visual effect - فیلم کوتاه payment plan

Maxoya

Active Member
سلام دوستان
مدت زیادی اینجا نیومده بودم
تیم ما رو یه فیلم کوتاه کار کرده که تو یکی از صحنه‌هاش از visual effect استفاده کردیم
البته اینی که ما استفاده کردیم یکی از آموزشهای سایت video copilot بوده اما به نظرم خیلی خوب اجرا شده

pp1.jpg

pp2.jpg

دانلود با حجم 5.5 مگابایت

ممنون میشم نظراتتون رو بدونم

موفق باشید

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
خوب بود ...بد نبود
تعداد ذرات شکسته شده شیشه ، کم بود
.

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
رفلکت شیشه ها یکم مصنوعی دیده میشد . (بعضیاشون )
CC اولی خوب بود . ولی سکانس آخری که پارتیکل شیشه ها بود . CC جالبی نداشت .
در کل تجربه خوبی براتون بوده . :wink:

راستی دوربینی که رکورد کردی رو هم بگو .

موفق باشی . :wink::rose:

سلام خدمت دوستان . من پویان هستم , عضو تیم تولید گروه G3Art ( تیم سازنده این ویدیو )

یک سری اطلاعات رو لازم دیدم اینجا بذارم چون دیدم ممکنه سوال بشه .

ویدیویی که دیدین قسمت کوتاهی از پروژه 4 دقیقه ای ما به نام ( Payment Plan ) بود که البته یک نمونه ایرانی از یک اثر خارجی بوده .
همون طور که گفتم این آخرین پروژه حال حاضر ما هست و برای ساختش 1 ماه وقت گذاشته شده . 1 هفته برای پیش تولید و 3 هفته برای فیلم برداری , VFX و تدوین . توی این کار افراد زیادی به ما کمک کردن که البته اسمشون توی تیتراژ کار نهایی هست .
لازم به ذکر هست که بازیگرایی که ما برای این کار از اونها دعوت کردیم بازیگران حرفه ای نبودند . البته آقای گودرز بهزادی( بازیگر نقش اول ) قبلا هم در تلویزیون در کارهایی مثل کار حس سوم نقش هایی هرچند کوتاه داشته و در حال حاضر در حال کارگردانی مستند هست . این رو هم بگم که داستان این کار به هیچ وجه کپی نبوده و توسط خود تیم و آقای بهزادی نوشته شده .همونطور که دوست خوبم (محمد)به این موضوع اشاره کرد ما فقط از تکنیک مشابه با نمونه خارجی استفاده کردیم و اون رو به طور دیگه پیاده سازی کردیم .

این کار هم توسط 2 دوربین Canon 7D ضبط شده و روی سرعت 25F . برای ساخت هم از نرم افزار های شرکت Adobe و همینطور 3D MAX استفاده شده .

به زودی( یکی دو روز آینده ) کار نهایی آماده پخش میشه و دوستان میتونن از همین Topic دانلود کنن و نظراتشون رو به ما اعلام کنند .

پیشاپیش از نظرات دوستان ممنونم و البته احترام میذارم .

آخرین ویرایش:

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
همین که رفتی دنبالش خوبه چون همه این آموزشو دیدن و همه به قول خودشون بلدن اما چیزی که مهمه اینه که موقع اجرا و تمیز در بیاد.

در کل خوب بود اما کاش شیشه هاش بیشتر فضا رو میگرفت طوری که دوربین انگاری حین تراولینگ به سمت راست داره به شیشه ها هم برخورد میکنه و یه صدای ریز از برخورد شیشه ها با دوربین کارتو خیلی زیبا تر می کرد.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام دوست عزیز:rose:
ببخشید بابت دیر کرد...

به نظر منم کار خوبی شده بود ، فقط یه چیزی که هست اینه که وقتی دوربین و بازیگر و همه چیز اماده هست ، بهتره که بشینید دور هم و یه ایده جدید پیاده کنید تا کسایی که نسخه اندرو اینو دیدن ، کار شما واسشون جذابیت بیشتری داشته باشه:rose:
راجع به شیشه هم با بچه ها موافقم یه کم بیشتر روش کار بشه بهتر میشه:wink:
منتظر کارهای آیندت هستیم:wink:
موفق باشید:oops:

سلام دوست عزیز:rose:
ببخشید بابت دیر کرد...

به نظر منم کار خوبی شده بود ، فقط یه چیزی که هست اینه که وقتی دوربین و بازیگر و همه چیز اماده هست ، بهتره که بشینید دور هم و یه ایده جدید پیاده کنید تا کسایی که نسخه اندرو اینو دیدن ، کار شما واسشون جذابیت بیشتری داشته باشه:rose:
راجع به شیشه هم با بچه ها موافقم یه کم بیشتر روش کار بشه بهتر میشه:wink:
منتظر کارهای آیندت هستیم:wink:
موفق باشید:oops:
سلام . مرسی از نظرتون . کاملا موافقم . حرف حق جواب نداره . :green: . ولی یک مسله ای که هست اینه که آدم همه این فاکتور هایی که میگید رو هم داشته باشه بازم یه مشکل اساسی هست که شخصا باهاش خیلی مشکل دارم اونم هماهنگ کردن یک گروه برای کار هست . البته تیم ما 3 نفر هست ولی به هر حال توی کار معمولا 15 نفر هستیم . خدا رو شکر از لحاظ تجهیزات مشکلی نداریم ولی هماهنگی کارا واقعا سخته .:mad: . حالا به زودی یکسری کار جدید داریم که توی سایت هم قرار میدیم .

fayazbahram

Member
در مورد vfx دوستان نظر دادن ، در مورد این تکنیک و این آموزش سایت ویدئو کوپایلت من هم میخواستم چند ماه پیش فیلمی رو برا جشنواره پلیس بسازم که میسر نشد.. اما امیدوارم کار نهایی شما خوب از آب درباید
نظری که دارم در مورد تدوین یا شاید بازیگری باشه
هنگامی که دوربین از داخل ماشین تصویر رو میگیره ، دست راست اون فرد عقبی کنار سر جلوییه و دست چپش عقبه اما وقتی کات میزنی دست راستش عقبه و دست چپ جلو

موفق باشید

سلام خدمت همه دوستان . کار نهایی که گفته بودم کامل شد . البته 3 هفته پیش کامل شده بود . بابت دیرکرد عذر میخوام .

لینک :

http://www.youtube.com/watch?v=KbussnGG_nQ

اطلاعات :
زمان : 4 دقیقه
مدت زمان ساخت : 3 هفته ( به طور کلی )
کیفیت ویدیو : در بالاتین کیفیت شما میتونید روی HD 720P تماشا کنید . لازم به ذکر هست که این کار Full HD ظبط و تدوین شده . ولی به دلایلی تصمیم گرفتیم تا به صورت HD 720P کار رو پخش کنید .

برای بار هزارم هم به همه بازدیدکننده ها میگم که بله این کار کپی هست . این چیزیه که همه توی این انجمن میتونن بفهمن . امیدوارم که کمی و کاستی های کار رو ببخشید . ولی ما توی 3 هفته همین کار از دستمون بر میومد . جا داره از اعضای گل انجمن هم تشکر کنم . من و تیمم خیلی چیزها اینجا یاد گرفتیم . ممنون:rose:

پیوست ها

• p edit.jpg
    p edit.jpg
    152.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • p2.jpg
    p2.jpg
    302.5 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • p5.jpg
    p5.jpg
    156.2 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • p6.jpg
    p6.jpg