Vray 3dmax9

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان
میخواستم از دوستان عزیز خواهش کنم که آیا کسی vray 3dmax9 32bit رو داره من هرچی در پلاگین ها و نرم افزار سه بعد ی گشتم پیداش نکردم اگه از دوستان کسی نرم افزار vray 3dmax9 32bit رو با سریال داشته باشه لطف کنه ممنون میشم:):)

rrss

Active Member
سلام دوست عزیز
ازتون ممنون که به سوالم جواب دادین
با توجه به راهنمائیتون عمل کردم ولی باز چیزی از vray 3dmax9 32bit گیر نیاوردم
بازم از اینکه راهنمائی کردین ممنون

h@midreza

Member
سلام اره من دارم چه کنم برادر آپ کنم ؟!
شوخی نکن 70 مگابایته :-?
اگه هنوز گیر نیاوردید بگید تا آپلود کنم
هرچند فکر نکنم گوگل پیداش نکنه

rrss

Active Member
با سام خدمت دوستان عزیز
از بابت اینکه به سوالم جواب داد ین ممنونم
در مورد اینکه تو گوگل پیداش کردم یا نه باید بگم که چن مورد بود که دمو بود و کامل نبود و بعد از نصب هم بدرد نمیخورد و اکثر لینکهایی هم که دمو نبودن لینکهای دانلودشون فیلتر بود و نمیشد دانلود کرد که حتی با وی پی ان هم درست نمیشد و بقیه هم پولی بودن:):)

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست عزیزم h@midreza
دوست عزیز خواستم بدین وسیله از لطفی که کردین ازتون تشکر کنم چقدر شما بزرگوارین که لطفی اینچنین در حق بنده انجام دادین خدا میدونه که چقدر دنبال این پلاگین بودم ببخشید که جز تشکر خشک و خالی کار دیگه ای از دستم بر نمیاد و این همه کمبود رو به بزگواری خودتون ببخشین
باز هم از لطفتون متشکرم بزگوار !!!:rose::rose::rose:

در ضمن خواستم بپرسم که نحوه نصب صحیح این پلاگین چجوری هست اگه راهنمائیم کنین ممنون میشم

30min

Banned
when install, check:
1) Workstation (full)
2) Local license server
3) UNCHECK Install WIBU key drivers

After installation replace .dll file in Max root folder and .dlr file in /plugins folder.
اوکی ؟

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان
طبق راهنمائی که کرده بودین تنظیم کردم ، فایل dll را به پوشه مکس و فایل dlr را به پوشه پلاگین ولی متاسفانه هنگام روشن کردن تری دی مکس ارور میده کد ارور 127 که faild to initialize همراه با مسیر فایل dlr
و نیز بعد از اوکی کردن پیغام خطا تری دی مکس روشن میشه ولی در تنظیمات رندر خبری از رندر وی ری نیست
حال از دوستان میخوام که اگه کسی بلده راهنمائیم کنه ممنون میشم:):)

h@midreza

Member
سلام ورحمت الله
ورژن مکس و ویندوزت 32 هستش , آیا ؟
نمیدونم اما گشتم یه جا اینو دیدم
مطمئن نیستم که جواب بده
مکس و Vray رو Uninstall کنید و آدرس های زیررو هم مطمئن شید پاک شدن

C:\Program Files\Chaos Group
C:\Program Files\Common Files\ChaosGroup
C:\Program Files\Common Files\ChaosGroup\vraydummy2009.max
C:\Program Files\Common Files\ChaosGroup\vray2009.dll
C:\Program Files\Common Files\ChaosGroup\vraydummy2009.xml
C:\Program Files\Common Files\ChaosGroup\vrayspawner.exe
C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2009\plugins\vrayraw2009.bmi
C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2009\plugins\vrender2009.dlr
C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2009\plugins\vrayplugins
سیستم Reset
بسم الله بگید و دوباره همه رواز سرنو نصب کنید
باتوضیحاتی که دادن برا نصب Vray اما مرحله آخر یادم نمیاد تیکو برمیداشتم یا نه , برندارید ...

صلوات

rrss

Active Member
با سلام وتشکر از دوستانی که راهنمائیم کردن دوستان خیلی بزرگوارین
دوستان مکس من مکس 9 و 32 بیت هستش و متاسفانه با وجود اینکه همه تنظیمات گفته شده را که انجام د ادم باز هم فرقی نکرد و به خصوص با کپی پیست کردن فایل vrender2009.dlr در پوشه پلاگین برنامه همین فایل ارور میده که unable to initialize و ارور 127 میده خلاصه موندم چیکار کنم
باز هم از شما دوستان متشکرم:)

آخرین ویرایش:

30min

Banned
ببین من خودم تو ویندوز 7 نصب میکردم اما بهم ارور میداد در آخر .
اما دفعه بعد که نصب کردم Run as Administrator رو زدم که از طریق ادمین اجرا بشه و بدون اخطار در آخر نصب شد .
شاید مشکل شما هم همین باشه .
در آخر هم همونطور که گفتم فایل .dlr در پوشه پلاگین و فایل dll در پوشه اصلی کپی میشه .
مجدد سعی کن ببینیم چی میشه .

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان
ببخشین چن وقته نبودم خواستم از بابت راهنمائی دوستان تشکر کنم و به عرض برسونم آقا ما هر کاری کردیم نشد که نشد انگار نمیدونم مث اینکه طلسم شده نمیدونم دیگه چیکار کنم
خدا شاهده موندم آخه همه تنظیمات و راهنمائیهای دوستان رو مو به مو انجام دادم ولی نشد که نشد:-?:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا