Uploade کردن وب سایتی که با Asp.NET نوشته شده

beatris

New Member
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه وب سایت با Asp.NET نوشتم. Data Base اونم با Sql Server .اما برای گذاشتن اون روی net مشکل دارم
اگه کسی میدونه چی کار باید بکنم پس لطفا راهنماییم کنه

يعني نمي توني آپلود كني؟از نرم افزارهايي مثل ftp_pro يا ftp يا WS_FTP بطور رايگان از سايت www.download.com دانلود كرده و استفاده كنيد.

اگه چيز ديگه اي بود مشكلتون بگيد فكر مي كنم بتونم راهنمايي كنم، چون كارم همينه! :roll:

beatris

New Member
من خودم با نرم افزار Cute FTP کار می کنم
بقیه کار ها رو می تونم باهاش Upload کنم اما این کاری که با Net . نوشتم مشکل داره.
میدونم که NET Framework. رو server نصب در ضمن connection stringe ها رو هم تو web.config گذاشتم
اما بعد از Upload کردن وقتی که میخوام صفحه رو ببینم ، میگه که اصلا اون صفحه رو نداره (البته میدونم که آدرس صفحه رو درست دادم)
:(

beatris

New Member
شمارشو نمیدونم
پیغامش همینه که اصلا این صفحه وجود نداره.
اگه چیزی به ذهنتون میرسه لطفا راهنماییم کنید.

srnouri

Member
سلام
از دوستانی که در مورد طریقه راه اندازی سایتی که با ASP.NET نوشته شده تجربه ای و یا اطلاعاتی دارند تقاضای کمک دارم.راستش منم در مورد راه اندازی سایت (که با asp.net نوشته شده باشه) مشکل دارم.همه فایلهارو آپلود کردم اما نمیدونم حالا باید چیکار کنم.دیدم اینجا دوستمون مشکل دارند فرصتو غنیمت دونستم و منم مشکلمو گقتم امیدوارم که راهنمائیمون کنید.(تو رو خدا ایراد نگیرید که چرا تاپیک جدید باز نکردم)
ارادتمند شما ...

mazoolagh

Active Member
نوري خان! اين جواب راهنماي خوبيه http://forum.majidonline.com/mof27687.html فقط اگر اتصال به ديتابيس هم داري بايد connectionstringها رو با استفاده server.mappath تعريف كني و بطور كلي در تعريف آدرسها دقت كني.

جدیدترین ارسال ها

بالا