Vista

majid2x

Active Member
سلام .

آقا ما با بدبختي سي دي ويستا رو گير اورديم ( مشكل از شهرمونه ) مي خواستم نصبش كنم كه يكي از بچه ها گفت بدرد نمي خوره و ...
حالا مي خواستم از شما بپرسم نصبش كنم يه نه ؟
و امكان حذف شدن برنامه هاي هارد هست ياه ساده تر از اين حرفاست و مثل اكس پي ميشه سرو ته شو هم اورد .

مخلصيم
مجيد

ARTA_ADOBE CO

Active Member
ساده تر از این حرفاست !
دوست من این وستا یه سری پیش نیاز سخت افزاری میخواد در جریان هستید که...(512MB RAM)
یه چیز دیگه...این ویستا ها که شامل 3 ورژن تا حالا است همه بتا هستند و از نظر برنامه نویسی ناقص و مشکلات امنیتی و برنامه نویسی زیادی دارند و در کل نسخه پایدار تا 3 تا 4 ماه دیگه قراره بیاد !
در ضمن برای امتحان میخوای بریزی پیشنهاد میکنم تو یه درایو خالی به غیر از XP بریز تا هر وقت خواستی پاک کنیش!
راستی اون دوستت ماکروسافت رو خوب شناخته...

حرف آخر : مدیر ارشد بخش نمایشگاه سالیانه کنسول های بازی در نمایشکاه E3 امسال مسرانه بر نکته پا فشاری میکرد که ویستا برای پیشرفت دنیای بازی طراحی شده این حرف باعث میشه بقیه کاربران فاکتور گرفته بشند.

پیشنهاد من: PC رو دیگه آپدیت نکن مثل من یک apple macintosh mac mini بگیر و ورودتو به دنیای UNIX based جشن بگیر !
با این کار از شره ویروس،آپدیت های امنیتی،ریختن سیستم عامل هر 2 ماه یکبار،هنگ کردن و دسته آخر از خود ماکروسافت راحت میشی !!!

آخرین ویرایش:

majid2x

Active Member
چاكريم Arta خان .

منم خيلي از مايكروسافت بدم مياد .
بيشترش هم بد از دادن نسخه RC1 اينترنت اكسپلورر بود كه واقعاً ...

بهر حال ممنون .

جدیدترین ارسال ها

بالا