GFX Master
مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سلام دوست عزيز
بسيار چشم نوازه ..و بي عيب
خيلي خوشم اومد..
راستي كاراتون رو تو vi.sualize.us هم آپ مي كنيد؟ ..خوراك اين چيزا هست
پيروز باشيد
سلام
مرسی شما لطف داری.
نه متاسفانه اونجا تا حالا کار نذاشتم.

خیلی قشنگه.
تقریبا میشه با ایل هم از این زاویه همین کار رو با همین زیبایی در آورد که دردسر رندر رو هم نداشته باشه؛
اما مزایای این c4d زوایای گوناگونشه.
من هم با این نرم افزار کار نکردم اما نتیجه کارت خیلی زیبا شده.
من 3 روز پیش یه پرتابلشو دانلود کردم 122 مگ!!!
هرچی گشتم ببینم چی کم داره که شده اینقد! نفهمیدم! (غیر از 3D)
موفق باشی
مرسی نیما جان.
آره با ایل هم میشه اینکار رو کرد.
ولی خوب رندر ، اونم موتور vray یه چیز دیگه ست. :دی
سلامی دوباره سارا جان
ممنون بابت جوابت
ولی منظورم از اون موج و Object Buffer این بود که شما به تکست آبجکت بافر دادی و یه Matte برای تکست گرفتی که راحت بتونی موج ها رو بندازی پشت متن...
راجع به اکسترود هم ممنونولی بازم منظورم این بود که همشون تو یه آبجکت نیستن؟؟ نمیشه کل این Typography رو تو یه آبجکت نوشت بعد به این صورت تغییر داد؟؟ گفتم شاید از نکته های خفن - جلب - استادی چیزی بفهمیم
برای فونت ها هم بسیار بسیار بسیار ممنونولی اون Gotham اصلیش رو نداری؟؟؟ یه فونت Super Bold ئه که تو بیشتر آموزش ها هم استفاده میشه....
موفق باشی![]()
آهان من بد متوجه شدم.
این کاری که گفتی هم میشه انجام داد منتها کاری که من کردم این بود که اول یه رندر از کل کار یعنی
آبجکت اصلی همراه با استادیو یا همون محیط اطرافش گرفتم ، بعد یه رندر از متن تنها گرفتم ، یعنی
بدون استادیو. بعد رندر دوم رو با پسوند PSD همراه Alpha Mask ذخیره کردم. وقتی توی فتوشاپ این
فایل PSD رو باز کنی ، خودش برات یک Alpha Mask تحویل میده که براحتی میتونی از ماسکش استفاده کنی.
البته اینم بگم که چون زمان رندر این کار زیاد طولانی نبود از این روش (یعنی 2 بار رندر گرفتن) استفاده کردم.
اون موضوع اکسترود هم ، بله این راهی که میگی رو هم میشد رفت. خیلی فرق نداره. ولی خوبی این روشی
که من استفاده کردم (یعنی جدا جدا اکسترود دادن) اینه که اگر بخوای وسط کار تغییری در سایز یا زاویه ی یک
حرف بدی مشکلی نداری. ولی اگر متن از اول یک آبجکت باشه دیگه امکان تغییر اون رو نداری.
اون فونت Gotham رو نمونه ای ازش داری؟