W580 Clip By MAJID AZAD

Majid Azad

Active Member
دوستان، هنرمندان، اساتید، به همگی سلام عرض میکنم :)
امشب با دومین کارم که در مجید آنلاین قرار میدم در خدمت شما هستم.
آدم توی مجید آنلاین گاهی دلش میخواد داد بزنه! :-? آخه دیدید آدم وقتی یه جا میره که خلوته و هیچکس نیست دلش میخواد داد بزنه!! :lol: مثل همین جریان داد زدنه گفتم یه مبحث جدید بزنیم و طبق قولی که داده بودم دومین نمونه کارم رو برای تماشای دوستان بگذارم تا اینجا یکم از سوت و کوری دربیاد.
فقط چون اینجا دکمه « خواهش میکنم » نداره برای اینکه ما هم شرمنده شما نباشیم خواهش میکنم بجای کلیک روی دکمه تشکر ما رو از نظرات ارزشمندتون بهره مند کنید! :wink:
عذر خواهی میکنم بخاطر این مقدمه نسبتن طولانی ... و اما این کلیپ در واقع اولین پروژه ای هست که در افتر کار کردم و بیشترش تمرین آموزش های اندروی عزیز هست که به سلیقه شخصی تغییراتی در اونها دادم و با توجه به محتوای انتخابی خودم اونها رو بازسازی کردم.
در این کلیپ به معرفی و تبلیغ گوشی محبوبم W580 Sony Ericsson اهتمام ورزیده ام!! :green: تا این گوشی از رده بازار خارج نشده و به خاطرات نپیوسته سعی کنید اونو تماشا کنید! :wink:
البته توضیح اش لازم است که روی این کار Final Touch صورت نگرفته و کلن خواستم فقط یه کلیپ دور هم باشیم !! :green: و چون کار اولم بوده ایرادهای ریز و درشت هم داره که به بزرگواری خودتون میبخشید ولی امیدوارم دیدنش خالی از لطف نباشه :)
خوشحال میشم از شنیدن نقد و نظراتون :rose:
شاد باشید
یا حق

تماشا در Youtube
http://www.youtube.com/watch?v=_h1O0RCETew

دانلود از 4shared با حجم 4,912 کیلوبایت
http://www.4shared.com/file/LuTbwoYH/W580_Ad_majidazad.html

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
کار زیبایی شده بود
از اندرو هم بهتر کار کردهع بودی

توی بعضی قسمت هاش از رنگ بندی ش خوشم اومد

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام آقا مجید:rose:
کارت قشنگ شده:rose:
اون تکست اول کار رو 3D کار کردی؟؟ راجع به اون رقص نور ئه یکم توضیح میدی؟ زیاد با موزیک مچ نیست:-?
اون قابلیت های گوشی هم که میان رد میشن هم خوب بود ولی اگه رنگ Ramp تکست یه چیزی مثل بنفش تا صورتی بود و Flare ها هم یه رنگ دیگه بودن خیلی بهتر میشد
میکروفون ها هم جالب بودن:wink: البته 2 نکته : یکی که اگه رو ضرب آهنگ میلرزدن خیلی باحال تر میشد ، دومی هم اینکه وقتی روش زوم میشه کیفیت لبه هاش بد میشه ، برای این که اینجوری نشه وقتی داره به دوربین نزدیک میشه به شی Blur میدن که لبه هاش پیدا نباشه:wink:
اونجایی رو هم که گوشی هست و Particle ها از پشتش میان بیرون ، چون از پشت یه خط صاف میان بیرون من زیاد خوشم نیومد ، البته شاید منظورت عمدا همین بوده...
ولی در کل برای کار اول خیلی خوب بود...
ببخشید که خیلی ایراد گرفتم:snap:
منتظر کارهای بعدیت هستیم:rose:
موفق باشی:oops:

آخرین ویرایش:

Majid Azad

Active Member
کار زیبایی شده بود
از اندرو هم بهتر کار کردهع بودی

توی بعضی قسمت هاش از رنگ بندی ش خوشم اومد
مدیر نیشابوری، ممنون از لطف نگاهت :rose: ولی من حالا حالاها باید برم شیشه مانیتور اندرو رو پاک بکنم :paint: اگه برای دلخوشی من نگفته باشی که جای بسی خرسندیست
برای رنگ و موسیقی اهمیت ویژه ای قائلم
سلام آقا مجید:rose:
کارت قشنگ شده:rose:
اون تکست اول کار رو 3D کار کردی؟؟ راجع به اون رقص نور ئه یکم توضیح میدی؟ زیاد با موزیک مچ نیست:-?
اون قابلیت های گوشی هم که میان رد میشن هم خوب بود ولی اگه رنگ Ramp تکست یه چیزی مثل بنفش تا صورتی بود و Flare ها هم یه رنگ دیگه بودن خیلی بهتر میشد
میکروفون ها هم جالب بودن:wink: البته 2 نکته : یکی که اگه رو ضرب آهنگ میلرزدن خیلی باحال تر میشد ، دومی هم اینکه وقتی روش زوم میشه کیفیت لبه هاش بد میشه ، برای این که اینجوری نشه وقتی داره به دوربین نزدیک میشه به شی Blur میدن که لبه هاش پیدا نباشه:wink:
اونجایی رو هم که گوشی هست و Particle ها از پشتش میان بیرون ، چون از پشت یه خط صاف میان بیرون من زیاد خوشم نیومد ، البته شاید منظورت عمدا همین بوده...
ولی در کل برای کار اول خیلی خوب بود...
ببخشید که خیلی ایراد گرفتم:snap:
منتظر کارهای بعدیت هستیم:rose:
موفق باشی:oops:
سلام رضا جان، من چاکرخواتم عزیز :rose:
جدی خوشحال میشم اگه کسی ایرادامو بهم بگه، شما هم که جای خود داری، خوشحال میشم میبینم اینقدر نکته سنجی و به راحتی از کنار کار رد نمیشی :)
اون تکست W580 همون تکنیک تکرار لایه هاس ( z+1 ). راستش این نمای اول قصه ای داره. اینو اول از همه با یه موزیک دیگه زده بودم و با Particle های دودی که موقع افتادنش بهش داده بودم اینقدر سنگین شد که وسط خروجی دادن افتر crash میشد!! :cry: آخر مجبور شدم با Half res خروجی بگیرم و موسیقی کل کارم تغییر کرد، ولی اون عظمتی رو که میخواستم موقع افتادن توی کادر داشته باشه رو کاملن داشت ولی الان مثه شیر بی یال و کوپال شده :sad:
در مورد رنگ ramp زیاد باهات موافق نیستم چون اگه دقت کنی رنگ نارنجه ای!! :green: که favorite من و رنگ اصلی خود گوشی هم هست در کل کار دیده میشه و تداعی گر گوشی ئه. رنگ flare ها شاید!
با هر 2 پیشنهادت راجع به هدست موافقم. میخواستم با شکل بهم چسبیدشون شکل قلب و گوش رو تداعی کنه:oops:
اون particle های نارنجه ای!! :green: رو از روی Theme اصلی خود گوشی زدم که دقیقن مثه همینه، قشنگه که !! :wink:
امیدوارم کارهای بهتری بتونم برای تماشاتون بذارم، بعضی از کارهام مشکل Copyright داره، خودتون که بهتر میدونید :)
استادیتو ببینم :rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کار جالبی بود :green:

رنگ بدی خوب بود ( از نظر من) صدا مناسب با تصاویر حرکتهای دوربین جالب نبود دکمه موشن برای خیلی از لایه ها غیر فعال بود :rose:

آخرین ویرایش:

pclord

کاربر متخصص
آفرین واقعا جالب و زیبا بود.

خرده مشکلا رو هم که دوستان گفتن.

موفق باشی.

30min

Banned
به نظرم کار قشنگی بودش .
خوبیش این بود که تماما بازی با اون حالت هایی رنگی نبود چون یک جورایی کلیشه ای شده .
خوش باشید .

