vray چیست؟

دوستان سلام:
میخواستم یک نفر به صورت کامل توضیح بده vrayچیه؟ از کجا باید گیرش آورد؟ آیا ورژنهای مختلفی داره؟ و بهترین کتاب برای آموزش آن چیست ؟ خواهشمندم به صورت ساده بیان کنید تا ما هم بفهمیم؟
در ضمن از جوابهای قبلی هم تشکر میکنم:rose:

mani h2

Member
دوستان سلام:
میخواستم یک نفر به صورت کامل توضیح بده vrayچیه؟ از کجا باید گیرش آورد؟ آیا ورژنهای مختلفی داره؟ و بهترین کتاب برای آموزش آن چیست ؟ خواهشمندم به صورت ساده بیان کنید تا ما هم بفهمیم؟
در ضمن از جوابهای قبلی هم تشکر میکنم:rose:
خیلی بهتره قبل از اینکه میخای تاپیک بزنید یه سرچ تو سایت بکنید دوستان چون دوستان تو اینجا کلی مطلب در مورد vray گذاشتن. ولی در هر صورت فکر کنم بهترین راه برای شروعت مدر سه گرافیکی امیرالمومنین (ع) که آدرسش تو امضام هست.:wink:

yusofadibmanesh

New Member
خیلی بهتره قبل از اینکه میخای تاپیک بزنید یه سرچ تو سایت بکنید دوستان چون دوستان تو اینجا کلی مطلب در مورد vray گذاشتن. ولی در هر صورت فکر کنم بهترین راه برای شروعت مدر سه گرافیکی امیرالمومنین (ع) که آدرسش تو امضام هست.:wink:

mani h2 جان چیزی توی امضاهات نیست که!

mohammad@er

Well-Known Member
اقا اینقدر تو انجمن قوانینو به رخ کسی نکشید حال ندارید تسکت کنید چیزی هم نگید.
داداش وی ری یه پلاگینه که به صورت مجزا نصب می کنی و از رندر ستاپ تنظیم می کنیش.
کارش رندر گیری های طبیعیه و تو شکست و بازتاب نور و ساخت متریال های با کیفیت کمکت می کنه که بعضی هاش اصلا با اسپی لاین قابل انجام نیست.
رو پی سی دانلود فیلمش رو دانلود کن فول یاد می گیری.
فقط مراحل نصب و تنظیم رو از دیگران بپرس بهت کامل بگن چون با اون پیش بری کیج میشی.
چون مراحل کرک کردن و نصبش با ما فرق می کنه.
اگر سوال داشتید بگید کمکتون کنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا