unwrap uvw

benyamin_pc

Well-Known Member
سلام
کلا با این unwrap کردن زیاد حال نمیکنم اصلا معلوم هست دقیقا به چه درد میخوره خوب با uvw map هم میشه همین کارو کرد , نمیشه؟

ROHAM WEB

Well-Known Member
این حرفتون جدی بود یا شوخی!!
با uvw map فقط می تونین روی مدلتون تکسچر تایل رو تراز کنین.
مکس بدون آنرپ یعنی هیچ.تکسچرینگ واقعی بدون آنرپ امکان پذیر نیست.
البته این توضیحات خیلی کلی بود .
موفق باشین:rose:

benyamin_pc

Well-Known Member
یعنی چی خوب هر کار که با unwrap میشه انجام داد با uvw map هم میشه
الان مثلا چیکار با Unwrap میشه که با uvw map نمیشه؟ البته شاید من درست متوجهش نشدم

h.khafan

Active Member
سلام:

دوسمت من map uvw فقط برای تراز کردن تکسچر های تکرار شوندس و لاغیر... در صورتی ک انرپ قابلیت این رو داره که برای یک حجم خاص مثلا یک صورت انسان یک یو وی مناسب بسازیم وتکسچر رو مطابق با یو وی ساخته شده بر روی ابجکت می اندازه کاری ک به هیچ عنوان با ابزاری غیر خودش (البته به غیر از پلاگین ها و نرم افزار هایی ک مختص این کارن) نمیشه کرد. و uvw map برای احجام معماری بیشترین کاربرد رو داره ولی مکس فقط برا ی کار معماری نیست

موفق باشی

benyamin_pc

Well-Known Member
آخه با همون uvw map هم میشه پولیگان های مورد نظرو سلکت کرد که حتی مثلا 1 پلی باشه و بهش ی uvw map داد و بعد باز ی پلی یا چنتا پلی سلکت کرد و باز ی uvw map دیگه بهش داد و ........ همینجور میشه هزارتا uvw map به فقط ی آبجکته ی تیکه داد و این شبیه همون غیر فضائی کردنه

benyamin_pc

Well-Known Member
شنیده بودم ی نرم افزار تپل مپل مختص unwrap کردنم هست که راحت همه کاریو تقریبا خودش انجام میده اما اسمش یادم نیست , کسی میدونه؟

h.khafan

Active Member
بله میشه دونه دونه رو یو وی داد و شبیه غیز فضایی کردنه ولی فقط در حد همون شبیه! شما یه صورت انسان با مثلا 1000 پلیگان رو دونه دونه مپ میدی خودت؟ معلومه ک نه...یکم در باره ی این ابزار مطالعه کنید خودتون به نتیجه میرسید...

به این تاپیک هم سر یزنید فک کنم جوال سوالاتتون رو بگیرید:

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=162469

benyamin_pc

Well-Known Member
راستش من صورت آدم هم همینطور انجام دادم اما نه دونه دونه , بعضی جاهاش کیلوئی بعضی جاهاش تکی بعضی جاهاش 10 تائی و ... زیادم طول نکشیده , آخه ی سری آموزش های unwrap از CG دیدم که خیلی دردسر داشت!

جدیدترین ارسال ها

بالا