Users Awaiting Moderation

سلام!
من Moderate New Members و Verify Email address in Registration رو فعال کردم٬ بنابراین کاربرها بعد از ثبت‌نام به Users Awaiting Email Confirmation می‌رن و اگر با رایانامه اشتراک خودشون رو تایید کنن به گروه (COPPA) Users Awaiting Moderation منتقل می‌شن. تو گروه (COPPA) Users Awaiting Moderation کاربرها نمی‌تونن profile خودشون رو ببینن. سایر کاربرا و حتی mod ها هم نمی‌تونن به profile کاربرای گروه (COPPA) Users Awaiting Moderation دسترسی داشته باشن. این در حالی هست که تو حالت Awaiting Email Confirmation دسترسی به profile دارن. من نمی‌خوام اینطور باشه! من می خوام کاریرا تو گروه (COPPA) Users Awaiting Moderation به profile خودشون دسترسی داشته باشن. باید چی کنم؟
ممنون.

sunrise

Member
از مسير زير شما مي تونيد مجوزهاي مورد نظرتون رو براي هر گروه کاربري تعريف کنيد:
کد:
AdminCP -> Usergroups -> Usergroup Manager
فقط کافيه گزينه Edit رو براي گروه کاربري مورد نظر انتخاب و بعد از صفحه اي که باز ميشه مجوزهاي لازم رو اعمال کنيد.

از مسير زير شما مي تونيد مجوزهاي مورد نظرتون رو براي هر گروه کاربري تعريف کنيد:
کد:
AdminCP -> Usergroups -> Usergroup Manager
فقط کافيه گزينه Edit رو براي گروه کاربري مورد نظر انتخاب و بعد از صفحه اي که باز ميشه مجوزهاي لازم رو اعمال کنيد.

سلام!
من این رو می دونستم! اما مشکل این هست که نمی تونم گزینه ای پیدا کنم که نوشته باشه دسترسی به profile تا من هم اون گزینه رو yes کنم! ممنون می شم بیشتر کمک کنید! راستی Can Edit Own Profile فعال هست و مشکل مربوط به این می شه که نمی تونن صفحه member.php?u= رو ببینن. راهی وجود داره که تو این گروه بتونن پروفایل خودشون رو ببینن؟
ممنون.

sunrise

Member
سلام!
من این رو می دونستم! اما مشکل این هست که نمی تونم گزینه ای پیدا کنم که نوشته باشه دسترسی به profile تا من هم اون گزینه رو yes کنم! ممنون می شم بیشتر کمک کنید! راستی Can Edit Own Profile فعال هست و مشکل مربوط به این می شه که نمی تونن صفحه member.php?u= رو ببینن. راهی وجود داره که تو این گروه بتونن پروفایل خودشون رو ببینن؟
ممنون.
براي انجام اين کار مي بايست تغييري در کد PHP فايل member.php ايجاد بشه، به اين صورت:

کد زير رو پيدا کنيد:
PHP:
if ($userinfo['usergroupid'] == 4 AND !($permissions['adminpermissions'] & $vbulletin->bf_ugp_adminpermissions['cancontrolpanel']))
{
	print_no_permission();
}
و حذفش کنيد، حالا کاربران اين گروه مي تونند پروفايل خودشون رو هم ببينند.

موفق باشيد.

بسیار ممنون و متشکر! راستی راهی هست که بشه تو لیست memberlist.php هم دیده بشن؟
ممنون.

واقعا ممنون هستم از کمک های شما! و اصلا نمی دونم چطور تشکر کنم!
ممنون/

جدیدترین ارسال ها

بالا