چگونه در edius 5 خروجی vcd بگیریم..... 100% حیاتی
Nadercomputer New Member Jul 13, 2010 #2 توی Edius مستقیم نمیشه VCD گرفت.از طریق همون F11 و انتخاب کدک Mpeg 1 و ... میشه VCD گرفت ولی مستقیم نه یه سری Procoder 3 نصب کردیم روی Edius5 که روی یه سری جواب داد و روی یه سری خیر!که هنوز دلیلش نامشخصه برای خودم!که از طریق اون میشد خروجی VCD گرفت!
توی Edius مستقیم نمیشه VCD گرفت.از طریق همون F11 و انتخاب کدک Mpeg 1 و ... میشه VCD گرفت ولی مستقیم نه یه سری Procoder 3 نصب کردیم روی Edius5 که روی یه سری جواب داد و روی یه سری خیر!که هنوز دلیلش نامشخصه برای خودم!که از طریق اون میشد خروجی VCD گرفت!
samadionline Well-Known Member Jul 15, 2010 #3 دوست عزیز برنامه Procoder 3 رو با پلاگینش نصب کن. برای خروجی همه فرمتی رو ساپورت میکنه از جمله vcd.
aminafshari22 New Member Jul 15, 2010 #4 سلام شما می تونی از نرم افزار تون هر خروجی که می تونی بگیری و بعد با نرم افزار Xilisoft فرمتشو تغییر بدی البته edus من که فرمت vcd بهم می ده
سلام شما می تونی از نرم افزار تون هر خروجی که می تونی بگیری و بعد با نرم افزار Xilisoft فرمتشو تغییر بدی البته edus من که فرمت vcd بهم می ده