والا من این لینکو میدم نگاه کنید : ( تعداد زیادی از دوستامون هم روی سرویس این شرکت حساب ویژه باز کرده بودند - اما من بهشون گفتم که قضیه چیه ! یکی از دوستامون هم ادعا دارند که VPS دارند ازشون - اما نمیدونم چرا یه اکانت به من برا تست نمیده ! )
There are 167 hosting user reviews for Canaca
http://www.webhostingjury.com/reviews/Canaca
اگه وقت خوندنش رو ندارین من به طور خلاصه میگم :
99% کاربراشون میگن افتضاح هستش -
بعضیا هم میگن که مثلا از کارت اعتباریمون خیلی بیشتر کم شده -
بعضیا هم میگن که به جا 500 گیگ مثلا تا یه هفته بوده بعدش شده 5 گیگ !
فقط یه نفر هست تو اون REVIEW از کاناکا راضی بوده اونم یکی از کاربرا ظاهرا میشناختتش و نوشته بابا این ساپورت خود کاناکا هست و یک ایرانی!
شاد باشید - یا علی.
بسیار ممنون و متشکر
متاسفانه نمی دونم این ایرانیا چرا هر جا پا میگذارن یک افتضاح به بار میارن و میرن!
خدا شاهده ما به هیچ وجه به مشتریای خارجیمون ( حتی مشتریایی که از کشور هایی مثل پاکستان یا کویت هستن ) نمی گیم که ایرانی هستیم و به اسم شرکت هلند باهاشون کار می کنیم! چون اگر بگیم ایرانی هستیم احتمالاً فرار می کنن!!
تنها یکی از مشتریان آمریکاییمون میدونه ایرانی هستیم، البته اون هم بعد از حدود 6 ماه که بهش سرویس بسیار خوبی ارائه کردیم متوجه قضیه شد و اصلاً باورش نمی شد که یک شرکت ایرانی همچنین سرویسی ارائه بده. متاسفانه هموطنانمون کاری کردن که مجبوریم برای اینگه در ابتدای امر فکر بدی در موردمون دکنن، هویت خودمون رو پنهان کنیم
نکته دیگه که واقعاً جای تعصف داره اینه که خود ایرانیا هم دیگه به هموطنان خودشون ایمان ندارند! مثلاً یکی از مشکلاتی که ما خودمون مخصوصاً در اوایل کار و قبل از اینکه معروف بشیم باهاش دست و پنجه نرم می کردیم همین مسئله بود که خود ایرانیا هم نمی تونستن به هموطنانشون اعتماد کنن! یادم یکی از مشتریان که الآن ازمون 2 تا سرور اختصاصی خریده، تعریف می کرد که قبلاً با یک جایی به اسم سینا هاستینگ کار میکرده و این شرکت محترم بعد از 2 ماه، سرور رو بسته و در رفته !!!
واقعاً من متوجه نمی شم که این چنین افرادی که دیتای مردم رو از بین می بدن، آیا هیچ وقت به این فکر نمی کنن که یک روز هم ممکنه یکی همچنین بلای سر خودشون بیاره ؟!
متاسفانه الآن در قسمت VPS ، برخی شرکت ها رو میشه دید که یک سرور 1-2 ماهه از دیتاسنتر های ارزون آمریکایی می گیرن و بعد از فروش 50-60 تا VPS بر روی یک سرور مثلاً Pentium 4 ، جمع می کنن و میرن! و این همینه که من به مشتریا تاکید می کنم که در مورد شرکت مورد نظر تحقیقات کامل کنید. مثلاً یکیش همین IP های به نام شرکت هست، که تنها به شرکت هایی داده میشه که دارای تعدادی سرور و راک از دیتاسنتر باشن ( مثل خود ما :
http://whois.domaintools.com/83.98.158.1 ). به طور مثال ما همه سرورهامون متعلق به خودمونه و در راکی که در دیتا سنتر اجاره کردیم colocate میشن. ولی شرکتی که یک سرور 1 ماهه از مثلاً LayeredTech میگیره، معلومه که قصدی جز کلاه برداری نداره !
یک نکته دیگه هم که خیلی برام جالبه این بود که چندی پیش با همکاری که ما رو زیاد نمی شناخت صحبت می کردم ، که ایشون در اومد و گفت که ارائه VPS می کنه. خلاصه ما هم با trace کردن IP این همکار گرامی متوجه شدیم که از Hostforweb داره سرویس میگیره! بعد از اینکه به روش آوردم که آقا شما که IPت مال اونا هست، شروع کرد به بد و بیراه گفتن به hostforweb و تعریف کرد که این شرکت محترم روزانه 3-4 بار سرور ایشون رو به علت لود بالا stop می کنه!!!! حالا جالبیش این بود که تا 5 دقیقه قبل از سرویس های VPSش تعریف می کرد!!!! خلاصه اینکه متاسفانه ما ایرانیا یاد گرفتیم دروغ بگیم، ادعای بیخود کنیم، حرف مفت بزنیم و واقعاً نمی دونم این فرهنگ غلط تا کی می خواد در جامعه ما رواج داشته باشه!
مثلاً یکی از شرکت های همکار ادعا می کنه که روزانه 3 بار از اکانت هاش backup می گیره، در حالی که من کامل آمارشو دارم، ایشون نه تنها backup نمی کیره، بلکه حتی برای کاهش هزینه نیومده یک سیستم RAID بر روی سرورش ببنده که لااقل اگر هارد سرور سوخت، اطلاعات مشتریان از بین نره
حالا همین آقا از اون فردی که حقیقت رو میگه، بسیار موفق تره و خیلی بیشتر فروش می کنه.
فکر می کنم تا وقتی در کشورمون فرهنگ ارزش نهادن به دروغ گویی وجود داره، همین آشه و همین کاسه