سلامرتضی
خب بی تعارفی ما رو بپذیر ...
من از مدل محیط و متریالهاش سر در نمیارم.
من این داستانو تو یه محیط فانتزی فقط میتونم مجسم کنم.
اما در مورد یو اس بی به نظرم اون وایر اولیه که گذاشته بودی بی اندازه ظرفیت داشت. خطوط ممکنه اتفاقی یا بر حسب مدل باشه ولی با غراق و شیار کشی میشه خیلی جالب بشه.
اشل داستانت باید بر حسب یو اس بی و گل باشه.
این اتاق به عنوان یه نمای معرف خوبه اما روی میز یا توی یه تاقچه که اتفاق اصلی و از نزدیک تر میفته خیای مهمتره و من منتظر دیدن اونم.
گلی که خانم مدیر درست کرده خیالی زیباست. ارزش داستانتو میبره بالا. اگه میخوای بدون صورت یو اس بی رو نشون بدی کار سختی داری و اگه با صورت کاری سخت تر.
هنوز قطعات پازل گمه. عکس نماد تاپیک رو هم عوض کن. چند بار دیده بودم اما فکر میکردم یه کار معماریه که خب گفتم سردرنمیارم.
منتظرم کارتو ببینم تا بعضی حرفهامو پس بگیرم و بعضی هاش رو اصلاح کنم.
موفق باشی عشق مصنوعی
یا علی
ممنون سيد جان
فقط به خاطر تو ميخوام داستان رو بزارم كه همه بخونن
كلاً فيلم نامه اينه + حركات دوربين + ديالوگ ها و ...
ایده ی جالبی داره
کاش پست اولتو آپدیت کنی
این یو اس پی هم بهتره شکل ادمیزاد نباشه ... یه تکونی بخوره یه جاهاییش بچرخه بلرزه یه حرکتی بکنه بعد تبدیل شه به چیزی که میخوای
در کل عالیه
منتظر ادامه ی کارتم
ممنون فرشيد جان
پست اول رو هم آپديت ميكنم ، حساس شديا
من خودم دوست دارم همه پست ها رو بخونم كه بدونم چي شده و ...
[FONT="]USB is Flower Lover Animation[/FONT]
[FONT="]ساعت نزديك 10 شب[/FONT]
[FONT="]شات 1 : دوربين از ته اتاق مياد به سمت ميزكار و روي USB [FONT="] زوم ميكنه ،{كلوز آپ} [/FONT]USB [FONT="] چشاشو باز ميكنه [/FONT][/FONT]
[FONT="]خودشو مياره بالا ، روي پاهاش ايستاده { face out[FONT="]}[/FONT][/FONT]
[FONT="]شات 2 :{Fade In[FONT="]}[/FONT]USB [FONT="]به اطراف نگاه ميكنه { دوربين [/FONT]arc [FONT="] ، يا به صورت چرخشي با [/FONT]USB [FONT="]جابه جا ميشه } {[/FONT]Fade Out [FONT="]}[/FONT][/FONT]
[FONT="]شات 3 : USB[FONT="] در حال نگاه كردن به نماي بيرون شهر :[/FONT][/FONT]
[FONT="]{ point of view[FONT="]}[/FONT][/FONT]
USB [FONT="] : امشب چقدر عجيب است [/FONT]
[FONT="]شات 4: USB [FONT="] نگاهش به گل مي افتد و به سمت گل ميرود [/FONT]{fade out}[/FONT]
[FONT="]شات 5 : { over shoulder shot[FONT="]}[/FONT] [FONT="] نگاه [/FONT]USB[FONT="]به گل ، به گل خيره ميشه [/FONT][/FONT]
[FONT="]شات 6 :USB [FONT="]در حال دراز كردن دستهايش به سمت گل ، او ميخواهد گل را در بغل بگيرد ولي دستهاي كوچكش به گل نميرسد {[/FONT]Fade Out [FONT="]}[/FONT][/FONT]
[FONT="]شات 7 : USB [FONT="]سرش را پايين انداخته و ميگويد : [/FONT]I LOVE U [FONT="] {[/FONT]Fade Out[FONT="]}[/FONT][/FONT]
[FONT="]شات 8 : سرش را بالا ميگيرد و ميبيند گل دارد به او نگاه ميكند ، سكوتي همه جا رو فرا ميگيرد[/FONT]
[FONT="]شات 9 : USB [FONT="] در حال جلو رفتن ، ولي ناگهان گل سرش را به سمت ديوار ميكند و ميگويد : من به اين زيبايي ، تو ؟ تو من را دوست داري ؟ با آن دست هاي كوچكت به قد بلند من هرگز نميتواني برسي [/FONT][/FONT]
[FONT="]شات 10 : USB [FONT="] غمگين و ناراحت در حالي كه سرش رو به پايين است به سمت لبه ميزكار ميرود و ناگهان خودش را به پايين مي اندازد [/FONT][/FONT]
[FONT="]و .....[/FONT]