انیمیشن troll animation

agira3d

کاربر VIP
سلام خدمت دوستان.

جدیدا من پیجی تو فیس بوک ساختم که برای وقتهایه بیکاری انیمیشن درست کنم.

این اولین انیمیشنم هستش.ویه حرکت دوربین از کار قبلیم.

ممنون میشم نظرتونو بدونم.

کل کار تو 4 روز با رندر تموم شد.

نتونستم اینجا آپ کنم .

دانلود

پیوست ها

• for m.jpg
    for m.jpg
    202.6 کیلوبایت · بازدیدها: 57

madmaster_3d

Well-Known Member
جالب بود. من از این چونش خوشم اومد که داینیمیکی بود تکون میخورد :) . زمان داشت فرار کنه ولی تروله دیگه

سلام عزیز کارهاتون را دنبال می کنم خیلی فانتزی و زیبا هستند آشپزخونه بسیار زیبا بود ادامه بده این سبک رندر فانتزی را کمتر کسی تو ایران این سبک رندر کار می کنه

آخرین ویرایش:

arminAnim

کاربر متخصص
انیمیت جای کار داشت اما رندر اتاق رو خیلی دوست داشتم آفرین. خسته نباشید

elya3

Well-Known Member
سلام و خسته نباشین
مدل سازی و رندر آشپز خونه واقعا باحال شده فقط اون آشپز خونه نباید یخچال داشته باشه به اون محیط زیاد نمیخورد
نخسته رفیق

agira3d

کاربر VIP
جالب بود. من از این چونش خوشم اومد که داینیمیکی بود تکون میخورد :) . زمان داشت فرار کنه ولی تروله دیگه

ممنون ترول دیگه نمیفهمه:green:

سلام عزیز کارهاتون را دنبال می کنم خیلی فانتزی و زیبا هستند آشپزخونه بسیار زیبا بود ادامه بده این سبک رندر فانتزی را کمتر کسی تو ایران این سبک رندر کار می کنه

ممنون لطف داری.چشم حتما.:rose:

انیمیت جای کار داشت اما رندر اتاق رو خیلی دوست داشتم آفرین. خسته نباشید

ممنون اره کار که زیاد داره.ممنون:rose:

سلام و خسته نباشین
مدل سازی و رندر آشپز خونه واقعا باحال شده فقط اون آشپز خونه نباید یخچال داشته باشه به اون محیط زیاد نمیخورد
نخسته رفیق

ممنون اره باید یه یخدون اونجا باشه.:rose:

smspersia

Member
رندر اتاق خیلی زیبا بود

به نظرم باید روی رینگ کاراکترت بیشتر کار میشد.کمی حالت ژله ای داشت

آشپزخونه که خیلی جالب بود .
اگه بخوایم همچین صحنه ای را در یگ انیمیشن سینمایی به کار ببریم به نظرم ده مرحله تا انتهای کار پیش رو داریم به این معنی که
این اولین نمونه از سینمایی شدن اون صحنه هست .به نظر مدلینگ و تکسچرینگ همچین صحنه ای 4 رندر 2 و پست پرو 2 و موسیقی هم 2 نمره داره
شما مدلینگت از همه کار بهتر شده چون شاید با نفس تازه وارد کاری شدی و برای تکسچر به اندازه مدل وقت نذاشتی یا آموزش ندیدی . به نظر من مبحث تکسچر در حد متوسط به اندازه digital painting مهم و اصلا همین رشته هست . تا تنوع رنگی وجود نداشته باشه تسکچر چشم نواز نمیشه .
موفق باشی

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام Agria
خیلی خوب بود رندر متوسط بود ، اما کلیت عالی و مدلینگش که دیگه !

agira3d

کاربر VIP
رندر اتاق خیلی زیبا بود

به نظرم باید روی رینگ کاراکترت بیشتر کار میشد.کمی حالت ژله ای داشت

ممنون :rose:.دستی انیمیت شده .خودم میخواستم اینجوری باشه.

آشپزخونه که خیلی جالب بود .
اگه بخوایم همچین صحنه ای را در یگ انیمیشن سینمایی به کار ببریم به نظرم ده مرحله تا انتهای کار پیش رو داریم به این معنی که
این اولین نمونه از سینمایی شدن اون صحنه هست .به نظر مدلینگ و تکسچرینگ همچین صحنه ای 4 رندر 2 و پست پرو 2 و موسیقی هم 2 نمره داره
شما مدلینگت از همه کار بهتر شده چون شاید با نفس تازه وارد کاری شدی و برای تکسچر به اندازه مدل وقت نذاشتی یا آموزش ندیدی . به نظر من مبحث تکسچر در حد متوسط به اندازه digital painting مهم و اصلا همین رشته هست . تا تنوع رنگی وجود نداشته باشه تسکچر چشم نواز نمیشه .
موفق باشی

ممنون.:rose:

آفرين ، رندر و نورپردازي خيلي خوب بود .

ممنون لطف داری.:rose:

سلام Agria
خیلی خوب بود رندر متوسط بود ، اما کلیت عالی و مدلینگش که دیگه !

ممنون صادقم:green:

جدیدترین ارسال ها

بالا