Unity3d Game Engine

شروع موضوع توسط arshiyan ‏25 دسامبر 2009 در انجمن ساخت و طراحی بازی

  1. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    بی شک یکی از قوی ترین موتور های بازی سازی Unity3d هست، قابلیت های زیاد ، رایگان، پشتیبانی قوی ، آموزش های زیاد، ....:shock:

    مرجع فارسی Unity3d
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏25 دسامبر 2009
    ansoft، Saeed، kingjoon و 4 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    معرفی Unity3D

    در دنياي بازي سازي انجين هاي قدرتمند کم نيستند، قدرت و محبوبيت با توجه به مواردي به موتورهاي بازي ساز داده مي شود.
    به نظر من بزرگترين و مهمترين عامل محبوبيت و قدرت گرفتن يک موتور بازي سازي پشتيباني قوي آن موتور بازي سازي مي باشد که به سبب اين امر آن موتور داراي آموزش هاي بسيار زياد و کاربردي خواهد بود همچنين سبب داشتنه يک فايل کمکي قوي خواهد شد که برنامه نويس و طراح مي تواند هر لحظه، بسته به نياز خود به منابع کمکي رجوع کند.
    خوب تعداد اين موتورها بي ترديد به تعداد انگشتان دست هم نيست ، حال چرا از بين اين موتورها موتور بازي سازي يونيتي؟

    [​IMG]

    خوب، اين موتور بازي سازي داراي پشتيباني قويي هست، شما با مراجعه به سايت يونيتي به راحتي مي توانيد تمام مشکلات برنامه نويسي خود را حل کنيد، ولي علاوه بر اين موضوع به نظر من کيفيت پرداش کننده تصوير و همچنين پردازش کننده فيزيکي اين موتور بازي سازي بسيار منحصر به فرد مي باشد، همچنين عامل اصلي ديگر داشتن محيط ويژوالي(محيط و شکل ظاهري) بسيار ساده و قابل درک اين موتور، باعث محبوبيت آن شده است.
    اين موتور قادر به توليد بازي براي سيستم عامل مک و ويندوز مي باشد، همچنين قادر به توليد بازي براي کنسول وي(wii) و IPONE هم مي باشد، اما به نظر من از جمله قابليت هاي اين موتور، توليد بازي براي وب مي باشد، با نصب يک پلير که حدود 3 مگابايت مي باشد شما مي توانيد تصاوير سه بعدي را به راحتي در دنياي اينترنت به نمايش بگذاريد که جاي کار زيادي در کشور عزيزمان دارد.

    [​IMG]

    اين موتور از زبان هاي برنامه نويسي مثل c# ,Javascript,boo پشتيباني مي کند که زبان برنامه نويسي اصلي اين موتور Javascript مي باشد.
    اين موتور با زبان c# و در محيط mono که يک محيط متن باز است ، طراحي شده و قيمت اين موتور نسبت به امکانات و کيفيت يونيتي ،قابل قبول مي باشد.
    همچنين تيم برنامه نويسي يونيتي بسيار فعال هستند به طوري که هر چند ماه يک نسخه جديد از اين موتور به بازار ارائه مي شود.
    و يک نکته جالب که يکي از اعضاي تيم برنامه نويسي اين موتور يکي از هموطنان عزيزمان مي بشد که در آينده راجع به اين عزيز بيشتر خواهم نوشت.

    از دیگر امکانات این موتور بازی سازی:
    1- پشتیبانی از Shadering که البته زبان خیلی ساده ای داره
    2- پشتیبانی از فایل های Maya,3ds,fbx,psd,jpg,png
    .
    .
    .
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏25 دسامبر 2009
    evil_graphic، h.hamid.h و 3dsmax_davood از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    unity3d مجانی شد

    Unity3d را رایگان نصب کنید :shock:
    در انتشار جدید موتور بازی سازی Unity3D یک نسخه رایگان هم منتشر شد، بعد از دانلود این موتور و بعد از نصب به اینترنت وصل شید و بر روی دکمه Register کلیک کنید بعد از چند ثانیه صفحه وب سایت Unity3D باز خواهد شد که دو گزینه در سمت چپ بالا دارد ، اولی نوشته FREE و دومی PRO.. و شما روی گزینه FREE کلیک کنید تا نسخه رایگان رو نصب شه.

    نسخه FREE به نظر کامل و هیچ تفاوتی با نسخه PRO نداره به جز در هنگام ساخت و به اصطلاح بیلد کردن بازی که در ابتدا لوگوی شرکت Unity3D رو نشون می ده و تمام.

    در این نسخه بسیاری از مشکلاتی که در نسخه قبلی بود حل شده، اگر دوست دارید لیست کاملش رو ببینید به اینجا مراجعه کنید.

    من دانلود کردم و همینطور کار Register رو هم انجام دادم و هیچ مشکلی هم نداشت.:D

    لینک دانلود نسخه 2.6.1
    حجمش حدود 163mb هست.
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏27 دسامبر 2009
    evil_graphic از این پست تشکر کرده است.
  4. Mahdi_Rashed

    Mahdi_Rashed Active Member

    ارسال‌ها:
    1,334
    تشکر شده:
    1,719
    امتیاز دستاورد:
    36
    من قدرت ای موتور رو با چندتا از موتورهای رایگان دیگه مقایسه کردم و در بین اینها میتونم بگم طبق مقایسه ی من اول Ogre دوم Ceros و بعد از Unity که نسبتاً گرافیک قابل توجهی داره البته UDK هم رایگانه و باید در اول همه ی اینا قرار بگیره ولی رایگان کامل نیست برای همین ذکرش نکردم . البته بازی نویسی بازبان جاوا یا کامپالرهای جاوا نسبت به کامپایلر مستقیم C++ و C# در مقام پایین قرار میگیره .
     
    نوشته شده توسط Mahdi_Rashed در ‏27 دسامبر 2009
  5. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    unity3d نه تنها موتور گرافیکیه خوبی داره، محیط ویژال و ویرایشگر خوبیم داره، همینطور به دلیل پشتیبانی از زبان جاوااسکریپت که یه زبان برنامه نویسی نسبت ساده ایه و همین طور سی شارپ که کاربردیه و بازم همینطور زبان بو (boo) که نزدیک به پایتونه که قدرت بالایی داره موتور قابل توجه، که اگه بخوام وارد جزئیات شم در این مقال نمیگنجد...

    ولی راجه به ogre3D ، قبول دارم موتور گرافیکیه قوییه، و از همه مهم تر مثل unity3d مجانیه پس به سرعت رشد میکنه، منم دارم روش کار می کنم، شاید بتونم به عنوان پروژه پایانی یه موتور بازی ساز کوچولو ارائه بدم کی میدونه....
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏28 دسامبر 2009
  6. ninja0098

    ninja0098 New Member

    ارسال‌ها:
    19
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    1
    سلام
    به نظر من این موتور موتور خوبیه اما با وجود unreal engine udk فکر نمیکنم حرفی برای گفتن داشته باشه
    با این حال اگه بتونین نمونه کار یا آموزش ازش بزارین شاید ما هم طرفدارشون شدیم:green:
     
    نوشته شده توسط ninja0098 در ‏29 دسامبر 2009
    arshiyan از این پست تشکر کرده است.
  7. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    قبول دارم ولی...

    قبول دارم ولی موتور گرافیک همچین قوی ترم نیست، حتما می دونی دنیای آینده بازی روی صفحات وب و به صورت شبکه است که الان یونیتی در زمینه جلوتره، چندتا لینک دمو آنلاین می دم ببین ، بعد نظر بدین

    البته برای دیدن این دمو ها نیاز به یک پلیر دارید که به طور خودکار دانلود می شه، حدود 2.5 مگابایته

    لینک یه دمو سه بعدی:shock:

    لینک یه بازی دو بعدی

    فک می کنم جا واسه کار داره
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏29 دسامبر 2009
    Saeed، ninja0098 و Mahdi_Rashed از این ارسال تشکر کرده اند.
  8. ninja0098

    ninja0098 New Member

    ارسال‌ها:
    19
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    1
    به نظرم بهتره ogre رو هم آموزش بدید هم معرفی کنید
    بهتر نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:green:
     
    نوشته شده توسط ninja0098 در ‏30 دسامبر 2009
  9. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    بهتر نیست، اجازه بده کاریو که شروع کردم تموم کنم، فعلا یونیتی باید به یه جایی برسه ، می دونم ارزش وقتیو که واسش می زارم داره
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏30 دسامبر 2009
    ansoft، evil_graphic و ninja0098 از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. ninja0098

    ninja0098 New Member

    ارسال‌ها:
    19
    تشکر شده:
    13
    امتیاز دستاورد:
    1
    خوب پس آموزشارو بزار که منتظریم
    ما که بدمون نمیاد از دنیای بازی سازی بیشتر بدونیم
    اولیشم من میزارم
    http://www.unity-tutorials.com/
     
    نوشته شده توسط ninja0098 در ‏31 دسامبر 2009
    evil_graphic از این پست تشکر کرده است.
  11. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    شروع برنامه نویسی

    اینم اولین آموزشیه که می زارم، لینک مربوط به سایت unity3d.ir که آموزش فارسی توش داره

    http://unity3d.ir/thread-4.html :)
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏31 دسامبر 2009
  12. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    قسمت دوم

    [FONT=&quot]این قسمت ترجمه شده help خود نرم افزار است[/FONT]
    [FONT=&quot]و بیشتر جنبه شناخت خود نرم افزار را دارد تا یک جزوه آموزشی باشد[/FONT]
    [FONT=&quot]انشالله سعی می شود که بیشتر به طرف جزوه آموزشی روی بیاوریم تا ترجمه کردن موضوعات.[/FONT]
    [FONT=&quot][FONT=&quot]
    [/FONT]
    [/FONT]
    [FONT=&quot]ورودی های سخت افزاری[/FONT]

    [FONT=&quot][FONT=&quot][/FONT][/FONT]

    [FONT=&quot]برای اینکه بتوانید دکمه ای را از صفحه کلید بخوانید می توانید از این
    تابع استفاده کنید.
    [/FONT]

    Input.GetAxis

    [FONT=&quot]فرم کار این تابع به این صورت است.[/FONT]

    [FONT=&quot]GetAxis (axisName : string) : float[/FONT]​

    [FONT=&quot]توجه داشته
    باشید که
    [FONT=&quot]axisName[/FONT][FONT=&quot]
    را باید قبلا تعریف کرده باشید,خود نرم افزار چند تا را معرفی کرده است.[/FONT]
    [/FONT]

    [FONT=&quot]شما می
    توانید از طریق
    [FONT=&quot]Edit>Project settings>input[/FONT][FONT=&quot]
    کلید های خود را به نرم افزار معرفی کنید.[/FONT]
    [/FONT]

    [FONT=&quot]مثال:[/FONT]

    [FONT=&quot]var zRostation=0;[/FONT]​

    [FONT=&quot]function Update () {[/FONT]​

    [FONT=&quot]zRostation=-(Input.GetAxis("Horizontal")*5);[/FONT]​

    [FONT=&quot]transform.Rotate(0,0,zRostation);[/FONT]​

    [FONT=&quot]}[/FONT]​

    ادامه مطلب
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏2 ژانویه 2010
    3dsmax_davood، wild-man، mehrandinio و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  13. mehrandinio

    mehrandinio Member

    ارسال‌ها:
    179
    تشکر شده:
    65
    امتیاز دستاورد:
    16
    با سلام خدمت دوستان
    من یونیتی 2.6.1 رو نصب کردم ولی موقعی که میخواهم new project رو بزنم از برنامه خارج میشه ( کرک هم شده)
    آیا راهی برای حل این مشکل هست؟
    با تشکر از دوستان
     
    نوشته شده توسط mehrandinio در ‏19 فوریه 2010
    wild-man از این پست تشکر کرده است.
  14. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    خوب یه بار از

    کد (Text):


    ...\Documents\Unity Projects\Island Demo\Assets

     
    فایل islands.unity رو یه بار اجرا کن ، احتمالا مشکلت حل میشه، البته اگه تا الان نشده باشه:)
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏12 مارس 2010
  15. miladdelphi

    miladdelphi New Member

    ارسال‌ها:
    3
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    به یه یونیتی کار حرفه ای جهت همکاری(با پرداخت هزینه) احتیاج دارم.
     
    نوشته شده توسط miladdelphi در ‏13 می 2010
  16. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    به نام آفریننده هنر و زیبایی

    به نام آفریننده هنر و زیبایی
    [​IMG]

    با سلام و درود
    با یاری خداوند متعال و همت و تلاش تیم مدیریت، سایت Unity3d.ir با امکانات جدید راه اندازی شد.
    امکانات سایت جدید:

    1- ایجاد وبلاگ با نام انتخابی شما yourdomain.unity3d.ir
    2- 10 مگابایت فضای رایگان
    3- ایجاد گروه
    4- ایجاد دوستی
    5- ....


    تلاش بسیاری شده است تا بتوان تمامی مطالب فارسی آموزش موتور بازی ساز یونیتی و ساخت بازی رایانه ای را یکپارچه و در یک مکان جمع آوری کرد، امید است به این مهم دست پیدا کنیم.
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏16 آگوست 2010
    ابراهیم نکویی از این پست تشکر کرده است.
  17. ابراهیم نکویی

    ابراهیم نکویی New Member

    ارسال‌ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1
    سوال

    :rose:

    سلام
    من موتور Unity3d را دانلود کردم وبعد اونو نصب کردم ووقتی برنامه رو باز می کنم میگه اول باید ریجستر بکن ولی هر چه سعی کردم نتونستم ریجسترش کنم میشه یه راهنمایی بکنید.:rose::lol:
     
    نوشته شده توسط ابراهیم نکویی در ‏28 آگوست 2010
  18. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام،

    شما حتما ورژن 3 رو دانلود کردید که هنوز قابل ریجیستر نیست، باید منتظر بمونیم تا ورژن جدید پرو بیاد تا بعد رایگانش بیاد، ولی شما اگه می خوایی همین الان شروع کنی باید ورژن قبلی رو دانلود کنی ، اون هم کرک داره و هم اینکه رو سایتش ریجیستر میشه

    ورژن 2.6.1 رو بگیر
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏28 آگوست 2010
    ابراهیم نکویی از این پست تشکر کرده است.
  19. ابراهیم نکویی

    ابراهیم نکویی New Member

    ارسال‌ها:
    10
    تشکر شده:
    0
    امتیاز دستاورد:
    1

    :rose: با سلام خدمت دوست عزیز
    ولی من یونیتی 2.6.1 رو نصب کردم ؟
    حالا چکار کنم؟

    با تشکر از دوست عزیز
     
    نوشته شده توسط ابراهیم نکویی در ‏9 اکتبر 2010
  20. arshiyan

    arshiyan Member

    ارسال‌ها:
    30
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    18
    سلام

    الان ورژن 3 هم اومده ، اونو دانلود کن و بعد رجیستر کن ، خودم اینو امتحان کردم ، حتما رجیستر میشه، اگر هم نشد برو تو سایت unity3d.ir موضوع رو مطرح کن تا راهنماییت کنن
     
    نوشته شده توسط arshiyan در ‏9 اکتبر 2010
    evil_graphic از این پست تشکر کرده است.

به اشتراک بگذارید