vray

hashem_barzekar

New Member
کمک کمک من به کمک وی ری ای احتیاج دارم

سلام دوستان
من می خوام مباحث مقدماتی وی ری رو یاد بگیرم .
از کجا میتونم اینا رو گیر بگیرم .
واقعا ممنون میشم.:-?

Ultra3D

Well-Known Member
ای ول بابا خیلی ساده ( والبته اجباری ) می گی که وی ری رو باید یاد بگیری
خوب بهترین جا که می تونم معرفی کنم مدرسه گرفیکی امیرالمونین تو همین فروم هست که لینکش تو امضام هست

البته تو قسمت آموزشی ، آموزش های زیادی هست که هم فارسی هستن و هم زبان اصلی و هم pdf و هم ویدئویی

mani h2

Member
ای ول بابا خیلی ساده ( والبته اجباری ) می گی که وی ری رو باید یاد بگیری
خوب بهترین جا که می تونم معرفی کنم مدرسه گرفیکی امیرالمونین تو همین فروم هست که لینکش تو امضام هست

البته تو قسمت آموزشی ، آموزش های زیادی هست که هم فارسی هستن و هم زبان اصلی و هم pdf و هم ویدئویی

آقا توی تاپیکا آموزشی در مورد چیزای جدیدی که به ورژن های بالا تر وری اضافه شده پیدا نکردم مثل vray ies که به نورای ورژن sp4 vray اصافه شده . لطف میکنین راهنمایی کنین:cry:

Ultra3D

Well-Known Member
والا آره
آموزش ها با ورژن پایین تر هست و خوب می گی ورژن تازش هست
بیشتر مکس کار ها و اساتید هنوز به ورژن تازه کوچ نکردند و اونایی که هم اومدن به خاصیت های جدیدش گیر نمی دن
تازه ies که معلومه ... باهاش کار نکردی؟

mani h2

Member
والا آره
آموزش ها با ورژن پایین تر هست و خوب می گی ورژن تازش هست
بیشتر مکس کار ها و اساتید هنوز به ورژن تازه کوچ نکردند و اونایی که هم اومدن به خاصیت های جدیدش گیر نمی دن
تازه ies که معلومه ... باهاش کار نکردی؟

ies که توی photometic هست آره مشخسه ولی منظورم این 2 تا گزینس که تو عکس زیر میتونین ببینین که البته حق با شماست کار کردن با اینه ها هم راحته ولی مخواستم بدونم که چه تفاوت یا قابلیت بیشتری بهشون اضافه شده که vray یه پارامرت جدا براش در نظر گرفته ؟؟؟؟:shock:

پیوست ها

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    139.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5
بچه ها رندر گیری به روش منتال ری چه فرقیبا دیگر روش ها داره مثلا با منتال ری چه فرقی داره من خودم چند تا منظره که خود شرکت اتو دسک دارم به صورت تی ریدی که با منتال ری رندر گیری شده این قدر طبیعی هستش که نمیشه تصور کرد
تازه بعضی هاش هم با اسکن لاین هستش اون ها هم تقریبا به همون اندازه هستش
حالا این وی ری چی کار میکنه نمیدونم

جدیدترین ارسال ها

بالا