سلام. پلاگين ultra render رو از كجا مي شه دانلود كرد ؟
P parinazz Member Apr 24, 2005 #2 لطفا اگر جايي مي شناسيد كه اين پلاگين رو براي فروش داشته باشه معرفي كنيد.
Saeid Taheri Active Member Apr 25, 2005 #3 اسم دقیق و کاملش همینه ؟ چیزی در این رابطه پیدا نشد ، شما اینجا رو ببین : http://www.pluginz.com
P parinazz Member Apr 25, 2005 #4 ultra يك پلاگين رندر هست مثل missing و brazil و...... اسم كاملش همينه ولي از كجا مي شه پيدا كرد؟....! آخرین ویرایش: Apr 26, 2005
ultra يك پلاگين رندر هست مثل missing و brazil و...... اسم كاملش همينه ولي از كجا مي شه پيدا كرد؟....!
P parinazz Member Apr 27, 2005 #6 ازنظر سايت نمي دونم ولي مرجعش استادم بود كه مي گفت مابراي انجام پروژه هاي حرفه اي از رندرultra استفاده ميكنيم . كه فوق العاده با كيفيت تر از رندرهاي ديگه هست. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ازنظر سايت نمي دونم ولي مرجعش استادم بود كه مي گفت مابراي انجام پروژه هاي حرفه اي از رندرultra استفاده ميكنيم . كه فوق العاده با كيفيت تر از رندرهاي ديگه هست. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
Saeid Taheri Active Member Apr 27, 2005 #7 پس با این حساب بهتر نیست یک راهنمایی هم از استادتون بگیرید تا بهتر بتونیم به نتیجه برسیم ؟
P parinazz Member Apr 28, 2005 #8 متاسفانه ديگه دسترسي به استادم ندارم......ولي مرسي از اينكه سعي كردين راهنمايي كنيد. لطفا اگر در آينده اطلاعي در اين مورد به دست آوردين ممنون مي شم كه بگين. ____________________________
متاسفانه ديگه دسترسي به استادم ندارم......ولي مرسي از اينكه سعي كردين راهنمايي كنيد. لطفا اگر در آينده اطلاعي در اين مورد به دست آوردين ممنون مي شم كه بگين. ____________________________
Saeid Taheri Active Member Apr 28, 2005 #9 خواهش میکنم ، من بازم تحقیات در این مورد رو ادامه میدم ، اگه به نتیجه یا مطلبی رسیدم همینجا مطرح میکنم.
خواهش میکنم ، من بازم تحقیات در این مورد رو ادامه میدم ، اگه به نتیجه یا مطلبی رسیدم همینجا مطرح میکنم.