سلام فايل svhost من ويروس W32.Jefoo گرفته ميگين چي كار كنم؟
R rahmani Member Sep 4, 2004 #2 آنتي ويروست را آپديت كن و بعد system restor را خاموش كن و بعد هم restart كن و با safemode راه اندازي كن و در با آنتي ويروس آنرا از بين ببر. و دوباره restart كن و system restor را روشن كن.
آنتي ويروست را آپديت كن و بعد system restor را خاموش كن و بعد هم restart كن و با safemode راه اندازي كن و در با آنتي ويروس آنرا از بين ببر. و دوباره restart كن و system restor را روشن كن.
bagher2 Member Sep 4, 2004 #3 قبلا من كلينرمخصوص اين ويروس روگذاشتم يه سرچ بزنيدحتماپيداش مي كنيد! موفق باشيد باقر
amir_s Active Member Sep 5, 2004 #4 bagher2 گفت: قبلا من كلينرمخصوص اين ويروس روگذاشتم يه سرچ بزنيدحتماپيداش مي كنيد! موفق باشيد باقر کلیک کنید تا باز شود... نميشه دوباره يه لطفي بكنيد و بزاريدش خيلي احتياج دارم راستي انتي ويروس من نورتون ه اپديت هم شده ولي ويروس رو از بين نميبره فقط ميشناستش و بس ...
bagher2 گفت: قبلا من كلينرمخصوص اين ويروس روگذاشتم يه سرچ بزنيدحتماپيداش مي كنيد! موفق باشيد باقر کلیک کنید تا باز شود... نميشه دوباره يه لطفي بكنيد و بزاريدش خيلي احتياج دارم راستي انتي ويروس من نورتون ه اپديت هم شده ولي ويروس رو از بين نميبره فقط ميشناستش و بس ...
amir_s Active Member Sep 5, 2004 #7 ممنونم اقا باقر تشكرات پتاسيم مخلصات منيزيم همچنين از آقا ابوذر كارم راه افتاد
S siavash-tanha Well-Known Member Sep 5, 2004 #8 خواهش کاری نکردم فقط فایلی که قبلا گرفتم از آقا باقر گذاشتم اینجا ابوذر