vray 3dmax 2012 x64

rrss

Active Member
سلام دوستان تورو خدا کمکم کنین
راستش غرض اینه که میخوام توی تری ی مکس 2012 64بیت ،رندر وی ری بگیرم ولی متاسفانه نمیدونم وی ری رو از کجا فعال کنم و چجوری این نوع رندر رو بگیرم لذا از دوستان عزیز درخواست میکنم که بنده رو راهنمائی کنن که چکار باید بکنم

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.برین توی render setup توی قسمت Common آخرین تگ مربوطه رو باز کنین ( Assign renderer ) و جلوی قسمت Production گزینه vray adv 2.3 رو انتخاب کنین
یه راه ساده تر و 100 البته بهتر هم هست
توی منوی Custumize برین توی گزینه UI and Defult Swicher بعد روی گزینه Max vray کلیک کنید.هر چی اومد ok کنین.مکس رو ببندین و باز کنین. وقتی باز بشه کل مکس تبدیل به وی ری شده.
شامل بخش متریال ادیتور - نورهای معمولی همه مخصوص وی ری میشن ( سایه هاش از نوع vray shadow ) میشه و آخر کار وقتی که Render setup باز میشه باید توی قسمت نام نوشته بشه render setup : vray advance 2.3
موفق باشی

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست گلم AREF عزیز
از بابت جوابی که ارسال کردین ازتون خیلی ممنونم راهنمائی جامعی بود خیلی ازتون متشکرم:rose:
ولی خدمتتون باید عرض کنم که برا تری دی مکس بنده این گزینه ها وجود نداره و علارغم راهنمائی مفید تون نتونستم تنظیم کنم این شد که دوباره درخواست کنم که بنده رو راهنمائی کنین که چرا یه همچین گزینه های وجود نداره و چکار باید انجام بدم

باز هم از لطفتون متشکرم:rose::rose::rose:

rmreza

Well-Known Member
با سلام
یک نگاه بیاندازید که وی ری رو درست نصب کردید یا نه اگه وی ری نصب نشده باشه ، امکاناتش هم نیست

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوستان گلم که به اینجا سر زدند و بنده رو مورد لطفشون قرار دادن بخصوص AREF و rmrezaعزیز
بنده بلاخره چندین بار بعد از تلاش تونستم وی ری برا تری دی مکس 2012 رو نصب کنم به این ترتیب که تنظیمات نصب رو تغییر ندادم و بصورت پیش فرض نصب کردم و بعداز نصب طبق راهنمائی شما دوستان عزیز در تری دی مکس تونستم موارد گفته شده رو بیابم ولی چون بنده تابحال با این پلاگین کار نکردم لذا بلد نیستم باهاش چجوری کار کنم

لذا از شما دوستان عزیز خواهش میکنم بنده رو راهنمائی بفرمایین برای یه رندر خوب با این پلاگین تنظیماتش باید چگونه باشه آخه بلد نیستم چجوری تنظیمش کنم ممنون میشم که راهنمائیم کنین
با تشکر

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام دوست عزیز.ببین دقیقا حرفت مثل این میمونه بری دکتر بگی آقای دکتر دمت گرم میخوام دکتر بشم. چیکار کنم؟
وی ری خیلی عظیم هست .اگه بخوای باید به کلاس های مکس و وی ری رجوع کنی فیلم آموزشی کلاسی چیزی رو تهیه بکنی. یا توی نت سرچ بزنی.راه خیلی زیادی داری.
فاز دوم باید سیستم خوبی داشته باشی.حداقل core i7 با 16 تا 32 گیگ رم.
اگه کمکی خواستی پیغام خصوصی بده.موفق باشی

rrss

Active Member
با سلام خدمت دوست گلم rmreza عزیز
نمیدونم از این لطفی که کردین چجوری ازتون تشکر کنم شما با این کارتون دری بزرگ بروی موفقیت بروی بنده باز کردین خیلی ازتون متشکرم :rose:خیلی بزرگوارین :rose:از این بزرگواریتون خیییلییی متشکر و ممنونم
بینهایت از این همه لطف و بزرگواری ازتون متشکرم :rose::rose::rose:
ارادتمند rrss

جدیدترین ارسال ها

بالا