u-wipe

rezamono

Member
من با اين نرم افزا يه مشكل دارم من اونو نصب كردم بعد از چند روز كه ازاون استفاده ميكردم اما چون نسخه مدت دار بود اونو ان اينستال كردم تا بتوانم دوباره ازش استفاده كنم بنابراين دوباره نصب كردم اما ديدم كه از من كد رجيستر ميخاد درست مثل قبل دوباره ان كردم و در رجيستري هم پاكش كردم و دوباره نصب كردم و دوباره با همون پيغام روبرو شدم حالا به من بگيد چي كار كنم
من ميخام فقط از اين نرم افزار استفاده كنم خواهش ميكنم كد رجيستر نديد و يا نرم افزار ديگه معرفي نكنيد
فقط راه استفاده مجد د از اين نرم افزار رو بگيد

ممنونم

Sunboy454

Active Member
این چه کاریه نرم افزار ممکنه با یه اسم دیگه به جز اسم اصلیش تو رجیستریتون خودشو ثبت کرده باشه و این روشی که شما استفاده میکنی خیلی وقته که دیگه رو اکثر نرم افزارا جواب نمیده ، شما با یه کرک یا یه کد فعال سازی میتونی برای همیشه ازش استفاده کنی ، اسم کامل برنامه و ورژن اونو بنویس تا بچه ها کمکت کنن ؛ بدون کد فعال سازی هم تنها راهت نصب مجدد ویندوز و استفاده تریال از برنامست که دوباره بعد از یه مدت زمانش تموم میشه

آخرین ویرایش:

rezamono

Member
مي دونيد من از چي تعجب ميكنم از اين كه سيستم مكانيك هم ني تونه اونو پيدا كنه اگه فرض كنيم كه با يك اسم ديگه هم خودشو تورجيستري ثبت كنه بايد وقتي ان ميشه سيستم مكانيك اونو پيدا كنه و بتوان حذفش كرد چون اون كليد بعد از ان كردن ديگه به هيچ نرم افزاري ربط نداره و سيستم مكانيك بايد اونو يك كليد بي مصرف در نظر بگيره

جدیدترین ارسال ها

بالا