درخواست 1 UO (ListView) Ver2.5

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام ،

پلاگین UO (ListView) ver2.5 با امکانات زیاد ، بدون هیچگونه محدودیت و کاملا رایگان.

تلاش این بود که شی ای ساده و کاربردی برای کاربران MMB و آپادانا ایجاد نمایم،

امیدوار هستم که پلاگین نام برده بتواند برای شما دوستان گرامی مفید باشد.

زمان کمی برای جمع بندی پلاگین و دمو داشتم ،

اگر خطایی در پلاگین دیدید ، حتماً اطلاع دهید تا برطرف شود.

و اگر اشتباهی در نمونه برنامه متوجه شدید به بزرگی خود ببخشید.

سلامت و پیروز باشید. :rose:

attachment.php

attachment.php

لینک دانلود: اینجا

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    124 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • 2.jpg
    2.jpg
    103.7 کیلوبایت · بازدیدها: 53
  • UO ListView.zip
    930 کیلوبایت · بازدیدها: 794

محمدمهدی

Well-Known Member
درخواست از آقای Freeman

سلام آقای Freeman
ضمن تشکر از ارائه پلاگین خیلی خیلی عالیتون. و یه تشکر دیگه به خاطر BeginUpdate و EndUpdate
می خواستم چند تا از خصوصیاتی که به نظرم می تونه این پلاگین رو کامل بکنه رو خدمتتون بگم و خواهش کنم که اگه میشه تا این هفته فقط یه موردش رو که همون گزینه ی اول هست رو قرار بدید.

1. امکان RightToLeft کردن کل لیست و یا یک ستون و یا یک قسمت.(خلاصه اینکه بشه به نحوی متن داخل پلاگین رو RightToLeft کرد که وقتی انگلیسی و فارسی با هم قاطی میشه مشکل پیش نیاد.)

2. امکان لود کردن چند خط. با یک دستور. مثلا شبیه قانون csv:
item1-1;item2-1;item3-1
item2-1;item2-2;item2-3

3. امکان گرفتن کل لیست به صورت یکجا با یک دستور بازهم به نظرم به صورت بالا

4. امکان تغییر و گرفتن img یک row (بدون حذف و insert مجدد اون گزینه)

5. اگه میشه امکان searchی که گذاشتین رو کامل کنید. با این خصوصیات که:
- index شروع رو برای سرچ بدیم.
- یا اینکه تمام index هایی که حاوی این کلمه هستن رو در یک متغیر به ما بده
- column سرچ رو به ما بده.

6. بشه اندازه ستون ها رو قفل کرد.

7. وقتی که ListView رو MultiSelect می کنیم دیگه چطور میشه گزینه های که Select شدن رو در یافت کنیم؟ من راه حلی پیدا نکردم. و در این مورد هیچ کدام از گزینه هایی که مربوط به SelectItem هست(به جز CountSelect) کار نمیکنه. لطفا اگر راه حلی نداره این رو هم تعبیه بفرمایید.

در ضمن لطفا اگر راه حل دیگه ای هست که بشه کل لیست و یا یک قسمتی رو RightToLeft کرد بگید تا انجام بدم و مزاحمتون نشم. چون من کاراکتر RightToLeft که chr(254) هست رو امتحان کردم و نشد. کارکتر های unicode هم به خورد mmb نمیره حتی کل پنجره mmb رو RightToLeft کردم که اصلا پلاگین در اون صورت اجرا نمیشه و حتی گشتم دنبال ID اون پنجره که با nircmd اون رو righttoleft کنم که dll اصلی ListView رو پیدا نکردم.

باتشکر.

آخرین ویرایش:

Free Man

سلام آقای FreeMan
ضمن تشکر از ارائه پلاگین خیلی خیلی عالیتون. و یه تشکر دیگه به خاطر BeginUpdate و EndUpdate
می خواستم چند تا از خصوصیاتی که به نظرم می تونه این پلاگین رو کامل بکنه رو خدمتتون بگم و خواهش کنم که اگه میشه تا این هفته فقط یه موردش رو که همون گزینه ی اول هست رو قرار بدید.

1. امکان RightToLeft کردن کل لیست و یا یک ستون و یا یک قسمت.(خلاصه اینکه بشه به نحوی متن داخل پلاگین رو RightToLeft کرد که وقتی انگلیسی و فارسی با هم قاطی میشه مشکل پیش نیاد.)

2. امکان لود کردن چند خط. با یک دستور. مثلا شبیه قانون csv:
item1-1;item2-1;item3-1
item2-1;item2-2;item2-3

3. امکان گرفتن کل لیست به صورت یکجا با یک دستور بازهم به نظرم به صورت بالا

4. امکان تغییر و گرفتن img یک row (بدون حذف و insert مجدد اون گزینه)

5. اگه میشه امکان searchی که گذاشتین رو کامل کنید. با این خصوصیات که:
- index شروع رو برای سرچ بدیم.
- یا اینکه تمام index هایی که حاوی این کلمه هستن رو در یک متغیر به ما بده
- column سرچ رو به ما بده.