Majid Azad

Active Member
کار جالبی بود :green:

رنگ بدی خوب بود ( از نظر من) صدا مناسب با تصاویر حرکتهای دوربین جالب نبود دکمه موشن برای خیلی از لایه ها غیر فعال بود :rose:
ممنون دادا :rose:
حرکات دوربین رو موافقم، اونی نشد که میخواستم و چند تا حرکت اضافه هم داره، انگار یه لحظه پای فیلمبردار گیر کرده به سیم !! :lol:
یک بار دیگه چک کردمMotion Blur همه لایه ها فعال بوده غیر از قسمت آخر که گوشی رو با رنگ های مختلف نشون میده! ممنون از تذکرت

آخرین ویرایش:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
دوستان که نظر کامل دادن به من نرسید هیچی

کار قشنگی بود تبریک میگم
اما به نظر من ریتم کارت خیلی کند بود . این اطلاعات رو توی نصف این زمان هم میشه داد . ریتم تند باعث میشه مخاطب با دقت تر نگاه کنه کارو البته زیاده از حد تند بودن نتیجه معکوس داره

همیشه موفق باشی

gon4431

Member
سلام دوست عزیز

تبریک میگم . از نظر تکنیک ( حرکت دوربین - المان های گرافیکی - و رنگ ها ) واقعا خوب و شاد بودن بجز اون تکست اولی . آدم یکم میترسه :green:
ولی به عنوان یه بیننده یا یه کسی که باید ترغیب این محصول بشه تا اونو بخره یا ازش خوشش بیاد . یکم گنگ بود . منظورم اینه که کار داستانی رو دنبال نمی کرد . که ای کاش طبق یه برنامه میرفت جلو . داشت سعی میکرد بفهمونه که گوشی این امکانات رو هم داره ها . و به خاطر ناهماهنگی موزیک . این ضعف بیشتر نمایان میشد .
جامپ کات ها ضعیف بودن . موقع عوض شدن صحنه های اولی . ولی آخرا جالب بودن با واسطه زوم میرفتی جلو و صحنه هات عوض میشدن .
و ای کاش زیاد صحنه رو از چیزی های غیر ضروری پر نمی کردی پارتیکل های که در ثانیه 10 میومدن جالب تموم نمی شدن و اگه نبودن بهتر بود یا اگه جور دیگری میتونستن بیان . قشنگ تر میشد .
قسمت لایت افکت اون اینک های ( جوهر ها ) که پشت بودن . تو قسمت دوربین هم میان . اونا برای هر دوشون بود یا اشتباهی تو صحنه اومدن . آخه اکثر صحنه هات نماهاب بکگراندشون شون متفاوت بودن .
و در نهایت سرعت کار رو ببر بالا قشنگ تر میشه .
در کل بدون ایراد های بنی اسرائیلی من . کارت خیلی قشنگ بود.
امیدوارم در کارهای بعدی تمرکز بیشتری داشته باشی .
موفق باشی دوست من .

Majid Azad

Active Member
دوستان که نظر کامل دادن به من نرسید هیچی

کار قشنگی بود تبریک میگم
اما به نظر من ریتم کارت خیلی کند بود . این اطلاعات رو توی نصف این زمان هم میشه داد . ریتم تند باعث میشه مخاطب با دقت تر نگاه کنه کارو البته زیاده از حد تند بودن نتیجه معکوس داره

همیشه موفق باشی
فرمایش شما کاملن متینه استاد متین :green:
با اینکه دوستان بیشتر مشکلات رو اشاره کرده بودن ولی شما دست گذاشتی روی یک نکته مهم. اون موقعی که این کلیپ رو کار کردم هنوز برای پخش تلویزیونی کار نساخته بودم تا بفهمم وقتی برای هر ثانیه پخش خدا تومن باید بپردازی، باید تا حد ممکن خلاصه و مفید کار کنی. گذشته از این خودمم Minimalist ام و از اطناب خوشم نمیاد.
ممنونم قابل دونستی :rose:

Majid Azad

Active Member
تبریک میگم . از نظر تکنیک ( حرکت دوربین - المان های گرافیکی - و رنگ ها ) واقعا خوب و شاد بودن بجز اون تکست اولی . آدم یکم میترسه :green:
ولی به عنوان یه بیننده یا یه کسی که باید ترغیب این محصول بشه تا اونو بخره یا ازش خوشش بیاد . یکم گنگ بود . منظورم اینه که کار داستانی رو دنبال نمی کرد . که ای کاش طبق یه برنامه میرفت جلو . داشت سعی میکرد بفهمونه که گوشی این امکانات رو هم داره ها . و به خاطر ناهماهنگی موزیک . این ضعف بیشتر نمایان میشد .
جامپ کات ها ضعیف بودن . موقع عوض شدن صحنه های اولی . ولی آخرا جالب بودن با واسطه زوم میرفتی جلو و صحنه هات عوض میشدن .
و ای کاش زیاد صحنه رو از چیزی های غیر ضروری پر نمی کردی پارتیکل های که در ثانیه 10 میومدن جالب تموم نمی شدن و اگه نبودن بهتر بود یا اگه جور دیگری میتونستن بیان . قشنگ تر میشد .
قسمت لایت افکت اون اینک های ( جوهر ها ) که پشت بودن . تو قسمت دوربین هم میان . اونا برای هر دوشون بود یا اشتباهی تو صحنه اومدن . آخه اکثر صحنه هات نماهاب بکگراندشون شون متفاوت بودن .
و در نهایت سرعت کار رو ببر بالا قشنگ تر میشه .
در کل بدون ایراد های بنی اسرائیلی من . کارت خیلی قشنگ بود.
امیدوارم در کارهای بعدی تمرکز بیشتری داشته باشی .
موفق باشی دوست من .
ممنون دوست من، لطف کردی نظر دادی، در بیشتر موارد هم حق با شماست :rose:
فقط چون گفتی از نمای اولی ترسیدی ورژن اولیه این نما رو برای شما و رضای عزیز که گفته بود spectrum با موزیک هماهنگ نیست، میذارم، ببینی میفهمی تازه چقدر سعی کردم ترسناک نباشه :lol: Mix صدای این نما هم کار خودمه :wink:
ضعف سناریو و کات ها و اون پارتیکل های رها در هوا و ... رو هم قبول دارم، آخه من که از سونی بابت این تیزر صد تومن ( = یک ریال سابق با توجه به حذف 3 صفر از واحد پول :green:) هم نگرفتم که واسشون جمیله بیاد برقصه، :lol: برای همین زیاد وسواس به خرج ندادم ولی مهم گپ و گفت و درس گرفتن از شما دوستان و اساتید عزیزه :rose:
جوهر ها هم عمدن برای 2 قسمت لایت افکت و دوربین استفاده شده بود چون با هر دو موضوع تناسب داشت (نور و رنگ)
باز هم ممنون، در آینده حتمن بیشتر حواسمو جمع میکنم ،موفق باشی برادر :rose:
اینک این شما و این لینک دانلود نمای اول 04.Ver 1، فقط بیمارهای قلبی و افراد مسن و مبتلایان به دیابت دانلود نکنن لطفن :lol:

پیوست ها

• W580 show.rar
    376.6 کیلوبایت · بازدیدها: 47

Majid Azad

Active Member
سلام مجید جان خیلی خوب بود فقط اگه سرعت آهنگ باهاش می خود بهتر نبود؟:green:
سلام ریحا جان ممنون از لطف نگاهت و نظری که دادی :rose: راستش انتخاب و صداگذاری روی این کلیپ از سریع ترین کارهایی بوده که تو عمرم با PC انجام دادم :green: چون فرداش قرار بود اینو به عنوان نمونه کار به شخص مهمی نشون بدم، البته تجربه به من میگه همیشه هم کارای عجله ای بد از آب در نمیان و حتی برعکس، دیگه هم فرصت final touch نشد:razz:
اگه سونی خواست بابت این تیزر دستمزدی به من بده با احترام به نظر شما موزیک مناسب تری براش انتخاب میکنم شاید آهنگ Don't stop the music ریحانا رو گذاشتم!! :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا