Typo

nima_dsnr

کاربر VIP
تشخیص اینکه چی تایپوگرافی هست کمی سخت هست
اما با سرچی که من زدم به این نتیجه رسیدم که این کالیگرافی (خوشنویسی) هست نه تایپوگرافی
این جور خط ها رو با دست مینویسن و نرم افزاری ندیم که به این زیبایی حروف و اتصالات رو بنویسه
حالا هنر سوار کردنش رو هم که جای خودش داره
یک توضیحی میدی که با چی نوشته شده؟

GsGraphic

Well-Known Member
خوب شده دوست من خیلی ترکیب جالبی داره ولی فکر میکنم این کار نوشته شده دسته درسته؟ :neutral:
نونی که بیات نمیشود هرگز

+Mohammad+

Well-Known Member
این جور خط ها رو با دست مینویسن و نرم افزاری ندیم که به این زیبایی حروف و اتصالات رو بنویسه
حالا هنر سوار کردنش رو هم که جای خودش داره
یک توضیحی میدی که با چی نوشته شده؟
قشنگ شده از چه فونتی شده!؟
خوب شده دوست من خیلی ترکیب جالبی داره ولی فکر میکنم این کار نوشته شده دسته درسته؟

ایشون به احتمال زیاد ، با خط شکسته نستعلیق توی یک نرم افزار خوشنویسی ، متن خودشون رو می نویسن و طرحش رو میارن توی یک نرم افزار وکتوری و با اضافه کردن و وصل کردن چند خط طرح رو به این شکل در میارن...
من خودم از این روش استفاده میکنم .. حالا ایشون شاید روش خاصی دارن

GsGraphic

Well-Known Member
من بعید میدونم تو نرم افزار بشه این خط رو نوشت
نرم افزارهای خوشنویسی که کار کردم میر عماد هست و چلیپا ولی هیچ کدومشون همچین دقتی ندارن. شکسته مینویسن ولی نه با ا ین ظرافت

+Mohammad+

Well-Known Member
من بعید میدونم تو نرم افزار بشه این خط رو نوشت
نرم افزارهای خوشنویسی که کار کردم میر عماد هست و چلیپا ولی هیچ کدومشون همچین دقتی ندارن. شکسته مینویسن ولی نه با ا ین ظرافت
خب شما کلک رو امتحان نکردید ...:green:
البته عرض کردم که ایشون خط رو یکم ویرایش کردن...

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
آقا میلاد بیا خودت بگو چجوری درآوردی اینو. :green:
به نظر منم با میرعماد یا کلک و ... نوشته شده، بعدشم ادیت کرده بعضی جاها رو.

GsGraphic

Well-Known Member
خب شما کلک رو امتحان نکردید ...:green:
البته عرض کردم که ایشون خط رو یکم ویرایش کردن...
با کلک هم کار کردم ولی بازهم میگم همچین حرکت هایی خیلی بعید هست توی نرم افزار در بیاد
ممکنه خود طراح ادیت کرده باشه که باید دید و شناخت خوبی از خط و خوشنویسی داشته باشه
جهت صحبتم روی این دو قسمت کار هست که و گز

آخرین ویرایش:

30min

Banned
طرح زیباست اما اینجاست که دو مفهوم تایپوگرافی و خوشنویسی با هم درگیر میشن !
در خوشنویسی خوانایی اهمیتی کمتری داره نسبت به تایپوگرافی که به تعریفی یکی از مشخصه هاش خوانایی هست ...
گرچه هیچ وقت خودم و درگیر این مسائل تئوری نمیکنم و نهایتا به نظرم زیبایی حرف اول رو میزنه که این طرح داره و مدیون زیبایی خط شکسته است .
موفق باشی

milad-malekei

Well-Known Member
سلام به همه ی دوستان و ممنون از لطفتون بابت طرح :rose:
چون سولات تقریبا شبیه به هم هستن اجازه بدید همه رو با هم جواب بدم ، ممنون
نکته ی اول اینکه کار دست نیست ، اتود اولیه رو با میر عماد کار کردم اما بعد از ادیت با ایلوستریتور تقریبا کلیه حروف تغییر شکل پیدا می کنند و لازمه این ادیت توانائی نوشتن همین ترکیب ،
شناخت قوانین خط شکسته و زیبایی پیچ و خم خطوط هستش که خرده ای از این توانائی رو خدا به ما لطف داشته :wink:، گر چه شاید یه استاد خوشنویسی با دیدن این کار ایراد بگیره از
بعضی قسمتها ، اما حس اولیه ای که منتقل میشه برای من مهمتره و زیاد پایبند این قوانین نیستم ، گرچه زیبائی این خط مدیون قوانینی هستش که بر پایه ی اون استواره و خیلی هم قابل احترامه.

باز هم ممنون از لطفتون
موفق باشید

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا