arshiyan
Member
بی شک یکی از قوی ترین موتور های بازی سازی Unity3d هست، قابلیت های زیاد ، رایگان، پشتیبانی قوی ، آموزش های زیاد، ....
مرجع فارسی Unity3d

مرجع فارسی Unity3d
من قدرت ای موتور رو با چندتا از موتورهای رایگان دیگه مقایسه کردم و در بین اینها میتونم بگم طبق مقایسه ی من اول Ogre دوم Ceros و بعد از Unity که نسبتاً گرافیک قابل توجهی داره البته UDK هم رایگانه و باید در اول همه ی اینا قرار بگیره ولی رایگان کامل نیست برای همین ذکرش نکردم . البته بازی نویسی بازبان جاوا یا کامپالرهای جاوا نسبت به کامپایلر مستقیم C++ و C# در مقام پایین قرار میگیره .
قبول دارم ولی موتور گرافیک همچین قوی ترم نیست، حتما می دونی دنیای آینده بازی روی صفحات وب و به صورت شبکه است که الان یونیتی در زمینه جلوتره، چندتا لینک دمو آنلاین می دم ببین ، بعد نظر بدینسلام
به نظر من این موتور موتور خوبیه اما با وجود unreal engine udk فکر نمیکنم حرفی برای گفتن داشته باشه
با این حال اگه بتونین نمونه کار یا آموزش ازش بزارین شاید ما هم طرفدارشون شدیم![]()
به نظرم بهتره ogre رو هم آموزش بدید هم معرفی کنید
بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
با سلام خدمت دوستان
من یونیتی 2.6.1 رو نصب کردم ولی موقعی که میخواهم new project رو بزنم از برنامه خارج میشه ( کرک هم شده)
آیا راهی برای حل این مشکل هست؟
با تشکر از دوستان
...\Documents\Unity Projects\Island Demo\Assets
بی شک یکی از قوی ترین موتور های بازی سازی Unity3d هست، قابلیت های زیاد ، رایگان، پشتیبانی قوی ، آموزش های زیاد، ....
مرجع فارسی Unity3d
سلام
من موتور unity3d را دانلود کردم وبعد اونو نصب کردم ووقتی برنامه رو باز می کنم میگه اول باید ریجستر بکن ولی هر چه سعی کردم نتونستم ریجسترش کنم میشه یه راهنمایی بکنید.![]()
سلام،
شما حتما ورژن 3 رو دانلود کردید که هنوز قابل ریجیستر نیست، باید منتظر بمونیم تا ورژن جدید پرو بیاد تا بعد رایگانش بیاد، ولی شما اگه می خوایی همین الان شروع کنی باید ورژن قبلی رو دانلود کنی ، اون هم کرک داره و هم اینکه رو سایتش ریجیستر میشه
ورژن 2.6.1 رو بگیر
با سلام خدمت دوست عزیز
ولی من یونیتی 2.6.1 رو نصب کردم ؟
حالا چکار کنم؟
با تشکر از دوست عزیز