6. بشه اندازه ستون ها رو قفل کرد.

7. وقتی که ListView رو MultiSelect می کنیم دیگه چطور میشه گزینه های که Select شدن رو در یافت کنیم؟ من راه حلی پیدا نکردم. و در این مورد هیچ کدام از گزینه هایی که مربوط به SelectItem هست(به جز CountSelect) کار نمیکنه. لطفا اگر راه حلی نداره این رو هم تعبیه بفرمایید.
..

با سلام،

گزینه ی یک کاملا در دسترس می باشد !!! ، در صفحه ی دوم نمونه برنامه LVAlignment ، شما مشخص می کنید که کدام ستون

راست چین ، چپ چین و یا وسط چین شود. (می توانید برای هر ستون چینش خاص و مورد نظر خود را پیاده نمایید)

گزینه های 2 تا 6 در این نسخه وجود ندارند.

در مورد گزینه ی هفتم نیز این امکان کاملا انجام پذیر است،

فرض کنید LVMultiSelect فعال است و شما تعدادی از آیتم ها را انتخاب کرده اید ،

با دستور LVGetSelIndex آدرس اولین خط انتخابی را پیدا می کنید و از آنجا تا انتهای لیست را در یک For پیمایش نمایید.

درون For از دستور LVItemSelected استفاده نمایید تا ببینید که خط مورد نظر انتخاب شده است یا خیر.

( برای سبک تر کردن این جستجو کافیست تعداد کل خط های انتخاب شده را داشته باشید LVCountSelected
تا با رسیدن به این تعداد خط انتخاب شده از For خارج شوید)

موفق باشید.

محمدمهدی

Well-Known Member
با سلام و با تشکر

آقای FreeMan شما بعضی از منظورهای من رو از اشتباه متوجه شدید. البته مطمئنم که کاملا اشتباه از طرز بیان مطالب از طرف من بوده.

در مورد شماره 1: منظوره من خوانده شدن از راست به چپ هست و با 3 حالت مختلف هم بیان کردم. چون خودم متوجه هستم که RightAllignment با RightToLeft Reading فرق داره. یعنی اینکه :

در حالت عادی اگر گزینه ی فارسی-انگلیسی رو add بکنیم این شکلی نوشته میشه : "است. PAPION اسم یوزر من"
اما در حالت RightToLeft درست نوشته میشه : "اسم یوزر من PAPION است."

و در نتیجه من گفتم از اونجایی که همه چیز در ویندوز نسخه ی RightToLeft گفتم اگر میشه این خاصیت رو برای کل Object ListView بگذارید.
یعنی اینکه ضمن اینکه همه متن ها از راست به چپ خوانده بشن خود پلاگین هم از راست به چپ ستون ها رو نمایش بده.
در آخر هم گفته بودم که چه راه هایی رو امتحان کردم و نتونستم.

در مورد 2 تا 6: بله می دونم. و در اول پست هم عرض کرده بودم که اگر میشه و اگر لطف کنید این قابلیت ها رو اضافه بکنید این پلاگین خیلی کاملتر و کاراتر میشه و در نتیجه لطفتون شامل حال ما هم میشه.
در مورد 2و3 به نظرتون با توجه به کند بودن حلقه های mmb نسبت به زبانهای مادر، وقتی که تعداد گزینه ها بالاست بهتر نیست از چنین قابلیتی استفاده بکنیم؟

در مورد 7 : ممنون از راهنماییتون.

بازهم تشکر :rose:

Free Man

دوست عزیز حق با شماست پلاگین قادر به نمایش راست به چپ ستون ها نیست و فقط متن درون آنها را می تواند راست به چپ کند.

در مورد 2 و 3 نیز درست می فرمایید ، سرعت بهتر می شود.

اما باید بگویم که وقت کافی برای بهبود و ارائه ی نسخه ی جدیدی از پلاگین را فعلاً ندارم.

در کل از پیشنهادات سازنده شما دوست گرامی بسیار سپاسگزارم .

sadeghza

Member
با سلام خواستم یه تشکر ویژه بخاطر این پلاگین از شما بکنم که واقعا خدا خیرتون بده بصورت رایگان عرضه کرده اید.

ایا این ویژگی ها فقط به LIST VIEW اضافه شده یا سایر بخش ها هم دارن مثل راست چین کردن
به بخش StringGrid هم اضافه کنید .

البته خداییش دمتون گرم

التماس دعا

MehrPhar

New Member
سلام ... قبلاً این سوال در مورد پرینت اطلاعات ListView پلاگین UO در MMB پرسیده شده و دوستان هم پاسخ دادن ... سوال من اینه که چطور میشه همین کار رو در آپادانا انجام داد ... خیلی ساده اگر امکانش هست مثلاً این کد MMB رو به کد آپادانا ترجمه بفرمایید ... فکر میکنم همین راهگشا باشه ... ممنونم .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا