Virtu E-Commerce ؟!!

S4DEGH

Well-Known Member
من ميگم شما برو همون Commerce عمومي رو نصب كن پول الكي به اين جماعت نده !!

novinpardaz

Member
من كلي اين سيستم farsicommerce رو اين ورو اون ور كردم. و كلي قالب براي قسمت مديريت و بخش فروش دارم .
اين سيستم همون farsicommerce خودمون هستش كه من در زير قالبي بسيار بسيار بسيار زيبا تر از قالب اين سايتي كه دموش رو گذاشته براي دانلود گذاشتم.
كه مي‌توني از لينك زير دانلود كني :
نمونه عكس:
shop.jpg

لينك دانلودش : http://baje24.com/Template.zip

فقط كافي فايل راهنما رو مطالعه كني و فروشگاه خودت رو به صورت بالا دربياري . قالبش رو هم جوري درست كرديم كه براحتي هرچه تمام تر انعطاف پذير تر از اين نمي‌شد. ساخت . بورو حال كن. و خدارو شكر كن مارو داري.

و پول الكي به اينا نده. اينا يموش آدم كثيف هستند كه ورداشت اقدام به فروش سيستم‌هاي رايگان مي كنند. و از خود هيچ خلاقيتي ندارند. و اقعا حال از اين جور آدمايي كه ورمي‌دارن اين سيستم‌هارو مي‌فروشن به هم مي‌خوره و همين الان يك ايميل به سايتش زدم و گفتم كه با كلاه گذاشتن سر مردم . به جايي نمي‌رسي آقاي به خيال خودت محترم.

آخرین ویرایش:

behroooz

New Member
بابا این قالب که بیشتر قسمت هاش error می ده . اون قالبی که این شرکت برای سایت ها می زنه واقعا عالیه - من باهاشون صحبت کردم اونا فقط قالب را برای فروش گذاشتند و هزینه خیلی کمی هم برای نصب می گیرند قرار شده برای من هم یک سایت بزنند .

behroooz

New Member
اون حرفی هم که شما در بالا زدید زا هم قبول ندارم آنها روی قالب زحمت زیادی کشیدند و حقشونه که هزینه طراحیشونو بگیرند . هر چقدر هم شما قالب طراحی کنید به پای آنها نخواهید رسید . زحمت نکشید قالب های شما همش error می ده .

novinpardaz

Member
از دوست عزيزمون بهروز واقعا از پست هات ميشه فهميد كه تازه كاري فكر كنم كه همين الان عضو شدي و سه تا پست نصيب من كردي. عزيزجان . اخه بابا قربونت بره. من از همين جا اعلام ميكنم. كه هزينه نصب اديتور براي افزودن محصول و 25 قالب كه در قسمت بخش كاربري كاربر ميتواند با انتخاب قالب هركدام از قالبها را كه خواست به عنوان قالب پيشفرض در مرورگر انتخاب كند. را به صورت رايگان براي هر يك از كليه اين مردمان عزيز ايران انجام خواهم داد. زيرا سيستم فارسي كامرس پولي نميباشد. و رايگان است.
2- در مورد error دادن قالب . بايد اينرو خدمتون عرض كنم آقاي به خيال خودتان محترم كه اين قالب را هركي دانلود كرده ناراضي برنگشته كه شما اوليش باشي. حتما سوادت كم بوده نتونستي فايل راهنما رو بخوني وگرنه فايل هيچ مشكلي ندارد. كمي مطالعه كنيد تا به عقل و سواد خود بيفزاييد. تا درك كاملي از كلاهبرداري و دزدي نماييد.
=======================================
جدا از بحث .
فكر كنم شما نماينده همان شركت كوچكي ميباشيد. كه در بالا نامي از آن برده شده است. اگر هستيد اين را در گوش خود فرو كنيد. كه در ايران شما نخواهيد توانست اقدام به فروش پرتالهاي رايگان نماييد. زيرا خداوند مجيد آنلاين را آفريد تا كسي نتواند چنين كاري را هم بكند.

behroooz

New Member
با سلام به شما

من نماینده اون شرکت نیستم و هیچ طرفداری هم از آنها نمی کنم . ولی شما هم این را در ذهنتان فرو بفرمایید که شما نمی توانید کاربران را ملزم کنید که حتما از قالب های شما استفاده کنند . این شرکت فقط قالب ها را به فروش می رساند .

