vbulletinنصب ميشه ولي...

maleki

New Member
سلام دوستان
من vbulletin رو خيلي راحت و بدون هيچ مشكلي روي local host كامپيوتر خودم (easy php)نصب ميكنم و هيچ مشكلي نداره ولي وقتي رو سرور ميخوام نصبش كنم نصب ميشه ولي Iconها رو اصلا نشون نميده بدتر از همه اينه كه وقتي تو control panel مدير سايت vbميرم اين صفحه فقط بصورت textنشون داده ميشه و هيچ icon و گرافيكي نداره بنظر شما مشكل چي ميتونه باشه؟

samuraii40

Member
فکر کنم یا شما فایلها رو ناقص اپلود کردید و یا از هاست لینوکس استفاده میکنید.شما باید اجازه دسترسی chmodفولدر ها و فایلها را رو 777 قرار بدید.

maleki

New Member
samuraii40 گفت:
فکر کنم یا شما فایلها رو ناقص اپلود کردید و یا از هاست لینوکس استفاده میکنید.شما باید اجازه دسترسی chmodفولدر ها و فایلها را رو 777 قرار بدید.

خب آره هاستم لينوكسه، باور كن از ديروز تا بحال 6بار فايلها رو ftp كردم رو سرورم(بصورت يه فايل zipالبته) از اينكه ناقص نيستن واقعاً مطمئن هستم ديگه از بس اين دو روز پشت كامپيوتر بودم چشام درد گرفته، باور كنيد هاست قبلي كه داشتم همين فايلها رو روش گذاشتم بدون هيچ دردسري و سه سوت نصب ميشد اما نميدونم ممكنه از هاستم باشه، تا بحال اينقد سركاري نرفته بودم ديگه واقعاً كم آوردم تموم chmodهارو هم 777 كردم اما لعنتي اذيت ميكنه ، ببينيد نصب ميشه اما زمينه صفحه control panel مدير سفيده و متاسفانه وقتي ميخوام برم توي مثلا تنظيمات وي بولتين انگار نه انگار،عجيب اينه كه خودforum كاملا بالا مياد(البته به استثناي iconها) اما همونطور كه گفتم صفحه مدير سايت هيچ كاري نميشه باهاش كرد.
هم اينك به ياري سبزتان نيازمندم.

payamix

Member
با پشتیبانی سرورتان تماس بگیرید.
باید پارامترهای بسیاری چک شوند که اینجا نمیتوان با پرسش و پاسخ بررسی کرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا