افزونه 1 unlod کردن فایل ها

m0hsen.a

Member
سلام به همگی
برم سر اصل مطلب:
ببینید من توی یه صفحه 5تا کلید دارم که با کلیک روی هر کدوم با دستور زیر فایل swf مربوط به خودش لود میشه و با کلیک دوباره unload میشه.
PHP:
pomp01.addEventListener(MouseEvent.CLICK, fl_ClickToLoadUnloadSWF_9);

import fl.display.ProLoader;
var fl_ProLoader_9:ProLoader;
var fl_ToLoad_9:Boolean = true;

function fl_ClickToLoadUnloadSWF_9(event:MouseEvent):void
{
    if(fl_ToLoad_9)
    {
        fl_ProLoader_9 = new ProLoader();
        fl_ProLoader_9.load(new URLRequest("pomp/emam ali.swf"));
        addChild(fl_ProLoader_9);
    }
    else
    {
        fl_ProLoader_9.unload();
        removeChild(fl_ProLoader_9);
        fl_ProLoader_9 = null;
    }
    fl_ToLoad_9 = !fl_ToLoad_9;
}
فقط اینجا یه مشکل کوچیک هست
فرض کنید ما روی فایل کلید اول کلیک کرده و فایل لود میشه. حالابعدش فایل بعدی رو با زدن کلید دوم لود می کنیم.طبیعتا الان فایل swf دوم روی فایل اول لود شده و فایل اول دیده نمیشه ولی هنوز لود هست. خب حالا اگه کاربر دوباره روی کلید اول کلیک کنه انتظار داره فایل اول رو ببینه. ولی خب طبیعتا فایل اول unload میشه و مجبوره برای بار دوم کلیک کنه تا دوباره فایل لود بشه.
فهمیدین منظورمو؟ آره من میخام کد هر کلید رو جوری تغییر بدم که با کلیک علاوه بر لود فایل خودش در صورتی که فایل swf دیگه ای لود باشه ulnoad بشه.

این راهو هم امتحان کردم که قسمت unload بقیه کلیدا رو توی قسمت laod هر کلید گذاشتم. ولی قاطی میکرد و فایلهای دیگه اصلا اجرا نمیشد.

لطفا راهنمایی کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

akherat

مدیر انجمن
دوست من
unload کردن یه swf با استفاده از unload یا unloadAndStop یه کار مقدماتیه
بهتره برای درست جواب گرفتن یه فانکشن داخل اون swf بذاری تا با صدا زدنش تمامی کارهایی که می خوایی انجام بشه و بعد از unload استفاده کن

m0hsen.a

Member
دوست من
unload کردن یه swf با استفاده از unload یا unloadAndStop یه کار مقدماتیه
بهتره برای درست جواب گرفتن یه فانکشن داخل اون swf بذاری تا با صدا زدنش تمامی کارهایی که می خوایی انجام بشه و بعد از unload استفاده کن

سلام من منظورتو نفهمیدم. منظورت اینه که من هر لودی که میخام انجام بدم داخل یه فانکشن مجزا باشه که با کلیک بر روی یه کلید دیگه با خارج شدن از فانکشن قبلی خود به خود عمل آنلود انجام بشه. آره؟؟

++Hadi++

Active Member
اگه از unloadandStop جوابنگیرید مجبورید تو swf اول یه حالتی شبیه به Destructor رو بزارید .
تو امضام آموزش مدیریت رم رو یه نگاهی بندازید...

m0hsen.a

Member
اگه از unloadandStop جوابنگیرید مجبورید تو swf اول یه حالتی شبیه به Destructor رو بزارید .
تو امضام آموزش مدیریت رم رو یه نگاهی بندازید...

سلام من سورس فايل اول رو ندارمو اينكه من قرار با كليك بر روي يه كليد فايل هاي قبلي unload بشه و يه فايل كه فايل مورد نظر ما هست لود بشه. حالا شما اينو بهم بگو كه اگه من داخل كليك بنويسم فايل 01.swf لود بشه و بعدش بنويس unloadandStop . خب اينجوري همه ي فايل هاي من من جمله فايلي 01.swf هم unload نميشه؟؟ يا اينكه اول دستور unloadandStop بذارم و بعد فايل 0.1swf رو لود كنم؟

m0hsen.a

Member
سلام من به جواب رسيدم البته با كمك دوستان گلم.
توي سورس يه تغيير كوچي دادم و همينطور از دستور unloadandStop استفاده كردم.
قسمت elase دستور شرطي رو برداشتم. و uloade نه دوست عزيزم گفته بود رو توي خود if گذاشتم.
به اين صورت كه من 5تا كليد داشتم كه 5تا فايل swf رو load مي كرد. حالا توي خود دستور هر كليد كه دستور لود فايل مورد نظر رو داره unloadandStop 4تا كليد ديگه رو گذاشتم.
از همه تشكر ميكنم.
حالا راحت مي تونم يه آلبوم درست كنم كه خودش داراي بخش هاي ديگه اي هست و حجم كارمم بالا نميره الكي

جدیدترین ارسال ها

بالا