khadivivaneghi
Member
سلام، آقا بالاخره کدومش قوی تره؟
من خودم فقط mental ray کار کردم و بشدت راضی.
لطفا با دلیل بگین کدوم موتور رندر از همه بهتره
من خودم فقط mental ray کار کردم و بشدت راضی.
لطفا با دلیل بگین کدوم موتور رندر از همه بهتره
بله بهتر از مایا سافتور هست ولی نمیشه خیلی از وی ری یا منتال تفکیک کرد. این ورژن جدید مایا بهتره یا هودینی یا مکس شده. با هر کدوم راحت ترید کار کنید.مشخصه که رندر من بهتره
(البته این نظر منه)
دلیلشم اینه که پیکسار سازندش هست
هر کاری هم که پیکسار بکنه به نظر من بی چون و چرا بهترینه
مشخصه که رندر من بهتره
(البته این نظر منه)
دلیلشم اینه که پیکسار سازندش هست
هر کاری هم که پیکسار بکنه به نظر من بی چون و چرا بهترینه
مهیار جان فکر نکنم جالب باشه که رندر من رو با مایا سافتوار مقایسه کنی. در مورد این حرفتون هم یه کم بهتر بگید آخه منظورتون جالب نمی شه فهمید چیه:بله بهتر از مایا سافتور هست ولی نمیشه خیلی از وی ری یا منتال تفکیک کرد. این ورژن جدید مایا بهتره یا هودینی یا مکس شده. با هر کدوم راحت ترید کار کنید.
توی گالری هر کدوم نگاه کنی کار شاخص زیاده. رندر من فقز یه نمه سرعتش بهتره . و قایلیت هایی هم داره ولی در نهایت خروجی مهمه که خیلی تفاوت نداره.
در مورد خروجی هم اگه تفاوتی وجود نداشت که توی فیلم های هالیوودی اینقدر از اون استفاده نمی شد داداش.این ورژن جدید مایا بهتره یا هودینی یا مکس شده.
»ن یک نمونه کار میزارم. با مایا سافتور خل وقت پیش ساختم. البته توی ویزور ها یه صحنه مه آلود هست. اونو برداشتم استفاده کردم. حالا سرتون رو درد نیارم. کیفیت مایای سافتور رو نگاه کنید. البته تصویر برای مانیتور واید هست یه تیکشو میزارم که راحت لود بشه.مهیار جان فکر نکنم جالب باشه که رندر من رو با مایا سافتوار مقایسه کنی. در مورد این حرفتون هم یه کم بهتر بگید آخه منظورتون جالب نمی شه فهمید چیه:
در مورد خروجی هم اگه تفاوتی وجود نداشت که توی فیلم های هالیوودی اینقدر از اون استفاده نمی شد داداش.