visual basic.net

ithf

Member
سلام
امكان داره من ان توپيك را توي بخش غلطي ارسال كرده ام ولي من ميخواستم بفهمم كه آيا جاي را سراغ داريد كه vusialbasic.net را download بتوانم؟ منظورم از نسخه مكمل و كركش ميباشد.

ممنون

saman_sweden

Active Member
ithf گفت:
سلام
امكان داره من ان توپيك را توي بخش غلطي ارسال كرده ام ولي من ميخواستم بفهمم كه آيا جاي را سراغ داريد كه vusialbasic.net را download بتوانم؟ منظورم از نسخه مكمل و كركش ميباشد.

ممنون
vusialbasic.net در گروه visual studio .net است و شامل 7 تا CD كه 5 تا cdاصلي داره كسي فكر نكنم بتونه 7 تا سي دي را تو دان لود بگداره مگر اينكه از دوست يا آشنا بگيريد
و اگر با ويروس بخواهي حال كني برنامه KAZAA است كه توي اون ميتوني visual studio .net را بگردي و اونحا پيدا ميشه در ضمن اگر از ايران اقدام مي كني باز KAZAA بدردت نميخوره بايد 100 ها كارت اينترنت مصرف كنيد تا تمام visual studio .net را دانلود كنيد تازه اگر بفهميد برنامه ويروسي است يا نه
دسترسي بمن هم براتون امكان نداره والا من سي دي ها را رايت مي كردم و بهتون ميدادم

ithf

Member
sallam.
thanks. I am actualy in usa. i have high speed. I have downloaded the 3 .img files that actualy had the libraryes but not the installer. so I dont know if you could put the files from the cd into img or zip or an iso and i could download it from you, but thats only if you can,

I am sorry for my english today. cant type farsi, for some unknown reasons. thanks

جدیدترین ارسال ها

بالا