قالب های خارجی این سیستم حدود 200 تا 300 دلار قیمت دارند پس باید به آنها هم ایراد گرفت که چرا به این قیمت شما سیستم را عرضه می کنید .

کار خوب = موفقیت

:lol:

و حیف سایتی مانند مجید آنلاین که بعضی ها در آن مطلب بنویسید . با این کارتون هیچ لطمه ای به آن شرکت نخواهد رسید حتی باعث خواهد که پیشرفت زیادی هم بکند همچنان که در این مدت کوتاه پیشرفت چشم گیری داشته است .

behroooz

New Member
در مورد امکاناتی هم که می خواهید به آن اضافه کنید از شما تشکر میکنم . مخلص مردم ایران زمین هم هستیم .

behroooz

New Member
مثلا من الان می خواه یک قالب برای آن بزنم و قیمت آن را هم می خوام 85 هزار تومان بزارم شما می توانید از آن ایرادی بگیرید . یا قالب های template monster را خریداری کنم و به قیمت 150 هزار تومان برای فروش بزارم . خوب همه از آن حمایت خواهند کرد شما نمی توانید حق انتخاب را از مردم بگیرید .

هر شخصی حق انتخاب داره . درسته

behroooz

New Member
بله سیسم oscommerce رایگان و هیچ کسی حق نداره استفاده تجاری از آن بکنه ولی بحث قالب فرق میکنه من در این مورد از شما حمایت می کنم .

S4DEGH

Well-Known Member
behroooz جان ...

اون 3 تا تاپيك چيه پشت سره هم زدي ؟!؟! همه حرفت رو توي يكيش ميزدي .. !

novinpardaz

Member
بحث درست كردن قالب يك طرف بحث فروش فارسي كامرس يا oscommerce هم طرفي ديگر دارد.
اگر شركتي بيايد اقدام به درست كردن قالب براي سيستم هايي مثل php nuke , mambo و خداتا سيستم ديگر نمايد. من خودم از آن ها تقدير مينمايم. زيرا در پيشرفت كار چنين سيستم هايي سهيم بوده اند. حال خواهند بفروشند يا نفروشند. بالاخره زحمت زيادي پاي آن كشيده شده است.
2- بحث ديگر اين است كه زحمتي سيستم كه دوستان عزيزمان گروه persianos يا همان vurtu e-commerce الان كشيده اند و به شكل فارسي و كاملا سازگار با بانك سامان و تاريخ هجري شمسي است را زير پاي گذاشت و به مردمان عوام جامعه فروخت اين جز كلاهبرداري اسم ديگري ندارد.
و تمام عصابانيت من اين است كه چرا بايد گذاشت چنين سيستم هايي بفروش برسد. و خداوند مجيد آنلاين را آفريد تا جلو كار بعضي ها را گرفت.

behroooz

New Member
من آخرش نفهمیدم مشکل شما چیه .

شما اصلا به سئوال من جواب قانع کننده ای ندادید سئوال من اینه که آیا ساخت قالب برای یک سیستم open source مورد داره یا نه .

novinpardaz

Member
اگر شركتي بيايد اقدام به درست كردن قالب براي سيستم هايي مثل php nuke , mambo و خداتا سيستم ديگر نمايد. من خودم از آن ها تقدير مينمايم. زيرا در پيشرفت كار چنين سيستم هايي سهيم بوده اند. حال خواهند بفروشند يا نفروشند. بالاخره زحمت زيادي پاي آن كشيده شده است.

عزيز من كمي انديشه كني ميفهمي معني بالا يعني نه.

جناب بهروز خان فکر نميکينيد اين محيط دوستانه تر است ....
بهتر نيست به جاي دعوا از هم چيز ياد بگيريم و يک دنده نباشيم؟؟؟؟؟؟؟

novinpardaz

Member
مردم انقدر تايپ كردم. و گفتم آقا سيستم رايگان نفروشين باهاتون برخورد مي شه.
و دوست دارم ديگه اين بحث همينجا تموم بشه.

behroooz

New Member
هدف من از گفته های بالا این بود که زحمات دیگران را فقط با یک نوشته و برای جلب توجه دیگران به تمسخر نگیری .

جدیدترین ارسال ها

بالا