Valentine Day

سلام به همه دوستان مخصوصا کسائی که دوستدارن . یعنی تو زندیگیشون چیزیو دارن که دوسش دارن

این طرح رو برا اونا طراحی کردم . اگه Psd خواستید بگید که براتون بفرستم . از همه مهمتر اینه که استادای گرامی نظر بدن که اگه راه داشته باشه کاملتر و خوشگلترش کنیم باهم .

پیوست ها

• punisher_gun_love.jpg
    punisher_gun_love.jpg
    249.5 کیلوبایت · بازدیدها: 37
آخرین ویرایش:

Mandana

Active Member
فونت فارسی رو با یه رنگ دیگه بنویسی خیلی بهتر میشه.اگه هم فونت دستخط باشه که چه بهتر.قسمت پایین طرحت خیلی خالیه.اما کار قشنگیه.موفق باشی
rose3.gif

فونت دستخط ی ندارم . آخه با فارسی نویس مریم نوشتم . اون قسمت پائینهم واسه کسائیه که اسمی مینویسن اونجا من اسمی ندارم بنویسم . رنگ فونت چی باشه ؟

SME

Banned
خیلی قشنگ بود.
خسته نباشید.
کسی میتونه از این سری از آموزشها ویژه ولنتاین/ عید نوروز و مناسبتهای پیش رو بزاره؟
راستی PSD رو برام میل میکنی عزیز؟[email protected]

majidonline Valentine Day

سلام به همه
اینو یه مقدار دیگه هم دسکاریش کردم . حالا یه چزیو دارم که دوسش داشته باشم :oops: خوب هر کسی یه چیزرو دوس داره . ماهم همه عشقمون این سایته .:mrgreen: البته این به خاطر وجود همه دخترا و پسرای گلم هستش ها

پیوست ها

• punisher_gun_love.jpg
    punisher_gun_love.jpg
    249.5 کیلوبایت · بازدیدها: 23

Mandana

Active Member
اسکورپی دومی رو خیلی شلوغ کردی.اما چه گل خوشگلی داره اون پایین
toyou.gif
اون قسمتهایی که توی طرح بالا نبود رو حذف کن فقط بذار همون گله و کلا طرحهای خیلی پایین که جاشون خالی بود بمونن.ببینیم چطور میشه
rom.gif

موفق باشی

SME

Banned
اسکورپی برام نمیفرستی؟!
بـــــــــــفــــــــــــرســــــــــتـــــــــی ممنون میشم عزیز.

Mandana

Active Member
اس ام ای جان اولا باعث خوشحالیه توی این انجمن میبینمتون.دوما لطف کن سوالات این مدلی رو در قسمت پیغام خصوصی ازشون بپرس.پیشاپیش ممنون و موفق باشی

• Like
Reactions: SME
PSD valentine day

سلام به همه دخترای قندو عسل و پسرای کاکل زری خودم :oops:
تو این پست هم PSD و هم چند تا که تغییرش دادم رو میزارم . امیدوارم که به درد عشق همتون بخوره . ما که جز تنهائی چیزی از عشق برامون نمونده . شما خوش باشید .:cry:

پیوست ها

• Love_gun 02.jpg
    Love_gun 02.jpg
    217.1 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • Love_gun 03.jpg
    Love_gun 03.jpg
    203.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • Love_gun 04.jpg
    Love_gun 04.jpg
    246.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4

Mandana

Active Member
والا متاسفانه نه.این روزها مدیرا سرگرم یه سورپرایز هستن واقعا سر همگی شلوغه.باشه در یک فرصت مناسب تر حتما یک مسابقه جانانه هم میذاریم دوست گلم.بابت پیشنهادتون هم ممنون
girl.gif

موفق باشید
surrender.gif

الا یا ایها الساقی ادرکاسا و ناولها.....که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکلها

punisher.scorpi جان ،من هم با نظر شما موافقم ...:wink:
ما که جز تنهائی چیزی از عشق برامون نمونده . شما خوش باشید .
عزیز من رو هم در غمت شریک بدون...:cry: :cry: :cry: منم مثل تو از عشق فقط تنهایی و سوختن برام مونده ...:cry: :cry: :cry:
اما آرزوم برای کسی که عاشقش بودم و هستم :oops: همیشه شادکامی و سعادتمندیه ...

SME

Banned
از دوستان عاشق
236.gif
کسی تاریخ روز عشاق ایرانی رو که 1500 سال هم قدمت داره میدونه؟
من فکر میکنم تاریخ ما ایرانی ها خیلی کامله...و به نظرم بهتره ولتاین رو کسی جشن نگیره و به جاش روز عشاق 1500 ساله خودمون رو به جهان معرفی کنیم. نظرتون چیه؟
124.gif

SPS12

Member
از دوستان عاشق
236.gif
کسی تاریخ روز عشاق ایرانی رو که 1500 سال هم قدمت داره میدونه؟
من فکر میکنم تاریخ ما ایرانی ها خیلی کامله...و به نظرم بهتره ولتاین رو کسی جشن نگیره و به جاش روز عشاق 1500 ساله خودمون رو به جهان معرفی کنیم. نظرتون چیه؟
124.gif

سلام
روز ایرانی عاشقان یا روز سپندار مذگان ایرانیان باستان روز 29 بهمن ماه هستش
مرسی
راستی
طرحاتم قشنگ شده
بای

• Like
Reactions: SME

جدیدترین ارسال ها

بالا