بی بی کد vila

سلام دوستان
بعد یه مدت خواستم یه کم با مکس کار کنم این کارو انجام دادم البته بگم حجم ساختمو آماده بود فقط کارایی رندرو نور پردازیشو انجام دادم
3d max
vray
ps5
5.jpg

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    514.4 کیلوبایت · بازدیدها: 63

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.روش آسمون روی توپ به نظرم دیگه منسوخ شده یا حداقل باید شعاع رو اینقدر بزرگ کنی که گرد نشه آسمون!
نور پردازی خوب نشده.انگار مصنوعی روشن شده.با سیستم day light هست؟
یه خورده نویز کار زیاد شده
اما خود طرح
طرح جالبی شده
فضا خوب شده.محیط رو خیلی خوب در آوردی.درخت ها قشنگ شده
جزئیات بالاست.مثلا تا به نور پله ها دقت شده و با ارزش هست اینکار
شیدرسازی ها خام هست. به نظرم روی فاز گلاسینس شیدرها خیلی باید کار کنی
موفق باشی

Meiti

Member
سلام کار خوبی شده اما با اجازه ایرادهایی که از نظر من ایراد هست رو میگم:
1 - vray Displace به نظرم ندادی
2 - روی سنگ زیر ماشین و محوطه اون tile بندی که کردی جالب در نیومده یعنی ببین من خودم بیشتر تو این موارد مربعی کار میکنم به نظرم
شیک تر میشه کار جز این tile با uw که دادی مچ نیست یعنی درز در راستای سنگ ها رو ببین خیلی ضخیم تر شده از درز سنگهای کنار هم و amount در displace
اینجا خیلی کمه باید بیشتر باشه
3 - uw مصالحی که به خود ساختمون دادی اصلا جالب نشده به نظرم اول باید high شو بیشتر میکردی ضمنا روی Gizmo یه 90 درجه Rota ش میکردی شیکتر میشد
4 - اینا همه به کنار تنها چیزی که کل کار رو به نظر برده زیر سوال آسفالتیه که انتخاب کردی
جدای از تکسچر خیلی بدش که اصلا با عکس همخونی نداره و بسیار بی کیفیت شده
من خودم دوست دارم یه اختلاف ارتفاعی بین آسفال خیابون با پیاده رو با پیاده رو داشته باشم
شما مستقیم از پیاده رو وصل کردید به آسفالت که کار رو از حالت واقعی خارج کرده
یکم آسفالت بیارید پایین تر بعد یه جدول هم بدید به گوشه ببینید چقدر فرق میکنه و بهتر میشه
---
نظرات من فقط از دید من نوشته شده و هیچ کدوم دلیل بر اینکه درست باشه نیست
موفق باشی دوست من

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب کارت خوبه ولی با تمرین و نکات دوستان رو انجام بدی 100% بهتر هم میشه. اصل موفقیت feedback هستش. همین کاری که شما و دوستان می کنن

جدیدترین ارسال ها

بالا