Unexpected format !!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

allvllir15

New Member
با سلام ببخشید من تازه عضو شدم و یه سوال داشتم ( می بخشید اگه تکرای هست )

در حین ساختن اوتوران به وسیله ی MMB می خواستم فایلی با پسوند WAV با حجم حدود 40 مگابایت به عنوان موسیقی متن ضمیمه و جاسازی کنم . ( به وسیله قسمت EMBEDDED SOUND ) که بعد پیغامی اومد با این مضمون که حجم این فایل زیاد هست و .. ( this is too big ... ) من هم ok زدم اما بعد از اینکه خارج شدم ، برای ورود مجدد هر کاری می کنم با پیغام unexpected format مواجه می شم و داخل برنامه نمی ره ( هم فایل اوتوران و هم فایل مربوط به برنامه که قابلیت edit کردن در اون وجود داره )

حالا من باید چی کار کنم به نظر شما . هرکس می دونه خواهشا منو راهنمایی کنه

ممنون

silvercover

کاربر متخصص
نسخه MMB شما چی هست؟

در ضمن شدیدا توصیه میکنم که فایل به این بزرگی رو Embed نکنین...

allvllir15

New Member
silvercover گفت:
نسخه MMB شما چی هست؟

در ضمن شدیدا توصیه میکنم که فایل به این بزرگی رو Embed نکنین...

ورژن MMb من خیلی پایین هست ورژن 1 هست !!! من اصلا نمی دونستم که 40 مگابایت این قدر زیاده واسه Embedded کردن ... حالا به نظر شما چی کار کنم ؟

silvercover

کاربر متخصص
به نظر من لزومی نداره که فایل صوتی به این بزرگی رو الحاق (Embed) کنین. میتونین توی یه پوشه کناره فایل اجرایی بزارینش. منم توصیه میکنم که آخرین نسخه رو از لینک آقا امید دریافت کنین.

allvllir15

New Member
چشم به خدا تصمیم گرفتم با ورژن جدید کار کنم . حالا یه اشتباه کردم فایلم که خیلی هم روش زحمت کشیده بودم باز نمی شه . لطفا تو این شرایط منو راهنمایی کنید . ممنون می شم

sajadms

Member
allvllir15 گفت:
چشم به خدا تصمیم گرفتم با ورژن جدید کار کنم . حالا یه اشتباه کردم فایلم که خیلی هم روش زحمت کشیده بودم باز نمی شه . لطفا تو این شرایط منو راهنمایی کنید . ممنون می شم

یعنی باورژن های بالا تر هم باز نشد؟
من که ورژن یک رو ندارم بدونم چش شده
ببین واسه باز شدنش پیقام خطا میده یا هنگ میکنه اگه میشه بگو بعد وفتی می خای فایلو با زکنی چه اتفاقی می افته؟

آخرین ویرایش:

allvllir15

New Member
sajadms گفت:
یعنی باورژن های بالا تر هم باز نشد؟
من که ورژن یک رو ندارم بدونم چش شده
ببین واسه باز شدنش پیقام خطا میده یا هنگ میکنه اگه میشه بگو بعد وفتی می خای فایلو با زکنی چه اتفاقی می افته؟

نه با ورژن بالاتر هم باز نمی شه . نه کامپیوتر هنگ می کنه نه اتفاق دیگری می افته . فقط می نویسه :

UNEXPECTED FILE FORMAT

و بعد باید خن بزنی و بیخیالش بشی همین ...

silvercover

کاربر متخصص
ببین، برو توی پوشه نصب mmb دنبال یه فایل به اسم temp.drw بگرد وقتی پیداش کردی پسوندشو بکن mbd و توی MMB ببین اجرا میشه؟

navitt

New Member
مشکل جای دیگه است یه تاپیک جدید درست کردم برید اونجا به اسم Unexpected file format راه حل

مشکل اینه که فایل بزرگتر از 10 مگا یبایت نباید embeded بشه .

silvercover

کاربر متخصص
جناب navitt این تاپیک مال یک سال پیش هست. شما در تاپیک خودتون پیگیری کنید. نیازی به بالا آوردن این تاپیک نبود.

aff - SEvEN

Banned
سلام آقا ...
اگر اينترنت پر سرعت دارين يه جا آپلودش کنين ، من دنلودش ميکنم و ظرف دو دقيقه باستون درستش مي کنم و مجددا در يه فضاي ديگه باستون آپلود ميکنمش و مي تونين دنلود کنين ... :lol:

همچنين اون موزيک WAV رو هم با همون کيفيت براتون حجمش رو کم ميکنم به کمتر از 1MB ... البته بازم مي گم با همون کيفيت ...

اگر هم براتون مقدور نيست که هيچي ... به فرمايشات آقا سيلور ، مدير محترم با دقت بيشتري گوش بدين . :cool:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا