جلوه های ویژه Volcano ----- Pyro Test 01 ----- Houdini 12

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام به همگی.
در حال کار روی یه پروژه بودیم که مجبور به تست یه سری قابلیت ها توی نرم افزار مورد علاقم، Houdini شدم.
توی این تست هم در حال تست Pyro بودم که به نتایج جالبی رسید، که گفتم بذارم اینجا دوستان هم شاید خوششون اومد.
سیمولیتش حدوا یه ساعت طول کشید این تست،حدودا فایل کش های هر فریمش تا حجم 200 مگابایت هم رسیدن، البته رزولیشن سیمولیت چندان هم بالا نبود. از کار رندر نگرفتم، فیلمی رو که میبینید یه پرویو از نمای دید خود هودینی هست، که برای خودم خیلی جالب بود کیفیت نمایش سیمولیت توی نمای دید :shock: کامپوزیت و یه کم COlor Grade کارو هم توی Nuke انجام دادم.

برای ساختش هم همون طور گفتم از Pyro و یه کم هم از VEX استفاده کردم.
حتما به بچه هایی که تو زمینه جلوه های ویژه فعالیت دارن پیشنهاد می کنم Houdini رو تست کنن، توی بعضی پروژه ها فوق العاده کارایی داره و کار آدم رو به بهترین نحو راه میندازه.

پیوست ها

• VNicePreview03.mp4
    1.2 مگایابت · بازدیدها: 265
  • WirePreview.mp4
    1,006.3 کیلوبایت · بازدیدها: 129
  • Volc 02.jpg
    Volc 02.jpg
    128 کیلوبایت · بازدیدها: 44

rasoulvalli

Well-Known Member
وای خدای من فوق العاده بود
من تجربه ی دود رو دارم و میدونمن چقدر طبیعی در آوردنش سخته اونم با این حجم دیتیل
واقعا خسته نباشید و دست مریزاد

*farshid*

کاربر VIP
قشنگ شده امین جان ... یه مقدار اگه بتونی اشل رو به واقعیت نزدیکتر کنی بهتر میشه ... اون حجم از دود باید یه مقداری با سرعت کمتری اوج بگیره ... اینجوری عظمت اتفاقی که میوفته بشتر به جشم میاد
در کل عالیه
احسنت

maxpin206

Well-Known Member
عالی شده
با نظر اقا فرشید موافقم+حجم اولیه انفجار یعنی در ارتفاع پایین بایستی بیشتر باشه و باد هم نتونه به این سرعت انفجار به این عظمت تاثیر بگذاره
تجربه جلوه ویژه ندارم فقط به چشم یک بیننده نظر دادم
موفق باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام به امین سینما خوبی؟‌کار قشنگی زدی.یعنی تمرین خوبی هست.
جالب بود.فکر نمی کردم هودینی چنین کارایی داشته باشه.
کار کردن باهاش چطوره؟ سخته؟ یعنی مثل سینما باهاش راحت کار میکنی.سوالم برا اینه مثلا مایی که مکس کار میکنیم میتونیم باهاش ارتباط برقرار کنیم؟

آخرین ویرایش:

Seyed3D

Member
سلام بسیار زیبا شده . فکر کنم اگه سرعتش بیاد پایین تر با تو جه به عمقی که تو تصویر داره فیزیکش طبیعی تر در میاد .البته من این طور حس میکنم .می دونید وقتی یه منبا دودی دور باشه سرعت تکاملش (evolution( کند تر به نظر میاد البته فکر کنم اگه توی همون دهانه هم یه منبا دود دیگه که به صورت افقی دود تولید کنه و با اپاسیتی کمتر و ارتفاع اوج کمتر همین طور مدت عمر کم پارتیکل ها بزارین (که یه کوچولو دود رو تو دهانه پخشتر کنه )فکر کنم طبیعیتر هم بشه.در نهایت تو کمپوزیت دود رو به اندازه کوهی روش قرار داره بلوری کنید .

R-med

Well-Known Member
فوق العاده بود
من كه خيلي لذت بردم
ساخت دود خيلي سخته
واقعا كارت محشر بود

امین تری دی

Active Member
سلام امین جان خوب بود . اول صحبت های نوشته بودی که Viewport درسته ؟

ولی تا زمانی که یک رندر خوب نگیری نمیشه دقیقا نظر داد

مرسی

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
امروز وقت کردم یه کوچولو دیگه روش کار کنم و نظرات دوستان رو یه کم روش اعمال کنم.
اشل و سرعت و میزان باد رو فعلا روش کار کردم، نتیجه رو هم پیوست کردم تا دوستان ببینند.
این بکگراند فعلی هم همین طوری گذاشتم برای خالی نبودن عریضه :green:
اگه کسی فیلم خوبی از یه کوه یا آتشفشان خاموش داشت، لینکشو لطف کنه که خیلی خیلی ممنونش می شم.
برای رندر هم امین جان، به محضی که وقت کنم، و یه فیلم خوب برای بک گروندش پیدا کنم، حتما کارای رندر و کامپوزتشم انجام میدم و نتیجه رو میذارم همین جا تا نظرتونو بدونم.

بازم از همگی بابت نظراشون مرسی. سر فرصت جواب میدم همشونو.
شاد باشید و موفق.
بدرود فعلا.

پیوست ها

• VolcanoTest2-PreviewNice.mp4
    1.7 مگایابت · بازدیدها: 42

امین تری دی

Active Member
یک پیشنهاد برای بهتر شده کارت امین جان

رنگ دود رو تغییر یده و از این سیاهی مطلق درش بیا چون واقعا تمام دیتیل کار تو رو میپوشونه
رنگ رو بین سیاه و خاکستری و کمی سفید ( خیلی کم ) ترکیب کن .

جدیدترین ارسال ها

بالا