Vb.Net و C#.Net

majidgbox

Member
سلام و خسته نباشید به دوستان دات نت کار انجمن
من چند تا سوال در مورد تکنولوژی دات نت داشتم خیلی ممنون میشم کمکم کنید
فرق بین Vb.Net و C#.Net چیه؟ این دو هر دو محصول asp.net هستند
برای کسی که بخواهد تحت وب یا تحت ویندوز کار کنه از بین Vb.Net و C#.Net پیشنهاد تون چیه
کسی که Vb.Net کار کرده یا در حال یادگیری می تونه سی شارپ هم متوجه بشه یا اینکه در دوره های آموزشی که خیلی شرکت های برگزاری میکنند و به نام eshop که با C#.Net شرکت کنه یا اینکه منحصر به C#.Net ؟

برای یاد گیری و آشنایی با زبان دات نت یادگیری کدام زبان رو پیشنهاد می کنید من شنیدم c , c++ برایC#.Net
خیلی کمک کننده است

با تشکر

mo.esmp

Member
راستش تا اونجای که من ميدونم VB.net با C# با هم هيچ فرقی ندارن فقد نحوه نوشتن دستوراتشون با هم فرق داره.
يعنی تا حالا من نديدم که کاری رو با VB.net انجام داد ولی نشه با C# انجام داد يا بلکعس.
اگه آشنايی قبلی VB6 با داريد ياد گرفتن VB.net براتون آسونتره و همينطور بلکعس.

afshin160

New Member
دوست عزيز تمام زبانهاي دات نت در نهايت تبديل به IL ميشن و لذا فرق چنداني ندارن ... تقريبا" ميشه گفت سليقه اي هست .
كدي نويسي با وي بي يه جورايي براي آنهايي كه تازه وارد دنياي برنامه نويسي ميشين خوبه ... چون تا حدي ساده تر ولي در C# كد نويسي بيشتر مفاهيم شيي گرايي را ملموس مي كنه حال آنكه هر دو شيگرا هستند .
1-دانت يه پلتفرم
2- اگه با زباني آشنايي نداري الف- اول با مباني برنامه نويسي و الگريتم ها آشنا بشو ب- vb.net يا ‍Cshorp فرق چنداني نداره ولي ياد گيري vb.net شايد آسون تر باشه .
3- اول مشخص كن تو web ‌يا win ‌مي خواهي برنامه بنويسي .؟

جدیدترین ارسال ها

بالا