vray sun کمک فوری مجیدانلاینی ها

سلام <من با vraysunمشکل دارم خیلی مطالب درمورد عملکرد پارامترهاش خوندم ولی نمیتونم این نور به خوبی ایجاد کنم و زمانیکه از این نور استفاده میکنم با این مشکلات روبرو میشم
- زیاد بودن نور زرد روی ساتخمان در صورتیکه اسمون آبی تیره هست
-متریال های رفلکت دار مثل کامپوزیت یا مشکی هستن یا زرد و بدون انعکاس

لطفا راهنمایی کامل می خواستم
ممنون

وقتی از این نور استفاده میکنی باید از دوربین خود ویری استفاده کنی بعد میبینی چی میشه

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب شما دوربین وری رو که گزاشتی. با shutter یا اون یکی اسمش چیه بالا پالا و پایین کن درست میشه شدت نور. اینکه میگی متریال ها پیدا نیست به خاطر همین قضیس. موفق باشی

خوب شما دوربین وری رو که گزاشتی. با shutter یا اون یکی اسمش چیه بالا پالا و پایین کن درست میشه شدت نور. اینکه میگی متریال ها پیدا نیست به خاطر همین قضیس. موفق باشی

ممنون که راهنمایی کردید ولی من باز هم سوال دارم:rose:
چطور میشه برای نمای بیرونی رفلکت ایجاد کرد , متریال های کامپوزیتم انعکاس ندارن دلیلشو نمیدونم یا مشکی میشه یا بدون انعکاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثل نمونه پایین میشن
nor - Copy.jpg

آخرین ویرایش:

masoud007

Member
سلام من فکر کنم بدونم مشکل شما چیه

به طور پیش فرض فضای اطراف مکس ( موقع رندر گرفتن ) به رنگ مشکی هست .. ( اگر تنظیماتی انجام نداده باشین ) .
خب حالا فرض کنین نمای بیرونی شما دارای رفلکت هست ... مثل این میمونه که شما یه آینه ایی رو به سمت پارچه ی مشکی گرفتین... خب طبیعتا رفلکت های شما مشکی میشه ...

البته من نمیدونم درست فهمیدم مشکل شمارو یا نه ولی امیدوارم که به دردتون بخوره
بازم اگر سئوالی بود پیام بدید.

سلام من فکر کنم بدونم مشکل شما چیه

به طور پیش فرض فضای اطراف مکس ( موقع رندر گرفتن ) به رنگ مشکی هست .. ( اگر تنظیماتی انجام نداده باشین ) .
خب حالا فرض کنین نمای بیرونی شما دارای رفلکت هست ... مثل این میمونه که شما یه آینه ایی رو به سمت پارچه ی مشکی گرفتین... خب طبیعتا رفلکت های شما مشکی میشه ...

البته من نمیدونم درست فهمیدم مشکل شمارو یا نه ولی امیدوارم که به دردتون بخوره
بازم اگر سئوالی بود پیام بدید.

سلام ممنون از توجهتون
دلیل مشکی بودن کم بودن نور هست اما مشکل اصلی من دیده نشدن رفلکت متریال کامپوزیت هست کارهای من رفلکت ندارند مثل نمونه ای که گذاشتم
منتظر راهنماییتون هستم مرسی

rmreza

Well-Known Member
با سلام
1- آیا از متریال آماده استفاده میکنی یا خودت متریال رو درست میکنی
2- اگه از آماده درست میکنی که باید به قسمت متریال بری و ببینی اون جایی که تسکچر داره آدرس اون عکس رو شناسایی کرده یا نه در غیر این صورت باید خودتون دستی بهش آدرس بدین
3- اگه خودتون متریال درست می کنید باید تنظیمات رفلکت و رفرکت رو درست انجام بدین . یک تاپیک از آقای aref- 3d در انجمن قرار گرفته که واقعا خیلی بهتون کمک می کنه
4- تنظیمات IORرو حتما و حتما چک کنید باز هم به مطلب بالا رجوع کنید شماره 3
5 - برای تنظیم دوربین شاتر اسپید رو هرچی پیش فرض هست تقسیم به 10 کنید و بعد یک بار رندر بگیرید و حالا برای رندر اصلی این مقدار رو کم و زیاد کنید تا به مطلوب برسید
6- اگه حرفه ای نیستید با پلاگین solidrocks که روی وی ری نصب میشه کار کنید تنضیمات نور رو خودش تنظیم میکنه لینک دانلود و لینک آموزش هم در انجمن موجود است یک سرچ کنید پیدا میشه
موفق باشید:paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا