انجمن قبول کنند اجرا کنیم :d
و اون طراحی ، طرحهای مذهبی با اسامی ائمه اطهار (ع) ولی بادیدی جدا از دید جامعه یعنی طرح های شاد و فانتزی ( البته طوری که خدایی نکرده توهینی به نام ایشان نباشد ) اگر موافقید تا÷یکش رو راه بیندازید

.:. مرتضی واحدی .:.

mostafa_az

Well-Known Member
عالیه . بحث هم سیاسی نیست سعید . اجتماعی مذهبی هستش . بعدشم با رنگ ها قرار نیست به کسی توهین بشه .
من موافقم .
15.gif

مخلصیم
مصطفی

eqbal

Member
واقعا مایه خجالته که رنگ های پورنو گرافی در موضوعات مذهبی بکار گرفته میشه!
در ضمن کدام یک از شما دوستان در امر مذهب مجاز به اظهار نظر هستید که اینگونه در مورد اون تعیین تکلیف میکنید؟! اونچه که باید انجام بشه از قبل توسط مراجع دینی و همینطور در عرف مذهبی تعیین شده، اگه میخواید که کارهای بدیع و بی سابقه انجام بدید مختارید ولی اجازه ندارید که اونو با مذهب توجیهش کنید!!!

واقعا مایه خجالته که رنگ های پورنو گرافی در موضوعات مذهبی بکار گرفته میشه!
در ضمن کدام یک از شما دوستان در امر مذهب مجاز به اظهار نظر هستید که اینگونه در مورد اون تعیین تکلیف میکنید؟! اونچه که باید انجام بشه از قبل توسط مراجع دینی و همینطور در عرف مذهبی تعیین شده، اگه میخواید که کارهای بدیع و بی سابقه انجام بدید مختارید ولی اجازه ندارید که اونو با مذهب توجیهش کنید!!!

دوست عزیز میشه لطف کنید و بیشتر توضیح بدید که کجای این طرح یا کدوم رنگ باعث خجالته

و میشه توضیح بدید کدوم رنگ مغایر با دین و مذهب ماست

اگر جواب واضح و روشنی داشته باشید من از شما معذرت خواهی می کنم

پیوست ها

• 02.jpg
    02.jpg
    251.6 کیلوبایت · بازدیدها: 9

mostafa_az

Well-Known Member
eqbal اولین اخطار اینجانب به شما برای لحن صحبتتون . یا از کسانی که مخاطبتون بودن عذرخواهی میکنین یا مجبور میشم نام کاربری تون رو به مدیریت سایت گزارش بدم .
بحث های کاربران این تاپیک دوستانه هسش . شما هم اگه بحثی دارین دوستانه تر بیان کنین .

مخلصیم
مصطفی

جدیدترین ارسال ها

بالا