vbadvanced

persianusers

New Member
سلام
من قرار هست که تا یکی دو روز دیگه وی بی رو بخرم
یک سوال اگه من بخرم میتونم از vbadvanced هم رایگان استفاده کنم یا نه
آیا تمام فایلهایی که تو سایت vbulletin.org هست رو میشه رایگان استفاده کنم بعد خرید نسخه 160 دلاری یا خیر؟
ممنون

ToFaN

Well-Known Member
persianusers گفت:
سلام
آیا تمام فایلهایی که تو سایت vbulletin.org هست رو میشه رایگان استفاده کنم بعد خرید نسخه 160 دلاری یا خیر؟
ممنون
مورد اولی بله
مورد دومی بعد از یک سال باید سالیلته 30 دلار بدی که بتونی ادامه بدی
موفق باشی

doom66bizkit

New Member
persianusers گفت:
سلام

سلام دوست عزیز.

دوست عزیز VB ADVANCED هیچ ربطی به سایت vbulletin.org یا vbulletin.com ندارد.

یعنی شما اگه لایسنس چه داشته باشی چه نداشته باشی باید از سایتی که تولید کننده این محصول هست خریداری کنید.

در سایت vbulletin.org فقط پلاگین های VB ADVANCED برای دانلود و استفاده قرار داده شده هست.

در مورد VB PORTAL هم به همین شکل هست یعنی خود محصول رو باید از سایت خودش خریداری کنی چه لایسنس داشته باشی چه نداشته باشی.

ممنون

در این مورد هم که دوستان در بالا توضیح دادن.
بله همه رو میتونی بگیری.

موفق باشی.

آخرین ویرایش:

persianusers

New Member
سلام
ممنون از توضیحات شما
تو قسمت توافق نامه هنگام خرید دو قسمتش برای من نامفهموم بود

The Software may not be used for anything that would represent or is associated with an Intellectual Property violation, including, but not limited to, engaging in any activity that infringes or misappropriates the intellectual property rights of others, including copyrights, trademarks, service marks, trade secrets, software piracy, and patents held by individuals, corporations, or other entities

و

From time to time, Jelsoft may inspect your registration integrity. This will be done without collecting any information whatsoever about your server or your users. The only information verified will be your licence number and the domain on which the software is run. Should Jelsoft discover discrepancies in the software usage, be aware that you may lose your licence and may face legal actions for Software Piracy. Your information will not be shared with 3rd parties. Occasionally, it is necessary to record your IP address for security and performance monitoring.

آیا به محتوای سایت هم کار داره مثلا اگه تو سایت نرم ازار های کرک شده معرفی بشه به غیر از محصولات خودش نرم افزارهای کامپیوتری منظورم هست مثلا سایت شبیه سایتهای warez بشه مشکلی هست یا خیر
ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن قیمت vbadvanced چند هست و مدت اون و تمدید اون چقدر میشه
ممنون از شما

StarSoheil

Member
میشه بپرسم منظورتون از vb advance چی هست! آیا همون vb هست یا نرم افزار دیگه ای منظورتونه!

جدیدترین ارسال ها

بالا