vBulletin یا smf؟

asali2020

New Member
سلام

ببخشید فکر میکنم که یه تاپیک تکراری زدم اما
یکی از دوستان من قصد داره که یه فروم راه اندازی کنه . اما نمیدونه که از
vBulletin
استفاده کنه یا از
smf
که البته اون اولی خیلی قوی تره اما پولیه
حالا میخوام بدونم که همین سایت مجید آنلاین چه طوری داره ازش استفاده میکنه . از کجا دانلود کنیم و کجا نصبش کنیم که از نظر پولی مشکل نداشته باشه
---
در صورتیکه که نسخه پولی روی هاست ها معمولی یا همون قانونی نصب بشه . چه اتفاقی می افته؟
---
نصب روی هاست های غیرقانونی هیچ نوع مشکلی ایجاد نمیکنه؟

IranPardakht

Well-Known Member
اگر از نسخه غیرمجاز استفاده کنید خب ریسک این وجود داره که اکانت شما مسدود و هاست بسته بشه.
در انجمن جستجو کنید بارها بحث شده...

BKM_MAHDI

New Member
به نظر من اگر مسئله ي هزينش نيست لايسنس وي بي بگير
اما اگر مشكل مالي هست برو تو خط smf
من دقيقا با اس ام اف شروع كردم و بعد رفتم رو وي بي

melisa.sodeh

New Member
دوست عزیز،به نظر من بستگی به میزان تجربه شما(یا همون دوستتون) درباره CMS ها داره...در سطح مبتدی هستید یا خیر.
در درجه دوم به زمینه کاری سایت و میزان گسترشی که می خواهید در آینده به سایتتون بدید..اگر هنوز در ابتدای راه هستید و میخواهیم هزینه کمی هم خرج کنید از SMF استفاده کنید ولی اگر زمینه کاریتان حرفه ای هست بهتر کمی هزینه کنید و vBulletin رو تهیه کنید..

موفق باشید..:rose:

asali2020

New Member
مرسی از همه ی دوستان
کاملا متوجه شدم
اما آیا ما می تونیم یک سال از
SMF
استفاده کنیم و بعد تا ببینیم که اوضاع فروم چه طوره؟
مثل اینکه
vBulletin
رو اگه قرار باشه که بخریم باید به صورت یک ساله و مادام العمر باشه

با این وصف آیا میتونم مدتی از اون اولی استفاده کنیم و بعد کاربران رو با تمامی پست ها ، یعنی کل انجمن رو انتقال بدم به
vBulletin؟​

sparksun

Member
مرسی از همه ی دوستان
کاملا متوجه شدم
اما آیا ما می تونیم یک سال از
smf
استفاده کنیم و بعد تا ببینیم که اوضاع فروم چه طوره؟
مثل اینکه
vbulletin
رو اگه قرار باشه که بخریم باید به صورت یک ساله و مادام العمر باشه

با این وصف آیا میتونم مدتی از اون اولی استفاده کنیم و بعد کاربران رو با تمامی پست ها ، یعنی کل انجمن رو انتقال بدم به
vbulletin؟​
بله میشه

sunrise

Member
کاملترش کنم، هنگامي که شما لايسنس vBulletin رو خريداري مي کنيد، برنامه اي به نام impex نيز در اختيار شما قرار مي گيره که مي تونيد توسط اون اطلاعات برنامه هاي مختلف (از جمله SMF ، IPB ، MyBB ، phpBB و ...) رو براحتي کانورت کنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا